Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2015 - Αριθμός 3

Το 2015 ζεις μόνο για το παρόν. Τα ταξίδια θα κατέχουν πιθανόν ένα σημαντικό μέρος της ζωής σου, γιατί χρειάζεσαι να δοκιμάσεις πολλές εμπειρίες

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2015 - Αριθμός 3

Για να βρεις ποιο νούμερο πρέπει να διαβάσεις για τις προβλέψεις Αριθμολογίας που σε αφορούν το 2015, πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γεννήσεώς σου με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2015 (δηλαδή το 8) - και αν ο αριθμός που θα προκύψει είναι διψήφιος κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί στις 14 Μαρτίου πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γέννησης σου (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (8), 14+3+8=25 . Κατόπιν μετέτρεψε τον αριθμό 25 σε μονοψήφιο 2+5=7, Το 7 είναι το προσωπικό σου έτος για το 2015.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 3

Το 2015 ζεις μόνο για το παρόν. Τα ταξίδια θα κατέχουν πιθανόν ένα σημαντικό μέρος της ζωής σου, γιατί χρειάζεσαι να δοκιμάσεις πολλές εμπειρίες και να εξερευνήσεις νέες δυνατότητες.
Επαγγελματικός τομέας: Δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου όπου υπάρχει κίνηση και δυνατότητα έκφρασης. Αν εργάζεσαι σαν δάσκαλος, καλλιτέχνης, νομικός, συγγραφέας, νοσοκόμος η επιτυχία σου είναι εξασφαλισμένη.
Οικονομικός τομέας: Οι εποχές δεν ευνοούν τις πολυτελείς συνήθεις και τα έξοδα εντυπωσιασμού. Άλλαξε πλεύση όσο είναι καιρός.
Αισθηματικός τομέας: Αν έχεις μια σταθερή σχέση, ίσως νοιώσεις την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία. Αν είστε μόνος /η, το επικοινωνιακό ταλέντο σου σε βοηθάει να κλέβεις τις εντυπώσεις και να μαγνητίζεις τα βλέμματα σε όποιον χώρο κι αν βρεθείς. Για δέσμευση όμως ούτε κουβέντα.

Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για τους υπόλοιπους αριθμούς εδώ

*******************************

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

* Μήπως προτιμάς να δεις την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σου;

*******************************

ΔΩΡΕΑΝ!

Ρίξε τα ταρό!

Δες το παρελθόν, το παρόν, το μέλλον και την απάντηση της υπόθεσης που σε απασχολεί, εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved