Παιδικές προβλέψεις Καρκίνος 2015

Με τον Ουρανό στο μεσουράνημα του όλη τη χρονιά δεν θα διστάσει να εκφράσει ανοιχτά τη γνώμη του αν πιστεύει ό,τι αυτό είναι το καλύτερο.

Παιδικές προβλέψεις Καρκίνος 2015

Διεκδικεί το συναίσθημα

Ο μικρός Καρκίνος δεν είναι ούτε τόσο συνεσταλμένος ούτε τόσο ιδιότροπος όπως τον παρουσιάζουν. Δεν είναι τόσο ευαίσθητος όπως τα Ψάρια, ούτε τόσο αδιάφορος για τα αισθήματα των άλλων όπως ένας Τοξότης. Δεν είναι βραχυπρόθεσμα ευέξαπτος όπως ένας Κριός ούτε μακροπρόθεσμα ευέξαπτος όπως ένας Ταύρος. Βρίσκεται στο μέσον όλων των ακραίων συναισθημάτων.

Αυτό που κάνει τους άλλους να προσέχουν για το τι αισθάνεται είναι η κοφτερή του γλώσσα. Με τον Ουρανό στο μεσουράνημα του όλη τη χρονιά δεν θα διστάσει να εκφράσει ανοιχτά τη γνώμη του αν πιστεύει ό,τι αυτό είναι το καλύτερο. Αν πληγώσετε τα αισθήματα του θα σας το πει, δεν θα το κρύψει ούτε θα τ' αφήσει να μαζευτούν μέχρι να εκραγεί. Αφήνει να φύγει τόσος ατμός, όσος ακριβώς χρειάζεται. Αν διαφωνεί μαζί σας θα σας το πει, αν σας αγαπάει θα σας το πει.

Με τον Άρη να διελαύνει στο ζώδιο του (24/6 – 8/8) αν διαπιστώστε ότι έχει τρύπες στ' αυτιά και δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τίποτε, δείτε το σαν άσκηση υπομονής.

Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις του 2015 για όλα τα παιδικά ζώδια εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved