Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2015 - Αριθμός 4

Το 2015 βασιλεύει η λογική. Αν υπάρξουν εμπόδια θα τα ξεπεράσεις με υπομονή κι αν έχεις το κουράγιο να παλέψεις με τις αντιξοότητες

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2015 - Αριθμός 4

Για να βρεις ποιο νούμερο πρέπει να διαβάσεις για τις προβλέψεις Αριθμολογίας που σε αφορούν το 2015, πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γεννήσεώς σου με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2015 (δηλαδή το 8) - και αν ο αριθμός που θα προκύψει είναι διψήφιος κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί στις 14 Μαρτίου πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γέννησης σου (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (8), 14+3+8=25 . Κατόπιν μετέτρεψε τον αριθμό 25 σε μονοψήφιο 2+5=7, Το 7 είναι το προσωπικό σου έτος για το 2015.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 4

Το 2015 βασιλεύει η λογική. Αν υπάρξουν εμπόδια θα τα ξεπεράσεις με υπομονή κι αν έχεις το κουράγιο να παλέψεις με τις αντιξοότητες θα προχωρήσεις μπροστά με μεγάλα βήματα. Μην αμελήσεις να κάνεις το τσεκάπ που όλο αναβάλλεις.
Επαγγελματικός τομέας: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να χτίσεις γερά θεμέλια για το μέλλον ή να «ριζώσεις» σε μια εργασία. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψεις πάνω σε χαμένες ευκαιρίες ή να επιστρέψεις στις ρίζες σου.
Οικονομικός τομέας: Η επιφυλακτικότητα και η και ο πρακτικός σχεδιασμός των οικονομικών σου μειώνει την ανασφάλεια του μέλλοντος.
Αισθηματικός τομέας: Η δυσκολία να εκφράσεις τα συναισθήματα σου, δίνει την εντύπωση ό,τι είσαι ψυχρός /η και αδιαφορείς για τις ανάγκες του /της συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος /η μη βιαστείς να δώσεις γη και ύδωρ σε νέες γνωριμίες.

Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για τους υπόλοιπους αριθμούς εδώ

*******************************

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

* Μήπως προτιμάς να δεις την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σου;

*******************************

ΔΩΡΕΑΝ!

Ρίξε τα ταρό!

Δες το παρελθόν, το παρόν, το μέλλον και την απάντηση της υπόθεσης που σε απασχολεί, εδώ.

Συμβουλευτείτε τους βιορυθμούς σας!

Eνημερωθείτε για τα επίπεδα της ενέργειά σας, καθημερινά, εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved