Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Τοξότης

Η υλική και η πνευματική επιτυχία μπορεί να έρθει μετά από υπεύθυνη δράση, αλλά και αισιόδοξη στάση ζωής

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Τοξότης

Βγαίνεις κατά ένα τρόπο από την απομόνωση και τις βαριές σκέψεις ή καταστάσεις που αφορούσαν μια δύσκολη συναισθηματική κατάσταση του παρελθόντος. Θα μπεις σε κάτι καινούργιο που θα είναι όμως εξίσου επίπονο για σένα, γιατί θα βάλεις τα όριά σου προς όλους και όλα.

Η σκληρή δουλειά, πάντως, θα σου δώσει την υλική ασφάλεια που αναζητάς και σίγουρα θα σε ανεβάσει στο ψηλότερο σκαλί της επιτυχίας, γιατί θα ωριμάσεις και θα ζήσεις μια καλή φάση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλα είναι εύκολα και κυρίως βατά, γιατί ο πήχης θα ανέβει ψηλά και μπορεί οι συγχωνεύσεις δυνάμεων που θα γίνουν μέσα σου να μετριάσουν την απερίσκεπτη φούρια που μπορεί να έχεις, με στόχο την υπεύθυνη δράση. Ό,τι γνωρίζεις και έχεις δουλέψει σίγουρα θα μπουν σε ένα καλούπι, με στόχο τη διάδοση και την εξέλιξη της γνώσης αλλά και της εμπειρίας σου.

Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα επιφορτιστείς περισσότερο με την ενέργεια του Κρόνου στο ζώδιό σου και σίγουρα θα κάνεις προσπάθειες που θα σε φέρουν στην πρώτη γραμμή. Η ευαισθησία σου πάντως μπορεί να σου αφαιρέσει κάθε ίχνος φιλοδοξίας. Θα πρέπει επίσης να ξεπεράσεις τους φόβους αποτυχίας σου και θα χρειαστεί να μάθεις να σου αρέσει ο εαυτός σου. Θα βγάλεις ένα ιδιαίτερο ταλέντο στα οικονομικά σου θέματα και ο τρόπος που θα διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις θα σου αναιρέσει όσα γνώριζες μέχρι τώρα.

Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και θα δοκιμάσεις κατά κάποιον τρόπο τον δικό σου δρόμο, μέσα από την ατομική σου θεώρηση και τη διάθεση για να αποκόψεις από γύρω σου οτιδήποτε δεν αξίζει να βρίσκεται δίπλα σου.

Μπορεί να ηγηθείς κάποιων καταστάσεων και να έχεις δημοτικότητα ή ξαφνική φήμη, λόγω των ταλέντων που διαθέτεις. Μπορεί να αφοσιωθείς πλήρως σε ένα σκοπό που σίγουρα θα είναι πρωτοπόρος και διαφορετικός. Πάντως στην προσπάθεια σου να μετατρέψεις τα μειονεκτήματά σου στο οικονομικό επίπεδο σε πλεονεκτήματα, θα περάσεις δια πυρός και σιδήρου για να φτάσεις στο σκοπό σου. Και αν το υποδεικνύει και ο υπόλοιπος χάρτης σου, θα έλξεις τα χρήματα. Θα χρειαστεί βέβαια ιδιαίτερη διαχείριση και σε υλικό επίπεδο αλλά και σε ηθικό, γιατί μπορεί να βρεθείς να κάνεις πράγματα τα οποία δεν θα θεωρείς και τόσο έντιμα. Και μέσα σε όλο αυτό το γενικό κλίμα της συγκρατημένης συμπεριφοράς, τα άτομα γύρω σου θα σε βρουν αξιολάτρευτος/η και θα έχεις μια πλατύτερη άποψη για την ζωή και τα πράγματα.

Τα θέματα που σχετίζονται με το σώμα και την υγεία σου μπορεί να σου μειώσουν για λίγο την ζωτικότητα και την διάθεση, γιατί θα νιώσεις ένα περιορισμό είτε λόγω αρθριτικών προβλημάτων ή οδοντικών και δερματικών προβλημάτων.

Ο Ταύρος, το Λιοντάρι θα είναι σημαντικά πρόσωπα για σένα, αρκεί να ξέρεις να κρατήσεις ισορροπίες και αρμονική συνύπαρξη.

Από τα μέσα Αυγούστου και μετά θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες στον τομέα της δουλειάς σου και μέσα από εκεί θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, αλλά με μεγαλύτερη διάθεση για να κάνεις πράξη ορισμένες θεωρίες και ιδέες που έχεις ήδη ενστερνιστεί. Όμως μπορεί να νιώσεις ανικανοποίητος/η από την γενική κατάσταση και πιθανόν να κάνεις κάποιες υπερβολές και να μετατραπείς σε τύπο πολύ... μποέμ.

Με τον Παρθένο θα έρθεις πιο κοντά και πιθανόν να σας δέσουν καταστάσεις επαγγελματικής συνεργασίας.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Τοξότη, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για τον Τοξότη

5 Mαρτίου: Θα νιώσεις ένα είδος περιορισμού. Αυτό θα συμβεί καθώς θα δεις την πραγματικότητα, η οποία σίγουρα δεν θα είναι όπως την περίμενες, γιατί εδώ δεν μπορείς να έχεις προσήλωση σε ένα στόχο χαοτικό, χωρίς μέθοδο και οργάνωση. Πιθανόν να βρεθείς ανάμεσα σε πολύ κόσμο, τον οποίο θα πρέπει είτε να βοηθήσεις είτε με κάποιο τρόπο να υπηρετήσεις τους σκοπούς και τις κοινές αξίες που θα έχετε. Η θρησκευτική πίστη σίγουρα θα σε βοηθήσει να φτάσεις πιο γρήγορα στον στόχο σου, γιατί θα νιώσεις μέσα σου μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

16 Μαρτίου: Η Νέα Σελήνη θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι ώστε να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα – εδώ, όμως, θα έχουν συμμετοχή και άλλα άτομα και κυρίως πρόσωπα που για σένα θα είναι σημαντικά. Με τον τρόπο σου, βέβαια, θα δείξεις ότι θέλεις οπωσδήποτε το τοπίο ξεκάθαρο και να υπάρχει μεγάλη διαφάνεια σε αυτά που λές και σε αυτά που κάνεις. Πάντως θα πάρεις μια μεγάλη φόρα και κυρίως αν ασχολείσαι με θέματα εμπορικού ενδιαφέροντος, θα έχεις πολύ γρήγορα αποτελέσματα.

2 Ιουνίου: Πανσέληνος στο ζώδιο σου η οποία όμως θεωρείται πολύ δυναμική και ιδιαίτερη: Βλέπεις, θα προσπαθήσεις να ορίσεις -χωρίς να είναι, βέβαια, εύκολο να το πετύχεις!- την ανεξαρτησία σου από ένα Δίδυμο ή από ένα συνεργάτη που μπορεί να σου χρειάζεται να είναι δίπλα σου, στην προκειμένη φάση, γιατί σου δίνει διάφορες πληροφορίες, όμως σίγουρα δεν θα του δώσεις και πολλές ευκαιρίες ούτε θα το ξανασκεφτείς αν σου κάνει κάτι σοβαρό (είναι βέβαιο: στην επόμενη «στραβή» δεν θα έχεις ήπιους τόνους...). Από την άλλη η ευθιξία σου μπορεί να πιάσει κόκκινο γιατί θα σου δημιουργήσει κάποιες κόντρες. Δεν φοβάσαι όμως τις αντιδράσεις, γιατί θα νιώθεις δύναμη κα αυτονομία και ίσως να περάσεις σε κάποιες υπερβολές. (Η επιρροή είναι μέγιστη αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο).

13 Σεπτεμβρίου: Η υγεία σου θα είναι πολύ σημαντική για σένα για αυτό θα ασχοληθείς επισταμένα με διάφορα σχετικά θέματα, ακόμα και κάνοντας εξετάσεις ή κρατώντας πειθαρχία στην διατροφή, κάτι που άλλες φορές μπορεί να μην το πρόσεχες καν... Γενικά η οργάνωση και η μεθοδικότητα στα θέματα δουλειάς θα εγκαινιάσουν μια νέα εποχή, η οποία θα σε κατευθύνει να έχεις μεγαλύτερη εστίαση στον στόχο σου αλλά και στον τρόπο που βλέπεις και κινείσαι μέσα στα πράγματα. Οι πολλές πρακτικές υποθέσεις που θα έχεις θα σου αναστείλουν κάπως το ιδεολογικό σου υπόβαθρο αλλά θα είναι για το καλό σου.

25 Νοεμβρίου: Πανσέληνος με επικοινωνιακό τερτίπι αλλά και μεγάλα όρια, με στόχο την ποιότητα! Η αντίφαση σίγουρα θα «παίξει» σε πολλά πράγματα, αλλά συμπέρασμα θα βγάλεις. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα βιώσεις κάποιες ιδιαίτερες καταστάσεις και θα θέλεις οπωσδήποτε να εξασφαλίσεις μια αξιοπρεπή στάση και γνώση απέναντι σε οτιδήποτε γίνεται.

11 Δεκεμβρίου: Νέα Σελήνη με όμορφες εμπειρίες που θα σχετίζονται με ομάδες και θέματα αρμονίας, τέχνης ή και ομορφιάς. Η εμφάνισή σου θα είναι πολύ σημαντική σε κύκλους και σαλόνια που θα έχουν να κάνουν με συζητήσεις φιλοσοφικές και μεγάλες αλήθειες που σίγουρα θα χρειαστεί να ακολουθήσεις.

Είναι η χρονιά της ωριμότητας και των μεγάλων εξελίξεων. Αφού θα μπει ο Κρόνος στο ζώδιό σου -και αν έχεις δουλέψει σκληρά!- να ξέρεις ότι θα ανέβεις ψηλά και θα δικαιωθείς. Αλλά συγχρόνως θα βάλεις και τα όριά σου, τα οποία εδώ και καιρό θα πρέπει να ήταν ήδη σαφώς καθορισμένα ώστε να μην πέφτεις θύμα εκμετάλλευσης. Η παιδικότητα που έχεις μπορεί για λίγο να την διαδεχτεί η μεγάλη ωριμότητα. Όχι ότι θα χάσεις την αισιοδοξία σου, αλλά θα επιδιώκεις τα πάντα μέσα από σκληρή δουλειά. Πρώτα ο Κρόνος θα ξεκινήσει από εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις σου και τις αντοχές σου. Όχι ότι σου λείπει η δύναμη, αλλά μάλλον τώρα θα κληθείς να αποδείξεις πόσο μεγάλη δύναμη έχεις στην πραγματικότητα. Σίγουρα η μοναξιά θα είναι ένα επικίνδυνο συναίσθημα για σένα που φλερτάρεις με την ελευθερία και την ατομική απομόνωση, παρόλο που έχεις και το κοινωνικό κομμάτι έντονο μέσα σου. Η θρησκευτικότητα και η πίστη σε έναν ανώτερο σκοπό, σε συνδυασμό με την ηθική τάξη των πραγμάτων, θα είναι ο πήχης που θα σε σπρώξει να ανέβεις πολύ ψηλά και η εξέλιξη που δεν θα είναι μόνο σε υλικό επίπεδο.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Τοξότη, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved