Αστρολογικές επιτυχίες 2014: Οι προβλέψεις του Karl Heinz Ottinger

Το astrology.gr θυμάται ορισμένες από τις προβλέψεις του 2014 που φιλοξενήθηκαν στις σελίδες του και επιβεβαιώθηκαν από τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον κόσμο

Αστρολογικές επιτυχίες 2014: Οι προβλέψεις του Karl Heinz Ottinger

Χρόνια πολλά! Το 2014 σε λίγο θα δώσει τη θέση του στο νέο έτος κι εμείς ευχόμαστε ολόψυχα «Καλή Χρονιά!», με υγεία, αγάπη, προσωπική ευτυχία και δημιουργικότητα.

Με μια γερή δόση αισιοδοξίας παρακολουθήσαμε μια χρονιά να ολοκληρώνει την αποστολή της και μια σειρά γεγονότων να κλείνουν τον κύκλο τους. Είναι μια καλή στιγμή για απολογισμό και ευχαριστίες, δεν νομίζετε; Το astrology.gr ευχαριστεί όλες τις φίλες και τους φίλους του για την μεγάλη και διαπιστωμένη σας αγάπη και στήριξη, από την πρώτη κιόλας στιγμή που ξεκίνησε το ταξίδι του στο ελληνικό ιντερνετικό τοπίο.

Από την πλευρά μας αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια για την ακρίβεια των προβλέψεων που φιλοξενήθηκαν στα άρθρα μας.

Την αρχή με τις επιβεβαιωμένες προβλέψεις κάνουμε σήμερα με τον αρθρογράφο μας Karl Heinz Ottinger, ο οποίος μας βοηθά να θυμηθούμε ορισμένα από τα σημαντικότερα γεγονότα που προέβλεψε με εξαιρετική ακρίβεια.

Αστρολογική επικαιρότητα, 11/1

Αστρολογική επιβεβαίωση! Εντάλματα σύλληψης για ύποπτα δάνεια
Δέκα τουλάχιστον εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί με εντολή της εισαγγελέως κατά της διαφθοράς, Ελένης Ράικου, για «ύποπτα» δάνεια που δόθηκαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε επιχειρηματίες και εφοπλιστές. Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου για την Ελλάδα δείχνει ότι θέματα δικαιοσύνης θα βρίσκονται στην επικαιρότητα, γεγονός που είχαμε υποδείξει στα Σεληνιακά Φαινόμενα Ιανουαρίου.

Αστρολογική επιβεβαίωση! Κατηγορίες για «σχέσεις» ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία
«Ίσως τα κόμματα της αριστεράς δεχτούν λάσπη για ζητήματα οπλισμού και τρομοκρατίας» γράφουμε στους Χρησμούς Ιανουαρίου. Ένα 24ωρο μετά την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού η Νέα Δημοκρατία έβγαλε ανακοίνωση κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για «γνωστές θέσεις και σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία».


Αστρολογική επικαιρότητα, 16/1

Αστρολογική επιβεβαίωση! Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός στο γραφείο του Γ. Μιχελάκη
Εμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από γκαζάκια, ανεφλέγη την Τρίτη, 14/1, λίγο πριν τις 11:30 το βράδυ, στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη. Στο σημείο έφτασε δύναμη της πυροσβεστικής, ενώ έρευνες για την τοποθέτηση του μηχανισμού από αγνώστους διενεργεί η κρατική ασφάλεια. Στα Σεληνιακά Φαινόμενα Ιανουαρίου γράφουμε ότι στη διάρκεια του μήνα προμηνύονται εμπρησμοί κρατικών κτηρίων ή πολιτικών εγκαταστάσεων.


Αστρολογική επικαιρότητα, 28/1

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι & Υπόθεση «Ξηρός»
Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιανουαρίου γράφουμε ότι η χώρα μας θα γίνει πάλι «Breaking news». Στην παράγραφο γεγονότα «γενική εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» γράφουμε ότι τον Ιανουάριο πολύ πιθανόν να υπάρξουν «ναυάγια, θαλάσσιες μάχες ή συγκρούσεις...» και είχαμε την τραγωδία στο Φαρμακονήσι που έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις. Στην ίδια παράγραφο γράφουμε ότι τον Ιανουάριο θα μας απασχολήσουν φαινόμενα τρομοκρατίας και μηνύματα που θα σοκάρουν ενώ στην παράγραφο «Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα» γράφουμε για έναν μήνα που στην επικαιρότητα θα βρεθούν θέματα που σχετίζονται με το δικαστικό σύστημα. Κάποιος θα επιχειρήσει ένα «ματωμένο» μήνυμα διαμαρτυρίας γράφουμε λίγο πιο κάτω στην αλληλουχία Νέας Σελήνης και όλα μαζί έδωσαν το στίγμα τους για την «Υπόθεση Ξηρού» που περικλείει, την τρομοκρατία, την ευθύνη του δικαστικού συστήματος και το μήνυμα «καταγγελίας», απειλής για αγώνα με ποταμό αίματος του Χριστόδουλου Ξηρού που δεν απασχόλησε μόνο τη χώρα μας άλλα έκανε το γύρω του κόσμου.

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Διάκριση για την Αντέλ Εξαρχόπουλος & ο ομογενής που «τρέλανε» την Apple
Το βραβείο της καλύτερης νέας ηθοποιού για τον ρόλο της στην ταινία «Blue is the Warmest Color» πήρε η Ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος ενώ η Apple αγόρασε την εφαρμογή SnappyCam για iPhone του 35χρονου ομογενή εφευρέτη, Γιάννη Παπανδριόπουλο γεμίζοντας την Ελλάδα με καμάρι για ένα ακόμη παιδί της που μεγαλουργεί στο εξωτερικό. Στα Σεληνιακά φανόμενα του Ιανουρίου στην παράγραφο «Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα) γράφουμε «Δεν αποκλείεται να έχουμε βράβευση ή ασυνήθιστη επιτυχία σε καλλιτεχνικό, αθλητικό ή επιστημονικό επίπεδο ατόμου ή ομάδας που προέρχεται από την Ελλάδα. Η χώρα μας μπορεί να τρώει τα παιδιά της αλλά όσα της ξεφεύγουν μεγαλουργούν».

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Παραίτηση Δένδια και Αθανασίου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ
Στην παράγραφο «Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα» στο άρθρο Σεληνιακά Φαινόμενα Ιανουαρίου γράφουμε ότι «κάποιοι ίσως ζητήσουν αλλαγή υπουργού...» και τέθηκε θέμα παραίτησης των υπουργών Προστασίας του πολίτη, Νίκου Δένδια και Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου από τον εκπρόσωπο Τύπου τουΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη που μίλησε για «μεγάλες πολιτικές ευθύνες» που βαραίνουν την κυβέρνηση σχετικά με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού υποστηρίζοντας ότι «Δεν πρόκειται για μια κλασικού τύπου απόδραση» αλλά όπως διευκρίνισε «Θα έλεγα (πως πρόκειται) για διευκόλυνση να αποδράσει».


Αστρολογική επικαιρότητα, 4/2

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Συμφώνησαν Ζώης – Πολύδωρας για τον ΠΑΤ.ΣΥ
Καλέ μου αναγνώστη, ο Φλεβάρης ήρθε να μας επιβεβαιώσει, αφού κάποια πράγματα εξελίσσονται σαν το γάργαρο νερό μέσα σε ρυάκι. Θα ξεκινήσουμε από τα Σεληνιακά Φαινόμενα του Φεβρουαρίου που γράφαμε ότι η Νέα Σελήνη στις 30/1 προεικονίζει «προβλήματα με συμμαχίες που τείνουν να δημιουργηθούν και να αλλάξουν οικονομικές και πολιτικές ισορροπίες». Ο Β. Πολύδωρας και Χ. Ζωής αποφάσισαν να συνεργαστούν και να κάνουν κοινή κάθοδο σε ευρωεκλογές και περιφερειακές εκλογές.

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Βρέθηκε κινητή γιάφκα στο Παλαιό Φάληρο
Στους Χρησμούς του Φεβρουαρίου για την Ελλάδα, γράφουμε ότι αυτόν τον μήνα όπως υποδεικνύει ο υποθετικός πλανήτης Βουλκάνους ίσως αποκαλυφθούν γιάφκες και οπλοστάσια όπως και έγινε. Το απόγευμα του Σαββάτου, εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός μέσα σε κλεμμένο Ι.Χ στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Πιο συγκεκριμένα σε ασημί Opel Astra που έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας βρέθηκαν 4 βλήματα RPG με ισάριθμους προωθητικούς μηχανισμούς, ένας εκτοξευτήρας, 4 αμυντικές χειροβομβίδες τύπου F1 με ισάριθμους πυροδοτικούς μηχανισμούς, 3 καλάσνικοφ με 7 γεμιστήρες, σφαίρες και δυο κοντάκια, καθώς και γάντια και κουκούλες.


Αστρολογική επικαιρότητα, 6/2

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Ο αιφνίδιος θάνατος του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (δημοσιότητα, σοκ) στην 10η μοίρα (πρόσωπα καταξιωμένα) στις 30/1 προϊδέαζε για ένα θάνατο που θα σοκάρει, δεδομένου ότι ο Ουρανός (ξαφνικό γεγονός) που είναι κυβερνήτης του Υδροχόου βρίσκεται σε κοσμικό επίπεδο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (θάνατος). Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Φεβρουαρίου στην παράγραφο «γενική εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα» γράφουμε ότι η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο «ίσως βγάλει απώλεια προσώπου που στον χώρο στον οποίο δραστηριοποιείται θεωρείται μεγάλο όνομα». Σοκ έχει προκαλέσει ο αιφνίδιο θάνατος του βραβευμένου με Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, στους απανταχού σινεφίλ που στο πρόσωπό του αναγνώριζαν έναν από τους κορυφαίους ηθοποιούς στα χρονικά της Υποκριτικής.

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Σύλληψη-Αποφυλάκιση Άγγελου Φιλιππίδη
Για μια φυλάκιση ή παράτυπη αποφυλάκιση που θα θεωρηθεί σκάνδαλο γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα Φεβρουαρίου στην παράγραφο για την επιρροή της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο σε σχέση με το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδος. Πράγμα που επιβεβαιώνει η υπόθεση του Άγγελου Φιλιππίδη που κατηγορείται για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Φυλακίστηκε στην Κωνσταντινούπολη βάσει διεθνούς εντάλματος και αποφυλακίστηκε από τις τουρκικές αρχές με το σκεπτικό ότι δεν είχε προηγηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του. Η αποφυλάκισή του θεωρήθηκε παράτυπη και όπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ πως δεν είναι σαφές από δικονομικής απόψεως γιατί μετά την αποφυλάκιση του μεταφέρθηκε στο Τμήμα Αλλοδαπών. Τελικώς, χάρη στην μάχη που έδωσαν οι Ελληνικές Αρχές, οι Τουρκικές τον απέλασαν και πλέον κρατείται στη ΓΑΔΑ, περιμένοντας την απολογία του τη Δευτέρα


Αστρολογική επικαιρότητα, 10/2

Αστρολογική επιβεβαίωση! Σε δύσκολη η θέση οι ΗΠΑ έναντι της Ε.Ε. από υποκλαπείσα συνομιλία
Τηλεφωνική συνομιλία αμερικανών αξιωματούχων η οποία κατά τα φαινόμενα υπεκλάπη έχει φέρει τις ΗΠΑ σε ιδιαίτερη δύσκολη θέση. Πιο συγκεκριμένα σε ηχητικό ντουκουμέντο που αναρτήθηκε στο You Tube ακούστηκε να λέει η Αμερικανίδα βοηθός υπουργός Εξωτερικών, Βικτώρια Νούλαντ «Γ... την Ευρώπη» για τις ταραχές στην Ουκρανία σε μια εμφανή απογοήτευση με την ΕΕ, επειδή δεν συμβάδισε με τις ΗΠΑ στις απειλές για κυρώσεις προς τους ουκρανούς ηγέτες, στην περίπτωση που καταλύσουν βίαια τις διαδηλώσεις. Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Φεβρουαρίου γράφαμε «Την 10η μοίρα του Υδροχόου την αποκαλώ «η μοίρα του Τηλέμαχου» καθότι γεγονότα και πρόσωπα θα «βάλουν» από μακριά (τηλε) ή εξ αποστάσεως, φέρνοντας ξαφνικές και μη αναμενόμενες ταραχές. Ίσως «θιγούν» ή «πληχθούν» πρόσωπα που έχουν την ιδιότητα του αρχηγού, του προέδρου, του ιθύνοντα, του επόπτη, που θεωρούνται υπεράνω πάσης υποψίας ή στο χώρο τους θεωρούνται πραγματικοί τιτάνες». Επίσης, στην παράγραφο «γενική εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» γράφουμε για προβλήματα που προκαλούνται από διαρροή πληροφοριών.


Αστρολογική επικαιρότητα, 20/2

Αστρολογική επιβεβαίωση! ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ δεν πληρώνουν τα δάνεια τους
Η Πανσέληνος της 15ης Φεβρουαρίου όπως είχαμε γράψει και στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Φεβρουαρίου προεικόνιζε «ειδήσεις που σχετίζονται με οικονομικά θέματα και θα φέρουν τα πάνω – κάτω ενώ θα δημιουργηθούν πλείστα ερωτήματα για τα καθαρά χέρια κάποιων». Μετά το σκάνδαλο για την απάτη ύψους 9 εκατ. ευρώ της Μ.Κ.Ο ο κ. Αλμούνια αποκάλυψε ότι τα δύο κόμματα που συγκυβερνούν και παίρνουν συνεχώς επαχθή μέτρα για όσους καθυστερούν ή δεν έχουν πια τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουν τα δάνεια τους, με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, από τον Ιανουάριο του 2013 δεν έχουν δώσει για τα δάνεια τους ούτε...cent!


Αστρολογική επικαιρότητα, 24/2

Αστρολογική επιβεβαίωση! Ουκρανία στο χείλος της αβύσσου
Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Φεβρουαρίου στην παράγραφο «Πανσέληνος στον Λέοντα» γράφουμε: «ειδήσεις από το εξωτερικό δημιουργούν σάλο ίσως γιατί θα δείχνουν νέες συνθήκες που δρομολογούνται κάτω από περίεργες περιστάσεις». Μετά από 77 νεκρούς και την Ουκρανία να είναι στα πρόθυρα εμφυλίου ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανούκοβιτς, ανακοίνωσε πρόωρες προεδρικές εκλογές γνωστοποιώντας παράλληλα την έναρξη διαδικασίας για τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.


Αστρολογική επικαιρότητα, 26/2

Αστρολογική επιβεβαίωση! Ουκρανία: Εμφύλιος, επανάσταση ή πραξικόπημα
Τα βλέμματα όλου το κόσμου συνεχίζουν να είναι στραμμένα στην Ουκρανία. Τι ακριβώς συμβαίνει; Εμφύλιος, επανάσταση ή πραξικόπημα; Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Φεβρουαρίου γράφουμε ότι αυτό τον μήνα λόγω του ότι η Νέα Σελήνη συνέβη στον Υδροχόο στην 10η μοίρα (φύσης Αιγόκερω) θα απασχολήσουν ζητήματα εξουσίας, ηγετών και κυβερνήσεων ενώ στην παράγραφο «γενική εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμια επίπεδο» ότι προεικονίζονται.. πραξικοπήματα! Αν και από την πλευρά, της αντιπολίτευσης της Ουκρανίας και της Ε.Ε υποστηρίζεται ότι η άρνηση υπογραφής σύνδεσης της Ουκρανίας με την Ε.Ε το περασμένο Νοέμβρη ξεκίνησε μια αυθόρμητη, ειρηνική επανάσταση η οποία πέτυχε την «παραίτηση» του νόμιμα εκλεγμένου προέδρου της χώρας, Β. Γιανούκοβιτς, η αστρολογική μου εκτίμηση δεν συμπίπτει αλλά ήρθε να επιβεβαιωθεί από αυτή της πρώην Ουκρανικής κυβέρνησης και της Ρωσίας που υποστηρίζουν ότι πρόκειται.. για πραξικόπημα!


Αστρολογική επιβεβαίωση! Προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία
Στην Aστρολογική Eπικαιρότητα της 7/3 γράφουμε «Αμερική μην τα βάζεις με τη Ρωσία» και στο τέλος τους άρθρου γράφουμε «. Στο επόμενο διάστημα, ο διελαύνων Ποσειδώνας θα βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού που ερμηνεύεται ως εξής: Ξαφνική διχοτόμηση (της Ουκρανίας) για λόγους που θα είναι προσχηματικοί. Επιπλέον, από το 2012 πρώτα εδώ στο astrology.gr στο άρθρο «Ο Κρόνος στο Σκορπιό: Οι χρησμοί» του για την Ελλάδα και τον κόσμο» διαβάσατε ότι ο Κρόνος στον Σκορπιό σε παγκόσμιο επίπεδο φέρνει... «ζητήματα με σύνορα».

Αστρολογική επικαιρότητα, 1/3

Αστρολογική επιβεβαίωση! Η Ρώμη στο χείλος της χρεοκοπίας
Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Φεβρουαρίου στην παράγραφο «γενική εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» γράφουμε ότι «Ίσως προκύψουν ειδήσεις σοκ σχετικά με την οικονομική επάρκεια και την λειτουργία τράπεζας, μεγάλης εταιρίας, κράτους ή πόλης». Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε «δεύτερο Ντιτρόιτ» κινδυνεύει να εξελιχθεί η Ρώμη με τα χρέη να την πνίγουν. Με χρηματοδοτικό κενό ύψους 816 εκατ. ευρώ ο δήμος της Ρώμης βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο στάσης πληρωμών, περικοπών και αύξησης των φόρων.


Αστρολογική επικαιρότητα, 12/3
Αστρολογική Επιβεβαίωση! Σπάει στα δύο η ΔΕΗ
Για διάλυση εταιρείας ή απώλειες σε σχέση με τον ηλεκτρισμό γράφαμε εδώ στο astrology.gr ότι φέρνει ο Ουρανός για το 2014, στο άρθρο «Ελλάδα, το 2014 θα μπουν οι βάσεις για να αλλάξει η χώρα» και όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος κλειδώνει η διαδικασία πώλησης της "μικρής ΔΕΗ" μέσω διεθνούς διαγωνισμού. Το σχετικό νομοσχέδιο για τη μικρή ΔΕΗ τίθεται σε διαβούλευση έως τις 14 Μαρτίου και προβλέπει το σπάσιμο της ΔΕΗ σε δυο εταιρίες με σκοπό την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας μέσα από την αποκρατικοποίηση, σε πρώτη φάση του 30%.


Αστρολογική επικαιρότητα, 17/3
Αστρολογική Επιβεβαίωση! Στην Ουκρανία ανέλαβε ναζιστική κυβέρνηση
Το 2011 εδώ στο astrology.gr στο άρθρο «Η Διεθνής Οικονομία σε κίνδυνο» γράφαμε ότι ο Ουρανός στον Κριό ευθύνεται για πολέμους και όξυνση των κοινωνικών εντάσεων με συχνό αποτέλεσμα την άνοδο στην εξουσία... ακραίων πολιτικών σχηματισμών. Τρία χρόνια μετά, τον Φεβρουάριο του 2014 επιβεβαιωνόμαστε! Μετά την αποπομπή Γιανουκόβιτς, στην Ουκρανία ανέλαβε ακροδεξιά ναζιστική κυβέρνηση!


Αστρολογική επικαιρότητα, 18/3
Αστρολογική επιβεβαίωση! Ιερέας εξαπατούσε άνεργους τάζοντας τους δουλειά
Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαρτίου γράφουμε «Η Νέα Σελήνη σε σχέση με τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτης της Ελλάδος, λόγω του ότι συμβαίνει στον 9ο οίκο δείχνει ότι στο προσκήνιο θα βρεθούν θέματα δικαιοσύνης, (νόμων, αγωγών, ενταλμάτων, ανακριτών, εισαγγελέων) και πρόσωπα ιδιαίτερα με κάποιο αξίωμα (πολιτικό, θρησκευτικό, στρατιωτικό, διοικητικό) ή τίτλο θα βρεθούν αντιμέτωποι με αυτή.». Όπως έγινε γνωστό, ιερέας από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης συνελήφθη κατηγορούμενος ως "εγκέφαλος" σπείρας απατεώνων που έταζαν δουλειά σε δεκάδες άνεργους πολίτες.


Αστρολογική επιβεβαίωση! Κλιμακώνεται η πολεμική ένταση στην Ουκρανία
Αρνείται να αποχωρήσει ειρηνικά από την Κριμαία η Ουκρανία και απορρίπτει το ρωσικό τελεσίγραφο να αποχωρήσουν οι μονάδες της μέχρι τις 21 Μαρτίου από το ρωσικό πια έδαφος σύμφωνα μετά το δημοψήφισμα της Κριμαίας. Οι εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο είναι καταιγιστικές και οι αστρολογικοί πλανητικοί σχηματισμοί έχουν υποδείξει νωρίτερα τι μέλλει γενέσθαι. Στο άρθρο «Οικονομικές και γεωπολιτικές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο» που αναρτήθηκε εδώ astrology.gr στις 3/1/2013 διαβάσατε ότι το «τα έτη 2013 και 2014 μέλλουν να είναι δύο συνταρακτικές χρονιές με οικονομικές δοκιμασίες, πολεμικές εντάσεις και γεωπολιτικές – κλιματολογικές αλλαγές που έρχονται να συνθέσουν ένα πολυσύνθετο παζλ για δυνατούς λύτες» και επιπροσθέτως ότι «Ο Κρόνος μέσα από τον Σκορπιό επιπλέον δείχνει αλλαγές συνόρων και γεωπολιτικών συσχετισμών λόγω ζητημάτων υπεδάφους ή προϊόντων που βγαίνουν από αυτό» και σε όλα επιβεβαιωνόμαστε!


Αστρολογική επικαιρότητα, 20/3

Αστρολογική επιβεβαίωση! Νεκρός από πυρά ελεύθερου σκοπευτή στην Κριμαία
Λίγες ώρες αφού ο Β. Πούτιν έβαλε την «σφραγίδα» στην προσάρτηση της Κριμαίας, υπογράφοντας την ενσωμάτωσή της στη Ρωσική ομοσπονδία, σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο στη Σεβαστούπολη με έναν νεκρό από ελεύθερο σκοπευτή! Ο Ουκρανός πρωθυπουργός, Αρσένι Γιατσενιούκ υποστήριξε ότι υπαίτια είναι η Ρωσία και ότι η σύγκρουση «περνά από το πολιτικό στο στρατιωτικό επίπεδο». Ωστόσο, η Ρωσία υποστήριξε ότι «δικοί μας ήταν τα θύματα στην Συμφερούπολη» και το Russia Today υπαινίσσεται προβοκάτσια. Με βάση τις αστρολογικές εκτιμήσεις που σας παρέθεσα την ημέρα του δημοψηφίσματος στην Κριμαία προκύπτει το δεύτερο. Συγκεκριμένα, στην αστρολογική επικαιρότητα της 16η Μαρτίου είχαμε γράψει ότι η Πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, ενεργοποιεί στο ωροσκόπιο της Ουκρανίας την εξίσωση Άρης = Ζευς / Κρόνος υποθετικός που μιλά για κρατική επέμβαση και αυταρχική δράση για να επιβληθεί κάτι σιωπηρά και υποδεικνύει θωρακισμένα σκάφη, πολεμικές μηχανές και... άριστους σκοπευτές.


Αστρολογική επικαιρότητα, 26/3
Αστρολογική επιβεβαίωση! Σκάνδαλο με πακέτο ναρκωτικών που είχε προορισμό το Βατικανό!
Τελωνειακοί υπάλληλοι στο αεροδρόμιο Λάιπζιγκ-Χάλε της Γερμανίας εντόπισαν ποσότητα κοκαΐνης, που είχε αποσταλεί από τη Νότια Αμερική με προορισμό το Βατικανό. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild η κοκαΐνη, η αξία της οποίας υπολογίζεται στα 40.000 ευρώ, ήταν σε υγρή μορφή, τοποθετημένη μέσα σε 14 προφυλακτικά. Στα Σεληνιακά φαινόμενα του Μαρτίου στην παράγραφο «γενική εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» γράφουμε ότι η Πανσέληνος του Μαρτίου υποδεικνύει ότι θα έρθουν στο φως σκάνδαλα με φιλανθρωπικά ή εκκλησιαστικά ιδρύματα.

Αστρολογική επιβεβαίωση! Υποστράτηγος φεύγει από το στρατό για οικονομικούς λόγους
Ζητήματα που σχετίζονται ή προκύπτουν μέσα στον στρατό υποδεικνύει το Μεσουράνημα της Πανσελήνου ως προς τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος διαβάσατε στο astrology.gr, στο άρθρο, Σεληνιακά Φαινόμενα Μαρτίου, και τα λόγια του απερχόμενου υποδιοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγου Ιωάννη Τσακνή, εκφράζουν με τον πιο εμφατικό τρόπο τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στις ένοπλες δυνάμεις: «Δεν φεύγω γιατί σταμάτησα να κάνω αυτό που αγαπώ αλλά γιατί με αναγκάζουν οι οικονομικές συγκυρίες». Η προαγωγή του κ. Τσακνή σε Υποστράτηγο τον υποχρέωσε να μετακινηθεί οικογενειακά από τη Νάουσα, όπου διέμενε μόνιμα, σε άλλο σχηματισμό (Αθήνα, Θεσσαλονίκη), αδυνατώντας να αντεπεξέλθει στα έξοδα που συνεπάγονταν. Φανερά απογοητευμένος για τον εξαναγκασμό του αλλά και τον υλικό και ηθικό εξευτελισμό που υφίστανται οι Έλληνες ένστολοι τόνισε ότι: «Αν ήταν να επιλέξω από την αρχή το τι θα γινόμουν στη ζωή μου θα επέλεγα και πάλι το λειτούργημα του αξιωματικού».


Αστρολογική επικαιρότητα 15/4

Αστρολογική επιβεβαίωση! Τουλάχιστον 35 νεκροί από έκρηξη σε σταθμό λεωφορείων
Τουλάχιστον 35 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη που σημειώθηκε εχτές το πρωί, 14 Απριλίου, σε σταθμό λεωφορείων στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Νιγηρίας, της Αμπούζα. Πρόκειται για την πρώτη τόσο μεγάλη επίθεση που σημειώνεται κοντά στην πρωτεύουσα της Νιγηρίας τα τελευταία δύο χρόνια . Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη της ευθύνης αλλά οι υποψίες στρέφονται προς την ένοπλη ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ. Θυμάστε τι διάβασατε από την Κυριακή το βράδυ στο astrology.gr στην Αστρολογική επικαιρότητα της 14/4 «Ξεκινά σήμερα η Εβδομάδα των Παθών και με τον Ερμή να βρίσκεται σε δυσαρμονικές όψεις τόσο με τον Ουρανό όσο και τον Πλούτωνα, τρομοκρατικές και βομβιστικές ενέργειες σε δρόμους, χώρους άθλησης, εκπαίδευσης αλλά και σε μέσα μαζικής μεταφοράς πάσης φύσεως είναι πιθανές.».


Αστρολογική επικαιρότητα, 25/4

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Ναυάγιο δυτικά της Κρήτης
«Τον Απρίλιο θα υπάρχει ένα κλίμα απογοήτευσης ενώ θα απασχολήσουν ναυάγια, πνιγμοί, θαλάσσιες επιχειρήσεις» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Απριλίου. Μετά το ναυάγιο στην Ν. Κορέα που συγκλόνισε τους Έλληνες όπως και όλο τον κόσμο, φορτηγό πλοίο βυθίστηκε στα δυτικά της Κρήτης. Πρόκειται για το πλοίο Ag-Marina με σημαία Τόγκο στο οποίο επέβαιναν συνολικά επτά άτομα πλήρωμα, πιθανόν Ρώσοι. Τέσσερα άτομα έχουν περισυλλέγει, ενώ αγνοούνται τρία ακόμη. Στις έρευνες συμμετέχουν ένα ελικόπτερο σούπερ πούμα, ένα σκάφος του λιμενικού και τέσσερα φορτηγά πλοία.

Αστρολογική επικαιρότητα, 30/4

Αστρολογική επιβεβαίωση! Η Αμερική αντιμέτωπη με τη μανία της φύσης – Φονικό πέρασμα ανεμοστρόβιλων.
Χάος και πένθος στις ΗΠΑ που δοκιμάζονται από σφοδρότατους ανεμοστρόβιλους. Συνολικά 49 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε περιοχές που απειλούνται από τους ανεμοστρόβιλους, το 1,4 εκατομμύριο μεταξύ αυτών στις περιοχές υψηλού κινδύνου. 26 άνθρωποι ως τώρα έχασαν τη ζωή τους από τη φονική μανία τους ενώ όπως είπε στο CNN, ο δήμαρχος της Βιλόνια στο Άρκανσο «Επικρατεί χάος». Το 2011 στο άρθρο «Παγκόσμιες εξελίξεις – Η «περπατησιά» των αργών πλανητών» για τις ΗΠΑ μεταξύ άλλων γράφαμε ότι «Η Αμερική έχει για μια τετραετία να προσβάλλονται οι σημαντικότεροι άξονες της με ουσιαστικά τοπικά προβλήματα και έκρηξη της εγκληματικότητας αλλά κυρίως... την μανία της φύσης!».


Αστρολογική επικαιρότητα, 3/5

Αστρολογική επιβεβαίωση! Ελικόπτερα κατερρίφθησαν στην Ουκρανία
Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου στην παράγραφο «Γενική εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» γράφουμε «Παράλληλα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κατάρριψης αεροσκάφους ή εκτόξευσης ρουκετών...». Σε ανακοίνωση, που εκδόθηκε από το υπουργείο Άμυνας στο Κίεβο, κατά την επιδρομή που εξαπέλυσαν χθες τα χαράματα ουκρανικά στρατεύματα για να ανακαταλάβουν το Σλαβιάνσκ από τους φιλορώσους, περικυκλώνοντας την πόλη και στέλνοντας στρατιωτικά ελικόπτερα, δύο εξ αυτών κατερρίφθησαν με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας πιλότος και δύο στρατιώτες.«Τα ελικόπτερα κατερρίφθησαν από αγνώστους που χρησιμοποίησαν φορητούς εκτοξευτήρες ρουκετών.» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Απρίλης, ο μήνας που δολοφονίες ξαναήρθαν στο φως της δημοσιότητας
«Η ανάδρομη φορά του Κρόνου δείχνει ότι θα απασχολήσουν ή θα έρθουν στο προσκήνιο δολοφονίες που έχουν ήδη γίνει» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Απριλίου. Δολοφονίες όπως της αστρολόγου, Νατάσσας Λιβάνη που βρέθηκε νεκρή κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του συντρόφου της, του 30χρονου ενεχυροδανειστή στη Δάφνη που βρέθηκε νεκρός και δεμένος πριν από έναν χρόνο στο σπίτι του, τη δολοφονία του βαρυποινίτη τον προηγούμενο μήνα στις φυλακές στο Μαλανδρίνο όπως και μια υπόθεση τριπλής δολοφονίας που στοίχειωνε επί 13 χρόνια τη Θάσο και η οποία λύθηκε χάρη σε μια χτένα ξαναβρέθηκαν τον Απρίλιο στο προσκήνιο.


Αστρολογική επικαιρότητα, 5/5

Αστρολογική επιβεβαίωση! Η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε τρία μέλη της διεθνούς συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες»
Στους Χρησμούς Μαΐου για την Ελλάδα γράφουμε ότι «Ο προοδευμένος Άρης μιλά για μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας» και η Ασφάλεια Αττικής έπιασε τρία μέλη της περιβόητης συμμορίας Σέρβων, «Ροζ Πάνθηρες» που θεωρείται ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος των διωκτικών Αρχών διεθνώς, για κλοπές τεράστιας αξίας, κοσμημάτων και έργων τέχνης. Οι τρεις συλληφθέντες είναι Σέρβοι υπήκοοι και σύμφωνα με εκτιμήσεις, η συνολική λεία από τις ληστείες που έχουν κάνει παγκοσμίως οι «Ροζ Πάνθηρες», ανέρχεται στα 380 εκατ. λίρες, καθώς και ότι είναι η συμμορία που βρίσκεται πίσω από την κλοπή κοσμημάτων αξίας 103 εκατ. ευρώ στο ιστορικό ξενοδοχείο Carlton των Καννών.


Αστρολογική επικαιρότητα, 9/5

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Ένταση στη θάλασσα της Νότιας Κίνας Εμβολισμούς και τορπιλισμούς γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου ότι θα έχουμε αυτόν τον μήνα και Κινέζικα πλοία, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης του Βιετνάμ, εμβόλισαν σκόπιμα δύο Βιετναμέζικα σκάφη, την Κυριακή, 4 Μαΐου 2014. Οι δύο χώρες, οι οποίες είχαν εμπλακεί σε σύντομο πόλεμο το 1979, διαφωνούν για την οριοθέτηση των χωρικών υδάτων στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Εκλογές στα Πανεπιστήμια με ξύλο και αρπαγή κάλπης
Προβλήματα με κάλπες και χώρους αποθήκευσης εγγράφων γράφουμε στους Χρησμούς του Μαΐου ότι προεικονίζει ο υποθετικός πλανήτης Άδης και στις φοιτητικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, άγνωστοι εισέβαλαν και πήραν τρεις κάλπες που στη συνέχεια τις έκαψαν. Καταγγελίες υπήρξαν σχετικά με κλεμμένες κάλπες, βανδαλισμούς και ξυλοδαρμούς φοιτητών από εξωπανεπιστημιακούς στην ΑΣΟΕΕ με την ΠΑΣΠ-ΑΣΟΕΕ κάνει λόγο για «εκλογές βίας και τρομοκρατίας με εντολή Σαμαρά» ενώ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «η εκλογική διαδικασία στο μεγαλύτερο σύλλογο φοιτητών της χώρας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ήταν ήδη φανερό από το μεσημέρι ότι κάποιοι δεν άντεχαν τη δημοκρατική αποτύπωση του στίγματος της φοιτητικής βούλησης».


Αστρολογική επικαιρότητα, 16/5

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Ανακάλυψαν το ναυάγιο του πλοίου του Κολόμβου
«Πιθανές είναι ανακαλύψεις και εξερευνήσεις στο υδάτινο στοιχείο» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο». Μετά από 500 χρόνια, οι αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι έχουν βρει το ναυαγισμένο πλοίο του Χριστόφορου Κολόμβου «Σάντα Μαρία» στο βυθό της θάλασσας, στα ανοιχτά της βόρειας ακτής της Αϊτής. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία είναι πολύ σημαντικά καθώς πρόκειται για τη σωστή θέση, σύμφωνα με αυτά που γράφει στο ημερολόγιό του ο Χριστόφορος Κολόμβος. Τα τοπικά ρεύματα συμφωνούν με τα ιστορικά στοιχεία για τον τρόπο που παρασύρθηκε το σκάφος προτού διαλυθεί, ενώ το αποτύπωμα του ναυαγίου συμφωνεί με το μέγεθος που πιθανολογείται πως είχε το πλοίο. Οι αρχαιολογικοί ερευνητές σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Αϊτής συνεχίζουν να εργάζονται για την αρχαιολογική ανασκαφή του ναυαγίου.

Αστρολογική Επιβεβαίωση! FT: Το απόρρητο «Σχέδιο Ζ» για το Grexit
«Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/5 στην 23η μοίρα του Σκορπιού προϊδεάζει αποκαλύψεις σχετικά με μυστικές ή σκοτεινές υποθέσεις και χρηματοπιστωτικά θέματα» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου. Η επιβεβαίωση ήρθε από το δημοσίευμα των Financial Times, το οποίο αποκαλύπτει ότι από τα τέλη του 2011 μέχρι το 2012 εικοσιτέσσερις αξιωματούχοι κλήθηκαν να σχεδιάσουν μια «μυστική στρατηγική» με την ονομασία «Σχέδιο Ζ», στο πλαίσιο της οποίας, από τη μια θα εξετάζονταν οι επιπτώσεις μιας πιθανής εξόδου της Ελλάδος από το ευρώ και από την άλλη θα προετοιμαζόταν ένα πρόγραμμα δράσης.

Αστρολογική επικαιρότητα, 15/5

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Σοκ και δέος στην Τουρκία: 205 ανθρακωρύχοι νεκροί
Εκρήξεις, θανάτους και δολοφονίες που θα σοκάρουν γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου ότι προεικονίζει σε παγκόσμιο επίπεδο η Πανσέληνος της 14/5 στον Σκορπιό, σε μοίρα που κυβερνάται από τον Ουρανό και τριήμερο πένθος κήρυξε η κυβέρνηση της Τουρκίας μετά το πολύνεκρο δυστύχημα που προκλήθηκε στο τουρκικό ανθρακωρυχείο (Σκορπιός) από έκρηξη (Ουρανός) εχθές στη δυτική επαρχία της Μανίσα. Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας της χώρας Τανέρ Γιλντίζ, τουλάχιστον 205 άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες άλλοι παραμένουν παγιδευμένοι, προς το παρόν χωρίς καμία βοήθεια, στις υπόγειες στοές του ανθρακωρυχείου στο οποίο σημειώθηκε έκρηξη.

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ: Υπάρχει από το 2012 σχέδιο εξόδου της Ελλάδος από το ευρώ
«Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/5 στην 23η μοίρα του Σκορπιού προϊδεάζει αποκαλύψεις σχετικά με μυστικές ή σκοτεινές υποθέσεις, χρηματοπιστωτικά θέματα...» γράφουμε στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου και ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ ο Τίμοθι Γκάιτνερ αποκαλύπτει μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του «Stress Test» πως η Ευρώπη από το 2012 έχει στα χέρια της έτοιμο σχέδιο της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ για να το βάλει μπρος, όποτε επιθυμεί, κάτι που ο Γερμανός ομόλογός του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε του είχε ανακοινώσει σε γεύμα που είχαν οι δύο υπουργοί στο θέρετρο Sylt στη Βόρεια Θάλασσα, τα τέλη Ιουλίου του 2012. Επίσης, αναφέρει ότι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ζήτησαν από την αμερικανική κυβέρνηση να βοηθήσει στην ανατροπή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι το φθινόπωρο του 2011, σημειώνοντας πως οι ΗΠΑ αρνήθηκαν αλλά εξωτερικές πιέσεις οδήγησαν τελικά στις 11 Νοεμβρίου 2011 στην παραίτησή του από την πρωθυπουργία της Ιταλίας.


Αστρολογική επικαιρότητα, 17/5

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Η Πειραιώς μεγαλομέτοχος της MIG
Όπως γράφαμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου, «η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/5 στην 23η μοίρα του Σκορπιού προεικονίζει θέματα που αφορούν αλλαγές που έχουν σχέση με το τραπεζικό σύστημα»: Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η Τράπεζα Πειραιώς είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της Marfin Investment Group (MIG), με ποσοστό 17,7%, μέσω ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές ύψους 250 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία αυτή μεταξύ των δύο ομίλων ανοίγει τον δρόμο για συγχωνεύσεις εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε νευραλγικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπως είναι η ακτοπλοΐα, τα τρόφιμα, η υγεία.


Αστρολογική επικαιρότητα, 19/5

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Ευρωεκλογές: Άνοδος των αντιευρωπαϊκών και εθνικιστικών κόμματων
«Η είσοδος του Ουρανού στον Κριό σημαίνει πως ο Ουρανός (επανάσταση, αντιφάσεις και γενικά ακραίες καταστάσεις ) γίνεται mainstream»γράφαμε το 2011 στο άρθρο Ουρανός στον Κριό – Dennis the Menace, στο οποίο είχαμε επισημάνει ότι την «προηγούμενη φορά που ο Ουρανός βρέθηκε στον Κριό ήταν από τον Απρίλιο 1927 έως τον Μάρτιο του 1935 και πάνω στη «μαγιά» του Πλούτωνα στον Καρκίνο, πριμοδότησε την εγκαθίδρυση ολοκληρωτικού τύπου καθεστώτων (φασιστικά και κομμουνιστικά). Έτσι και από το Μάιο του 2010 ως το Μάρτιο του 2019 θα δούμε στην πολιτική σκηνή την άνοδο των άκρων και ως εκ τούτου μεγάλο ποσοστό του νέου ευρωκοινοβουλίου θα απαρτίζεται από εθνικιστικά, ακροδεξιά και αριστερά κόμματα ή όπως συνηθίζεται πλέον να τους αποκαλούν από «εθνικιστές και λαϊκιστές» ή «ευρωσκεπτικιστές».


Αστρολογική επικαιρότητα, 21/5

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Η «Χρυσή Αυγή» καταγγέλλει νοθεία μέσω twitter
Με δύο αναρτήσεις στο twitter η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει επιχείρηση νοθείας. Συγκεκριμένα, για το Δήμο Αθηναίων, για τον οποίο ο εκλογικός αναλυτής Ηλίας Ηλιακόπουλος είπε «ότι στο πρώτο κύμα των ψηφοφόρων των exit poll ο Κασιδιάρης ήταν στο 25% στον δήμο της Αθήνας» αλλά στο επόμενο έπεσε κάτω από το 10% για να φέρει μεσοσταθμικά 16,5%. Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ότι δικαστικοί αντιπρόσωποι και μέλη της εφορευτικής επιτροπής... ξεχνούσαν να δώσουν τα ψηφοδέλτια της «Ελληνικής Αυγής». Επιπλέον, κατήγγειλε ότι σε τμήματα της Δυτικής Ελλάδος δεν υπήρχαν επαρκή ψηφοδέλτια και ότι στον Πειραιά η αστυνομία προσήγαγε ομάδα υποψηφίων και εκλογικούς αντιπροσώπους της με στόχο την τρομοκράτηση των Ελλήνων πολιτών. Το στίγμα ότι θα υπάρξουν υπόνοιες για νοθεία στις εκλογές το είχαμε επισημάνει εκτός από τους Χρησμούς του Μαΐου και στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου που μιλάμε για εκλογικά αποτελέσματα που θα αφήνουν υποψίες για «μαγειρέματα». Αλήθεια – ψέματα αυτό δεν θα το κρίνουμε εμείς αλλά οι αρμόδιοι. Ωστόσο, η αστρολογία υπέδειξε ότι θα τεθεί ζήτημα νοθείας και εσείς το είχατε διαβάσει πριν υπάρχει η παραμικρή «οσμή» ... εδώ, στο astrology.gr.

Αστρολογική επικαιρότητα, 22/5

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Ο θάνατος τη Άννας Πολλάτου
«Μια απώλεια ζωής ίσως προκαλέσει πανελληνία συγκίνηση» γράφουμε στους Χρησμούς Μαΐου ότι δείχνει ο προοδευμένος Ουρανός και ο ξαφνικός θάνατος της 31χρονης πρωταθλήτριας και ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής, Άννας Πολλάτου σε τροχαίο συγκλόνισε το πανελλήνιο. Τα αίτια του τροχαίου, που προκάλεσαν το θάνατό της, παραμένουν άγνωστα, ενώ όπως αποκάλυψε ο αδερφός της το μοιραίο ταξίδι προς την Κεφαλονιά η 31χρονη πρωταθλήτρια το έκανε, προκειμένου να ψηφίσει τον αδερφό της που είχε βάλει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος. «Ήρθε να με σταυρώσει και την σταύρωσα εγώ», δήλωσε εμφανώς συγκινημένος.

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Ο Μπόμπι Κένεντι διέταξε τη δολοφονία της Μέριλιν, σύμφωνα με νέο βιβλίο
Αποκαλύψεις σχετικά με μυστικές ή σκοτεινές υποθέσεις γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου ότι προεικονίζει η Πανσέληνος στο Σκορπιό και σύμφωνα με το νέο βιβλίο του ερευνητή και δημοσιογράφου Τζέι Μαργκόλις και του συγγραφέα των «New York Times» Ρίτσαρντ Μπάσκιν, με τίτλο «Η δολοφονία της Μέριλιν Μονρό: Η υπόθεση έκλεισε», πίσω από το θάνατο της διάσημης ηθοποιού κρύβεται ο Μπόμπι Κένεντι, που φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με τη Μέριλιν. Ο αδερφός του προέδρου των ΗΠΑ, Τζων Κένεντι, σύμφωνα με τους συγγραφείς, έδωσε εντολή να τη δολοφονήσουν, όταν η ηθοποιός απείλησε ότι θα αποκάλυπτε, εκτός από την ερωτική της σχέση με τους δύο αδερφούς Κένεντι, πολλά από τα απόρρητα της αμερικανικής κυβέρνησης, που είχε σημειωμένα σε ένα κόκκινο ημερολόγιο.

Αστρολογική επικαιρότητα, 23/5

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Κίνα: Τρομοκρατικό χτύπημα με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες
«Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο δυστυχώς τρομοκρατικών χτυπημάτων» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» και 31 άτομα σκοτώθηκαν από την επίθεση που σημειώθηκε σε υπαίθρια αγορά στην Κίνα ενώ περισσότεροι από 90 είναι οι τραυματίες. Το Κινέζικο υπουργείο Δημόσιας Ασφαλείας χαρακτήρισε την επίθεση "σοβαρό και βίαιο τρομοκρατικό συμβάν". Ο πρόεδρος της χώρας, Σι Τζινπίνγκ που μερικές ώρες μετά από τη συμφωνία – ορόσημο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την προμήθεια ρωσικού φυσικού αερίου, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια τρομοκρατική επίθεση στο εσωτερικό της χώρας του από ένοπλους αυτονομιστές που τους τελευταίους μήνες δραστηριοποιούνται στην Κίνα, δεσμεύτηκε ότι οι τρομοκράτες θα τιμωρηθούν αυστηρά.

Αστρολογική Επιβεβαίωση! ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τα τρία της παιδιά με μαχαίρι
«Δολοφονίες που θα σοκάρουν» είναι πιθανόν να συμβούν αυτό το μήνα όπως έχετε διαβάσει στο astrology.gr στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μάιου και στις ΗΠΑ συλλήφθηκε μητέρα με την κατηγορία ότι δολοφόνησε τις 3 κόρες της, όλες τους ηλικίας κάτω από 3 ετών. Η 30χρονη Κ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved