Ετήσιες προβλέψεις 2016: Οικονομικές και κοινωνικές εκτιμήσεις για την Ελλάδα

Αστρολογικές εκτιμήσεις για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της Ελλάδας για το 2016

Ετήσιες προβλέψεις 2016: Οικονομικές και κοινωνικές εκτιμήσεις για την Ελλάδα


Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr, καλώς ήρθατε στις οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις για το έτος 2016.

Οικονομικές προβλέψεις

«Η ζωή είναι σαν ένα ποτάμι. Πέφτει με ορμή πάνω στα μικρά εμπόδια και ξεπερνάει ήσυχα τα μεγάλα»

Αστρολογικά, η χώρα μπαίνει στο έτος 2016, στις 22/12/2015 ώρα 06.47.56 το πρωί όπου και καταστρώνεται ο ετήσιος αστρολογικός χάρτης, ο οποίος σε σύγκριση με το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδας δείχνει τι μέλλει γενέσθαι για την αστρολογική χρονιά 2016.
Σε οικονομικό επίπεδο, η Ελλάδα, μετά από μια περίοδο πολυετούς ύφεσης, διαφαίνεται ότι μεταβαίνει σε ρυθμούς ανάπτυξης, λόγω του ότι ο Apollon του ετησίου αστρολογικού χάρτη ισούται με τον Ήλιο του γενέθλιου ωροσκοπίου της Ελλάδας (*Μεταπολίτευση).
Επιπρόσθετα, ο Vulcanus του ετήσιου αστρολογικού χάρτη συναντά τους γενέθλιους άξονες της Ελλάδας, Δία/Kronos και Ηλίος/Zeus, δείχνοντας ότι, μέσα από περιστάσεις που θα αποδειχθούν τυχερές για την χώρα μας, θα επιτευχθεί ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο για τους Έλληνες.

Κοινωνικές εξελίξεις

«Η επανάσταση είναι το παιδί της Δημοκρατίας»

Εξετάζοντας το ετήσιο ωροσκόπιο (Annual) για την Ελλάδα, με συντεταγμένες Αθήνας, ημερομηνία 22/12/2015 και ώρα 06:47:56, διαφαίνεται ότι η χώρα, έχοντας υποστεί έναν άνευ προηγουμένου «μαρασμό», έχει να πορευτεί το 2016 σε ένα δρόμο γεμάτο προκλήσεις.
Όπως υποδεικνύουν οι αστρολογικές εξισώσεις, ο Έλληνας πολίτης, έχοντας μια κυβέρνηση που δεν θα έχει τηρήσει στο ελάχιστο τις προεκλογικές της εξαγγελίες-δεσμεύσεις, θα είναι αναγκασμένος να δει από μόνος του τι μπορεί να κάνει, προκειμένου να ανατρέψει και να βελτιώσει αυτή την κατάσταση. Αυτό θα φέρει έντονες απεργιακές κινητοποιήσεις εντός του 2016, γεγονός που θα έχει σαν αποτέλεσμα να ασκηθούν πιέσεις στον πολιτικό κόσμο. Ακόμη, η ανάλυση του ετήσιου αστρολογικού χάρτη για την Ελλάδα, δείχνει ότι σημαντικές αλλαγές θα επέλθουν στα ζητήματα εργασίας, αφού κάποιοι θα αιτηθούν αύξηση είτε του ωραρίου είτε των ημερών.

Όσον αφορά στο μείζον πρόβλημα κοινωνικής πολιτικής, τη λαθρομετανάστευση και τη ροή προσφύγων, το 2016 θα χτυπήσει κόκκινο. Εξετάζοντας το ετήσιο ως προς το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος, διαπιστώνουμε ότι ο ετήσιος Vulcanus βρίσκεται σε επαφή με τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Σελήνης/Hades και Πλούτωνα/Hades αντίστοιχα, γεγονός που μιλά για μεγάλα και απάνθρωπα εγκλήματα.

Λυπάμαι που το λέω αλλά πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι ίσως πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Από την άλλη, οι ετήσιοι (Annual) Ερμής και Zeus αντίστοιχα, βρίσκονται επάνω στον γενέθλιο άξονα Δία/Πλούτωνα δείχνοντας πως οι Έλληνες «έχοντες» θα φροντίσουν για τους όποιους αναξιοπαθούντες.
Ο ελληνικός λαός το 2016 θα έχει πιο αγριεμένες διαθέσεις που θα φανούν, αν και όταν ξανακληθεί να αποφασίσει για το μέλλον του. Ιδιαίτερα ευνοημένοι μέσα στο 2016 θα είναι οι ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων και καταλυμάτων ενώ με την αγροτιά και την ναυτιλία φαίνεται ότι θα υπάρχει έντονο θέμα. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι τις 21/5 γιατί από εκεί και πέρα τα πράγματα πάνε αρκετά καλύτερα για την Ελλάδα.

Καταλυτική για τις κοινωνικές εξελίξεις είναι η Ηλιακή Έκλειψη στις 9 Μαρτίου 2016 (** υπολογίζουμε συν ή πλην 15 μέρες) αφού το Wi (Μηδενική Κριού) στο ωροσκόπιο της Έκλειψης βρίσκεται σε επαφή με τα μεσοδιαστήματα Hades/Admetos και Βόρειος Δεσμός/Κρόνος, δείχνοντας ότι μια οικονομική δυστοκία σε παγκόσμιο επίπεδο ή διεθνείς ρήξεις άνευ προηγουμένου, θα έχουν ως αποτέλεσμα η ελληνική κοινωνία να αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Με λίγα λόγια, η λαϊκή βούληση θα προτάξει ότι ή θα αλλάξει το πολιτικό σύστημα και θα δείξει φιλολαϊκό πρόσωπο ή θα βουλιάξει από την ίδια την κοινωνία.

Θεωρώ όμως πως από 21/5 η κυβέρνηση που θα υπάρχει μέσα από τις συγκυρίες που θα διαμορφωθούν, θα αρχίσει να παίζει τα ρέστα της και να δείχνει ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο στους κατοίκους της. Από την άλλη, ο λαός φαίνεται να «συνέρχεται» από τον λήθαργο που είχε περιέλθει από πέρσι, ελέω του διελαύνοντα Ποσειδώνα και των δυσαρμονικών όψεων του «θολού» πλανήτη σε σχέση με το ωροσκόπιο της Ελλάδας. Συνάμα, λόγω της συμμετοχής του διελαύνοντα Wi (Σημείο μηδενικής Κριού) με βάση την Uranian Astrology στο γενέθλιο μεσοδιάστημα της Ελλάδας Ουρανός / Poseidon, είναι πιθανή η αποκάλυψη μιας εξαπάτησης και η «τιμωρία» από τον λαό, ο οποίος, με όπλο του την ψήφο και την αντίσταση, θα «τινάξει» κάθε τι που τον κορόιδεψε...

Τέλος, όσον αφορά στις εξελίξεις σε κοινωνικό επίπεδο, το 2016, όπως δείχνει η επιρροή του Kronos (υποθετικού πλανήτη με βάση την Uranian Astrology) από διέλευση σε σχέση με τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας, θα γίνουν σαρωτικές αλλαγές σε θέματα παιδείας, συνταξιοδότησης και απονομής δικαιοσύνης.
Αν και θα υπάρξουν εντάσεις και αλλαγές οι οποίες θα μας κάνουν να αλλάξουμε τα πράγματα, το σίγουρο είναι πως το 2016 είναι ένα έτος μετάβασης για την πατρίδα μας σε ένα καλύτερο, με προοπτικές μέλλον.

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το ετήσιο ωροσκόπιο της Ελλάδος 22/12/2015 και το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος 24/7/1974 (Μεταπολίτευση).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved