Ετήσιες προβλέψεις 2016: Πότε θα έρθει το τέλος της κρίσης

Τι δείχνουν τα άστρα για την έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική κρίση μέσα στο 2016.

Ετήσιες προβλέψεις 2016: Πότε θα έρθει το τέλος της κρίσης

Η Ελλάδα από το 2010 βρέθηκε σε μια θέση τρομερά δύσκολη αφού όλες οι κυβερνήσεις το μόνο που κατάφεραν ήταν να συντηρούν ένα κράτος «υδροκέφαλο» με υπερσυγκέντρωση υπαλλήλων στον χώρο του δημοσίου τομέα.

Η προσφυγή στο ΔΝΤ έγινε στις 23/4/2010 όπου ο τότε πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου από τα "λεφτά υπάρχουν" που είχε πει προ μηνών κατέληξε στο «έλλειψις χρημάτων, στάσις εμπορίου» και έτσι μπήκαμε στο μνημόνιο.

Το συμβάν πραγματοποιήθηκε με τον διελαύνοντα Ουρανό στις 28ο 36’ των Ιχθύων «χτυπώντας» το σημείο της πρόγενέθλιας έκλειψης που είναι στις 28ο 29’ των Διδύμων. Ο Ουρανός είναι κυβερνήτης του 8ου οίκου (δάνεια) και η έκλειψη είναι εντός του 12ου οίκου (δοκιμασίες). Έτσι μπήκαμε στα μνημόνια... και το θέμα είναι τι θα γίνει με την κρίση, πότε θα βγούμε, αφού έχουμε καταντήσει να λέμε κάθε πέρυσι και καλύτερα.

Η προσέγγιση του ζητήματος μέσω Uranian Astrology.

Ξεκινώ την προσέγγιση του θέματος με καθαρά αστρολογικά κριτήρια αλλά και με την μελέτη τόσο του χάρτη της Συνθήκης του Λονδίνου (3/2/1830) όσο και με τον χάρτη της Μεταπολίτευσης που είναι οι δυο «χάρτες» που δουλεύουν καλύτερα.

Ο χάρτης του 1830 συγκρινόμενος με το ετήσιο ωροσκόπιο ( Annual) μας δείχνει πως το ετήσιο Μεσουράνημα (Annual) ισούται με τους γενέθλιους άξονες Δία/Πλούτωνα, Κρόνο/Kronos, Αφροδίτη/Ποσειδώνα, Ήλιο/Kronos σηματοδοτώντας έτσι μια τυχερή ανάπτυξη, ένα επιτυχή μετασχηματισμό, προβλήματα με υφιστάμενες συνεργασίες που εμποδίζουν την ανεξαρτησία αλλά που τελικά η Ελλάδα θα βρεθεί μπροστά στις εξελίξεις με ένα άτομο με ηγετική προσωπικότητα.

Παράλληλα θα πρέπει να δούμε κάποιους περαιτέρω άξονες για να είμαστε σίγουροι για το πώς θα «πάει» η Ελλάδα. Κατ’ αρχήν τοποθετούμε το ετήσιο μεσοδιάστημα Δίας/Kronos που υποδεικνύει τον «δείκτη υγείας και ευημερίας» του Τραπεζικού Συστήματος. Εκεί πέφτει επάνω στους γενέθλιους άξονες Άρη/Vulcanus, Κρόνου/Zeus και Ωροσκόπου /Ουρανού σηματοδοτώντας έτσι προβλήματα, απειλές και αποφάσεις που θα βγάλουν τον κόσμο στον δρόμο ενώ επιπρόσθετα θα θελήσουν να ελέγξουν ζητήματα που σχετίζονται με τις «μηχανές» (ανταλλακτικά. Αναλώσιμα κλπ). Όμως αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο ακριβώς σημείο πέφτει και το ευαίσθητο σημείο της φορολογίας ( Βόρειος Δεσμός / Kronos= Hades) που δείχνει πως η φορολογία θα εξοργίσει τον κόσμο. Ο Δίας του Annual ισούται με Kronos/Vulcanus που σηματοδοτεί οικονομική ισχυροποίηση του κράτους αλλά και μερική επαναφορά κάποιων επιδομάτων. Επιπρόσθετα στον χάρτη της Μεταπολίτευσης φαίνεται πως από 21/5 ο κόσμος θα αρχίζει να βλέπει «πράγματα» και χρήματα!

Ας δούμε όμως τον ετήσιο χάρτη (ANNUAL) σε σχέση με τον χάρτη της Μεταπολίτευσης που είναι και ο χάρτης που λειτουργώ εδώ και τόσα χρόνια. Το ετήσιο Μεσουράνημα (*Annual) ισούται με τον γενέθλιο Vulcanus και συναντά τους γενέθλιους άξονες Δία/Kronos, Πλούτωνα/Hades, Σελήνη/Hades, Δια/Cupido και Hades/Apollon μιλώντας ξεκάθαρα πως η χώρα μας ξεκινά με έναν διαφορετικό προσανατολισμό αφού θα έχει μια αισθητή βελτίωση του βιοτικού επιπέδου εκμεταλλευομένη «συμμαχίες» και την γνώση ενός «μυστικού» δόγματος. Κοιτώντας τον άξονα Δία/Kronos που υποδεικνύει τον «δείκτη υγείας και ευημερίας» του Τραπεζικού Συστήματος διακρίνουμε πως συναντά τους γενέθλιους άξονες Ερμή/Vulcanus , Κρόνος/Vulcanus, Σελήνη/Άρης, Ήλιος/Δίας και Άρης/Πλούτωνας αλλά κυρίως τον γενέθλιο Hades. Μας προμηνύει ζητήματα που σχετίζονται με κέρδη της χώρας μέσα από τον ορυκτό πλούτο. Παράλληλα θα εγείρουν ζητήματα παραμονής στην ζώνη του ευρώ, επιχειρώντας να βάλουν χέρι και σε «φιλέτα» του Δημοσίου. Οι προσπάθειες θα στεφτούν με απόλυτη επιτυχία αφού στην πραγματικότητα θα τηρηθεί ένα «σχέδιο» Β.

Το ευαίσθητο σημείο της φορολογίας ( Βόρειος Δεσμός / Kronos= Hades) πέφτει επάνω σε μεσοδιαστήματα Ερμή/Admetos , Βόρειος Δεσμός/ Άρης , Kronos/Poseidon γεγονός που σηματοδοτεί μια καλύτερη κατανομή των βαρών αλλά και «βαρύ πέλεκυ». Έτσι, σταδιακά μετα τις 21/5 θα δούμε την χώρα μας να διοικείται καλύτερα πολιτικά και σιγά-σιγά να στρώνει το βιοτικό μας επίπεδο..

Καλή Χρόνια γεμάτη υγεία για όλους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved