Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Ιχθύες

Η ανάληψη πολλών ευθυνών θα σε κάνει να κυνηγήσεις το όνειρό σου με πάθος

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Ιχθύες

Από την καινούργια χρονιά θα βρεθείς με αυξημένες υποχρεώσεις στον επαγγελματικό και οικογενειακό χώρο. Ο πήχης των απαιτήσεων (των άλλων) θα ανέβει πιο ψηλά, γεγονός που αναγκαστικά θα περιορίσει την αυτό-έκφρασή σου λόγω του ότι θα μαθαίνεις και θα δουλεύεις μέσα από ένα δύσκολο δρόμο.

Η κρίση σου σε θέματα καριέρας θα αλλάξει και θα βελτιωθεί, αφού όμως θα βιώσεις πρώτα τα εμπόδια που θα μπουν στο δρόμο σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, μέχρι και τον Αύγουστο θα δουλεύεις πολύ σκληρά για να αποδείξεις ότι αξίζεις και ότι τελικά μπορείς να τα καταφέρεις. Αυτό βέβαια είναι το πιο σημαντικό, άσχετα αν το μάθεις με ένα πολύ δύσκολο τρόπο.

Η έλξη με ένα άτομο που θα έχεις διαφορά στην ηλικία, θα σε γοητεύσει και κυρίως αν είναι ένας Τοξότης που θα σε βοηθήσει να μάθεις πράγματα τα οποία σου διέφευγαν εδώ και πολύ καιρό.

Να αποφύγεις τις ακραίες καταστάσεις, βέβαια, γιατί μπορεί να προκληθεί κάποιο σκάνδαλο, την ευθύνη του οποίου δεν θα είναι εύκολο να διώξεις από πάνω σου και να πείσεις τους άλλους ότι δεν είσαι εσύ ο/η υπεύθυνος/η.

Η οικογένεια ή ένα μεγαλύτερο άτομο θα σου επιβάλλει μια μεγαλύτερη υπευθυνότητα, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να υποστείς μια μεγάλη πίεση από το περιβάλλον σου.

Θα προσπαθήσεις να βρεις πρωτότυπες μεθόδους για να κερδίσεις χρήματα και θα υπάρχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα σε αυτόν τον τομέα, μέχρι να βρεις κάτι και να σταθεροποιηθείς. Μπορεί όμως να σου έρθουν χρήματα από μια ξαφνική κληρονομιά ή από υποθέσεις συνεταιρισμού. Όμως και πάλι θα χρειαστείς μεγάλη τάξη και οργάνωση για να μην χάσεις την σειρά σου και την πειθαρχία που σου είναι απαραίτητη αυτή την περίοδο.

Η σχέση με τον Δίδυμο αν δεν είναι σωστή θα μπλοκάρει, γιατί θα μπουν στην μέση πολλά «πρέπει» και «γιατί». Με τον Παρθένο θα υπάρξει καλυτέρευση από τον Αύγουστο και μετά και μπορεί να κάνετε και υπερβολές μεταξύ σας γιατί θα έχετε κοινά σημεία που θα χρειαστούν επαναπροσδιορισμό. Πάνω σε αυτή την φάση θα γίνουν λάθη ή παραλείψεις, αλλά μπορεί να μιλήσετε για γάμο ή για συμβίωση.

Με τον Αιγόκερω ή με άτομα που έχουν κύρος και εξουσία θα έρθεις πιο κοντά, γιατί μπορεί να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι και ένα χέρι βοηθείας όταν εσύ δεν μπορείς να τα καταφέρεις από μόνος/η σου.

Αυτό που θα σε εξελίξει ή θα σε «μεγαλώσει» είναι το άνοιγμα της καρδιάς σου που θα γίνει λόγω ειδικών περιστάσεων που θα έχεις στην ζωή σου: Θα χρειαστεί να γίνεις όσο μπορείς περισσότερο δημιουργικός/ή και κάπου να βάλεις την υπογραφή σου ή να αφήσεις τη σφραγίδα σου σαν ατομικότητα - το Λιοντάρι μπορεί να σε βοηθήσει πάνω σε αυτό, αφού σε πιέσει όμως να βρεις την ατομικότητά σου.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για τους Ιχθύες, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για τους Ιχθύες

12 Ιανουαρίου έως 19 Φεβρουαρίου: Ό Άρης που μπαίνει στο ζώδιό σου σε βοηθάει να ξεκινήσεις την νέα χρονιά με δύναμη με συμπόνια. Μπορεί να θέλεις να αποφύγεις να δεις τα κατά πρόσωπο προβλήματα, αλλά η κεντρική σου συνείδηση θα είναι πολύ ενεργοποιημένη, οπότε δεν μπορείς να το αποφύγεις. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην... κυλήσεις σε θέματα ποτού ή ακόμα και άλλων εθισμών. Ο ρομαντισμός μαζί με τον αισθησιασμό σου θα κτυπήσει κόκκινο και η έκφρασή σου μέσα από δημιουργική φωτογράφιση, μουσική (ή ότι άλλο σε κάνει να νιώθεις ότι εκφράζεσαι με ένα πιο καλλιτεχνικό τρόπο) θα σε συνεπάρουν.

5 Μαρτίου: Θα βάλεις τάξη και αρχή σε οποιοδήποτε κομμάτι της ζωής σου υπάρχει ένα μικρό χάος και κυρίως εκεί που δεν υπάρχουν καθόλου όρια. Θα δώσεις πάντως την ευκαιρία σε μια σχέση να γίνει πιο ρεαλιστική και κυρίως περισσότερο πρακτική και ενεργή. Σίγουρα μπορεί να νιώσεις την ένταση να σε τριγυρίζει, γιατί αλλά μάλλον συνειδητοποιείς πολλά και, βασικά, πράγματα για πως είσαι απέναντι στους άλλους, και κυρίως ποιες είναι οι προσδοκίες οι δικές σου από τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου.

20 Μαρτίου: Η έκλειψη μαζί με την Νέα Σελήνη θα δώσει μια σημαντική ανανέωση σε εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, γιατί κάπου θέλεις να βάλεις τον εαυτόν σου σε μια κατάσταση καινούργια στην οποία θα είσαι όσο μπορείς περισσότερο αυθεντικός/ή. Όμως γίνεται επίσης και ένα ολοκληρωτικό ξεκαθάρισμα το οποίο θα υποδηλώσει ότι τελειώνεις μια κατάσταση (έπειτα από εφ' όλης της ύλης εξέταση) και μπαίνεις σε μια καινούργια η οποία θα πιο ανάλαφρη και λιγότερο «της ταλαιπωρίας». Η συγκίνηση και η ευαισθησία θα είναι ένα κομμάτι που δεν το χάνεις ποτέ από μέσα σου, αλλά ίσως να είναι μεγαλύτερο από άλλες φορές σαν αίσθημα εσωτερικό.

2 Ιουνίου: Θα μπεις στο παιχνίδι των μεγάλων προκλήσεων και θα προσπαθήσεις να ξεκολλήσεις από πολλά κακώς κείμενα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο, γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με πολλές δυσκολίες και κυρίως επικοινωνιακές και θα χρειαστεί να μιλήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Πιθανόν να διχαστείς και να πάρεις το μέρος κάποιων ατόμων κάτι που, τελικά, ίσως να μην είναι η απόλυτα σωστή λύση. Χρειάζεσαι όμως γνώση και πληροφορία. Όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα διαχειριστείς το οτιδήποτε είναι τελείως καινούργιο και διαφορετικό για σένα, καθώς αυτό σε βγάζει ακόμα και από τον ρόλο θύματος, τον οποίο -τις πιο πολλές φορές- προτιμάς να παίζεις...

16 Ιουνίου: Πολλές νέες κατευθύνσεις θα σε μπερδέψουν αλλά και θα σε διχάσουν γιατί θα έχεις πολλά να κάνεις και μάλιστα με ένα τρόπο πολύ πιεστικό. Η ανάληψη ευθυνών μπορεί να σου φανεί υπερβολική και σίγουρα θα δώσεις εκεί περισσότερο σημασία παρά σε άλλα θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η σχέση με Δίδυμο θα σε καθορίσει, γιατί θα έχεις πολλά να πεις και να κάνεις μαζί του, αλλά με πολύ καταπιεστική μορφή στην επικοινωνία.

29 Αυγούστου: Η Πανσέληνος σε βάζει σε μια διαδικασία να δεις και τις δυο πλευρές ενός νομίσματος. Δηλαδή την λογική μαζί με το συναίσθημα, σε μια ισορροπία. Να ξέρεις ότι η αλήθεια κάπου θα υπάρχει και θα βρίσκεται –ως συνήθως- στη μέση. Θα έχεις μια μεγάλη τάση για να τα βλέπεις όλα με «ροζ γυαλιά», οπότε σίγουρα θα δυσκολευτείς να βρεις που βρίσκεται, τελικά, η μέση, αλλά και την αλήθεια μέσα από όλο αυτό. Χρειάζεσαι να πάρεις το δύσκολο μάθημα της διάκρισης και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο το να ξεδιαλύνεις την αλήθεια από το ψέμα.

13 Σεπτεμβρίου: Νέα Σελήνη στον άξονά σου και βουτιά στα δύσκολα γιατί θα αναγνωρίσεις κάποιες καταστάσεις που πιθανόν να σε φέρουν να δεις μια πραγματικότητα και αυτό να μην σου αρέσει και τόσο πολύ. Πιθανόν όμως να πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα τα οποία ίσως σε άφηναν να κοιμάσαι πολύ βαθιά.

25 Νοεμβρίου: Μεγάλη κινητικότητα και πιθανόν ένταση μέσα στο σπίτι σου μπορεί να έχει και αντίκτυπο στην δουλειά σου, γιατί με κάποιο τρόπο θα μπλοκάρεις. Όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεδιαλύνεις κάποιες δυσκολίες γιατί θα τις επικοινωνήσεις όσο μπορείς καλύτερα και με όποιο τρόπο μπορείς. Αυτό είναι το πιο τολμηρό που θα κάνεις, γιατί δεν θα κρύβεσαι πλέον πίσω το δάκτυλο μιας συναισθηματικής ψεύτικης κάλυψης. Τα εμπόδια που μπορεί να βγουν στη δουλειά σου ίσως να σε ειδοποιούν ότι θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη βάση σε ένα ηθικό ή πνευματικό κομμάτι.

Η χρονιά θα σε αναγκάσει να βγάλεις τη δύναμή σου, γιατί θα μπαίνουν εμπόδια τα οποία θα σε υποχρεώνουν να βγάλεις όλες σου τις εσωτερικές δυνάμεις (από την πίστη έως και την διαίσθησή σου) και σε συνδυασμό με την γνώση που θα λάβεις, ταυτόχρονα, θα βάλεις φρένο σε πολλά λάθη ετών που έχουν γίνει. Λες «τέρμα» πλέον στο χάος και στην αυτολύπηση. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα λειτουργήσεις πολύ πιο περιοριστικά με στόχο όμως να βγάλεις από μέσα σου δυνάμεις που ούτε καν πιστεύεις ότι έχεις. Η αλλαγή επαγγέλματος ίσως να είναι πιθανή. Κάποια προβλήματα με θέματα οικογενειακά ή επίσης και κοινωνικά θα σε δυναμώσουν για να κάνεις και εσύ την δική σου καταγραφή στα γεγονότα. Η αφέλεια ή το χάος θα πάψουν να υπάρχουν στην ζωή σου γιατί εσύ δεν θα το επιτρέψεις. Μια γνωριμία με έναν Τοξότη ή ένα πρόσωπο που θα παίξει ρόλο δασκάλου στην ζωή σου, θα σε αναγκάσει να τρέξεις και να βιαστείς για να γνωρίσεις όλα αυτά που δεν υπάρχουν στο μυαλό σου. Θα δουλέψεις αναγκαστικά γιατί θα πρέπει να αναγνωρίσεις όλες τις ασυνείδητες συμπεριφορές σου απέναντι στους άλλους.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για τους Ιχθύες, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved