Ελλάδα: Το 2014 θα μπουν οι βάσεις για να αλλάξει η χώρα!

Τι προβλέπεται για την Ελλάδα το 2014;

Ελλάδα: Το 2014 θα μπουν οι βάσεις για να αλλάξει η χώρα!

«Το κουτί της Πανδώρας άνοιξε για όλη την Ευρώπη»

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλώς ήρθατε στο Α' μέρος του ετήσιου δελτίου προβλέψεων 2014 για την Ελλάδα. Στο παρόν άρθρο θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα με βάση τους διελαύνοντες πλανήτες και τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας (24/7/1974) ενώ θα ακολουθήσει ένα δεύτερο άρθρο με βάση την ανάλυση του annual της Ελλάδος, δηλαδή με βάση το ωροσκόπιο που διαμορφώνεται με την είσοδο του Ηλίου στον Αιγόκερω στις 21/12/2013. Σας εύχομαι καλή ανάγνωση.

Πρόλογος: Τα ψέματα τελείωσαν, εμείς;

Η πορεία της χώρας μας εντός του 2013 μας βοήθησε να βγάλουμε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.
Κατ' αρχήν, έδειξε με τον πιο ηχηρό τρόπο πως οι ιδεολογίες «μας τελείωσαν» και πως η Ελλάδα έχει γίνει επαρχία των δανειστών. Διαπιστώσαμε την πολιτική διπροσωπία της κυβέρνησης αλλά και πόσο αδίστακτο μπορεί να γίνει το πολιτικό σύστημα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι υποθέσεις με τις Σκουριές Χαλκιδικής, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή. Προσπάθησε να εξοντώσει όσους αντιτίθενται στα συμφέροντά της και τελικά εξοντώθηκε ο ελληνικός λαός.

Η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα που είναι δεμένη και ομότιμη επί του άρματος του Ευρώ. Σέρνεται πίσω από το άρμα αυτό για μια Ευρωπαϊκή Pax Deutschland. Τo Ευρώ είναι ένα νόμισμα – παγίδα ο σκοπός δημιουργίας του οποίου ήταν να βάλει η Γερμανία χέρι στην περιουσία όλων των άλλων χωρών. Η Ελλάδα μετά από τρία χρόνια μνημονίου χρωστά όσα χρωστούσε αν όχι περισσότερα, με τη Γερμανία να αποβλέπει στα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου Ελλάδος και Κύπρου.
Το κύριο μέλημα του Βερολίνου είναι να μην πέσουν οι κυβερνήσεις της Ιταλίας και της Ελλάδος αλλά χωρίς να δώσει επιπρόσθετη βοήθεια ή να κάνει πίσω σε διεκδικήσεις. Κάπου εκεί αρχίζει το πρόβλημα αφού εάν συμβεί πολιτικό ατύχημα, τότε ο αυτοματισμός θα προκαλέσει το φαινόμενο του ντόμινο. Έτσι η Ευρωζώνη μπορεί να μπει σε μεγάλες περιπέτειες.

Ο διελαύνων Πλούτωνας εισέρχεται στον 7οίκο της Ελλάδος (7ος =συμβόλαια, συμβάσεις, συνεργασίες, εταίροι, φανεροί εχθροί) ενώ εκεί ήδη εδώ και 3 χρόνια βρίσκεται ο Ποσειδώνας (εξαπάτηση) για αυτό την έχουμε πατήσει άσχημα. Από 12/12/2013 ο Πλούτωνας ως εκθέτης στην εξίσωση Ερμής / Κρόνος = Μηδενική Κριού / Ποσειδώνας = Βόρειος Δεσμός / Άδμητος προοιωνίζει αβεβαιότητα για το μέλλον, αλλαγές που πραγματοποιούν εχθροί ή εταίροι που δεν είναι ορατές αλλά διαβρωτικές ενώ θα υπάρξουν ειδικού τύπου διατάξεις κυρίως σε θέματα ενώσεων, συνεργασιών, γάμου, κοινωνικών δικαιωμάτων ενώ από 1/3/2014 θα σχηματίζεται η ίδια εξίσωση αλλά στη θέση του Πλούτωνα θα βρίσκεται ο Ουρανός, ο πλανήτης της τεχνολογίας, της ανατροπής και των ξαφνικών γεγονότων.

Ως εκ τούτου, προμηνύονται δηλητηριάσεις εξαιτίας σύγχρονων μεθόδων, προβλήματα με ηλεκτρονικές ή ηλεκτρικές συσκευές, σκάνδαλα τύπου Siemens και διάλυση εταιρείας ή απώλειες που σχετίζονται με την τηλεόραση, την τεχνολογία, την αεροπορία, τον ηλεκτρισμό κτλ. Επιπλέον, θα έχουμε μεγάλες αλλαγές σχετικά με τα «κλειστά επαγγέλματα» (όσα έχουν απομείνει), ρήξεις στους κυβερνητικούς κύκλους αλλά και προβλήματα με πάγιες τραπεζικές εντολές και ηλεκτρονικές διαδικασίες. Συγχρόνως προμηνύεται σπάσιμο των αλυσίδων. Το τελευταίο συγκρατήστε το!

Επιπλέον, ο προοδευμένος Άρης θα ισούται με τον Βουλκάνους του ετήσιου (Annual) προεικονίζοντας πράξεις βίας, επιβολή και ο στρατός... βοηθός.
Ο διελαύνων Δίας έως τις 15/7/2014 θα βρίσκεται στον 1ο οίκο της Ελλάδος και δείχνει ότι ο λαός θα πρέπει να κινητοποιηθεί (ο Δίας κυβερνήτης του 6ου =κατώτερα κοινωνικά στρώματα στον 1ο δραστηριοποίηση τους) διότι όπως λέει και ο ποιητής «Θέλει οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους».
Οι αλλαγές που θα γίνουν όσον αφορά στην ανώτατη κεντρική εκτελεστική εξουσία της χώρας (Ουρανός στον 10ο της Ελλάδος) θα είναι πρωτοφανείς για τα ελληνικά χρονικά, ενώ θα δούμε μια ανορθόδοξη, για τα μέχρι τώρα δεδομένα, κυβέρνηση.

Σχετικά με τα οικονομικά της χώρας, μην περιμένετε η Ελλάδα να ανακτήσει την προηγούμενη οικονομική της κατάσταση, ωστόσο υπάρχουν οι προοπτικές να μπουν οι βάσεις για να αρχίσει να ορθοποδεί το 2016 (αυτό υποστηρίζω εδώ και τρία χρόνια όποτε θα το ακούτε για δύο χρόνια ακόμη).

Κοινωνία και ζητήματα αυτής: «Αν δεν χωράς σε μια άδεια πατρίδα... τότε παντού περισσεύεις και παντού ξεψυχάς».

Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος σε μια δύσκολη περίοδο, σε ένα κατά ευφημισμό κράτος με ανύπαρκτη πρόνοια και ανθρωπιά; Βία και αναταραχές υποδεικνύει ο προοδευμένος Άρης ενώ ο προοδευμένος Ζευς μιλά για στρατό και αστυνομία που θα βρίσκεται στο πόδι.
Ένας λαός που αγωνιά για τη σύνταξη του, για το αν θα 'χει το παιδί του να φάει και αν θα έχει να πληρώσει το ενοίκιό του μπορεί να φτάσει να ψηφίσει οποιονδήποτε. Άλλωστε η ιστορία έχει δείξει πως ο Αδόλφος Χίτλερ ανέβηκε στον εξουσία με Ουρανό στον Κριό πάνω στην ανάγκη του Γερμανού να επιβιώσει. Στην περίπτωση της Ελλάδας από 23/3 ως 2/9/2014 ο διελαύνων Ποσειδώνας θα τετραγωνίζει το γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδος που σημαίνει ότι μεταξύ των λόγων και των πράξεων των κυβερνώντων θα υπάρχει ασυμφωνία και ανακολουθία. Επιπλέον, ο προοδευμένος Δίας εκτός από διατάγματα σχετικά με χρηματοδοτήσεις, κέρδη από υγρά και καύσιμα δείχνει μια κυβέρνηση με νέο image και έντονη δραστηριοποίηση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Φαίνεται η ανύψωση του ηθικού χωρίς να σημαίνει πως θα αλλάξει δραστικά προς το καλύτερο το βιοτικό επίπεδο. Ο προοδευμένος Ζευς δείχνει ότι παρά τις αποκλίσεις μεταξύ θεωρίας και πράξης τελικώς θα τηρηθεί το «συμβόλαιο» με το λαό.

Οικονομία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Απρόβλεπτες οικονομικές εξελίξεις με υπαιτιότητα τρίτων δείχνει ο Ουρανός στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Προμηνύονται «κουρέματα», κλείσιμο τράπεζας και ξαφνικές συγχωνεύσεις τραπεζών, διαδικασίες απελευθέρωσης του τραπεζικού συστήματος ενώ οι δίκες για οικονομικά αδικήματα θα αυξηθούν κατακόρυφα. Φορείς της παιδείας και της δικαιοσύνης θα εναντιωθούν σε οικονομικές πολιτικές. Δύσκολη είναι η περίοδος μετά τις 21/2 αφού ο προοδευμένος Βουλκάνους θα ισούται με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδος σχηματίζοντας την εξίσωση Βουλκάνους = Ποσειδώνας = Σελήνη / Άδης = Πλούτωνας / Άδης = Ουρανός/Άδμητος που δείχνει ανησυχίες λόγω έλλειψη πόρων, επιδείνωση μιας ήδη άσχημης κατάστασης, διάλυση, παραίτηση, μάταιη επανάσταση και πάλη ενάντια στην καταστολή.
Επιπλέον, τα έσοδα όχι μόνο δεν θα αυξηθούν αλλά θα μειωθούν δραματικά, το κράτος θα αδυνατεί να προσφέρει ενώ ο... θάνατος του εμποράκου θα συνεχιστεί και το 2014 με τις πολυεθνικές και τις μεγάλων συμφερόντων εταιρείες να αρπάζουν τη μερίδα του λέοντος στην αγορά. Αιτήματα δεν θα προωθούνται και μια σύμβαση δεν θα ανανεωθεί!
Τα προβλήματα αυτά θα έχουν αντίκτυπο και στα Μ.Μ.Ε (εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο κτλ) και μεγάλοι γίγαντες των Μ.Μ.Ε βλέποντας την πτώση τους θα παρασύρουν και τον πολιτικό κόσμο. Έτσι, έγγραφα, συνομιλίες και μυστικές οικονομικές συμφωνίες θα δουν το φως της δημοσιότητας. Λάθη και πάθη του παρελθόντος, μίζες και ρεμούλες έρχονται στο προσκήνιο και από τον Απρίλιο του 2014 η Ελλάδα θα θυμίζει ένα απέραντο δικαστήριο. Μιλάμε για πολλά ζευγάρια χειροπέδες.

Πολιτικές εξελίξεις: «Πουθ' έρχεσαι; Απ' τη Βαβυλώνα. Που πας; Στο μάτι του κυκλώνα»

Οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι μεγάλες και καταιγιστικές. Ο προοδευμένος Ποσειδώνας μιλά για τη διάλυση μιας συνεργασίας και μιας πολιτικής δύναμης και δείχνει ότι ερωτικά και οικονομικά σκάνδαλα θα φέρουν μεγάλα γεγονότα που θα αλλάξουν το κράτος. Ο προοδευμένος Ζευς μιλά για έναν ηγέτη που μπορεί να εμπνέει του άλλους ενώ ο προοδευμένος Ωροσκόπος (τι αντίκτυπο έχουν πάνω μας οι πράξεις των άλλων) μιλά για τον διαχωρισμό της θέσης κάποιου μέσα στην κυβέρνηση, ικανή να σημάνει την εγκατάλειψη πάνω στα δύσκολα! Επιπλέον, δείχνει ότι είναι πολύ πιθανές αλλαγές διατάξεων ή θεμάτων νομικού πλαισίου στο ζήτημα ή τη διαδικασία των εκλογών. Απλή αναλογική ή «μαγειρεμένη» αναλογική;
Τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης (Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ) έχουν διαφορά «γέννησης» σχεδόν έναν μήνα. Αυτό σημαίνει πως οι αργοί γενέθλιοι πλανήτες βρίσκονται πάνω – κάτω στις ίδιες μοίρες. Έτσι, ο διελαύνων Ποσειδώνας το 2014 θα τετραγωνίσει τόσο τον Ποσειδώνα τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Ν.Δ ενώ τόσο ο διελαύνων Ουρανός όσο και ο διελαύνων Πλούτωνας θα σχηματίζουν δυσαρμονικές όψεις με τον γενέθλιο Άρη της Ν. Δ. Στα σημεία ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδειχτεί καλύτερος. Το κόμμα του Π. Καμμένου θα αρχίσει να κερδίζει δημοσκοπικά, ο Φ.Κουβέλης ίσως εκτεθεί μέσα από προεκλογικές συνεργασίες ενώ η Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει να αποδεικνύεται πολύ σκληρή για να πεθάνει. Ίσως, στις εκλογές του Μαΐου να έχουμε ολική ανατροπή σκηνικού.

Πιο αναλυτικά θα τα δούμε μέσα από το δεύτερο άρθρο, την ανάλυση με βάση το ετήσιο ωροσκόπιο της Ελλάδος (Annual) του 2014.
Το 2014 είναι η χρονιά που θα μπουν οι βάσεις για να αλλάξει η χώρα. Μην περιμένετε να ζήσετε οικονομικά μεγαλεία όμως όσο να 'ναι... άλλα δύο χρόνια μείνανε. Μετά θα είμαστε καλύτερα!

Μη χάσετε το Β' μέρος: Ελλάδα 2014: Μια χρονιά ορόσημο

Διαβάστε επίσης:

2014: Όλες οι Ετήσιες προβλέψεις του Astrology.gr!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved