Κώστας Λεφάκης: Ιχθύες 2014

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια - είναι γραμμένες αποκλειστικά για τους αναγνώστες του astrology.gr!

Κώστας Λεφάκης: Ιχθύες 2014

Μεγάλες προσδοκίες και το τι συνεπάγονται

Το 2014 σας βοηθά να επεκταθείτε ή να ανανεωθείτε. Καινούργιες ιδέες και ενδιαφέροντα υπάρχουν στον επαγγελματικό και στον κοινωνικό χώρο, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και μην ξεχνάτε ότι οι στόχοι σας απαιτούν αφοσίωση και ενδεχομένως μερικές θυσίες. Έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τόπο διαμονής, να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν, να ενισχύσετε την ασφάλεια σε οικονομικά θέματα που εκκρεμούν και να παραμείνετε προστατευμένοι από το γενικότερο κλίμα σε σύγκριση με άλλους. Όλα δείχνουν πως η ζωή σας θα αλλάξει σε βάθος και ότι αυτές οι αλλαγές θα σας βοηθήσουν να επιβεβαιωθείτε και να δικαιωθείτε.

Ο Ποσειδώνας που εδρεύει στο ζώδιο σας, σας εφοδιάζει με όνειρα και σχέδια και ενεργοποιεί τα ταλέντα σας.

Η παρουσία του Κρόνου στο Σκορπιό παραμένει ευεργετική για τις επιδιώξεις σας, ενώ ο Δίας μέχρι τα μέσα Ιουλίου στον Καρκίνο τονίζει την δημιουργικότητα και την γονιμότητα σας.

Είναι η χρονιά που μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε θέματα στέγασης, να προωθήσετε οικογενειακά σχέδια ή να βελτιώσετε συνθήκες διαβίωσης παρά την εποχή της κρίσης. Ένας άνθρωπος θα παίξει σημαντικό ρόλο, για άλλους αισθηματικό και για άλλους επαγγελματικό.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2014 ο Δίας στο Λέοντα θα βελτιώσει την διάθεση και την υγεία σας. Στο χέρι σας είναι εξάλλου να διαλέξετε σωστά ανθρώπους και καταστάσεις οι οποίοι δεν θα διαψεύσουν τον ρομαντισμό και την ευαισθησία που διαθέτετε.

Προσέξτε πως θα διαχειριστείτε τα συμφέροντα σας και πως θα κάνετε τις επιλογές σας. Όσο και αν η εποχή είναι δύσκολη, είστε σε πλεονεκτικότερη θέση συγκριτικά με άλλους ζωδιακούς χαρακτήρες. Πολλοί από εσάς βάζετε καινούργιες βάσεις ή προσθέτετε ενίσχυση στις παλαιότερες. Επιμεληθείτε τις εντυπώσεις που δίνετε στους άλλους, προσέχετε τις συζητήσεις και τους διακανονισμούς σας και ελέγχετε τις επιλογές σας.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ενισχύει το κοινωνικό σας κύρος. Αξιοποιώντας αυτές τις δυο εκδοχές, μπορείτε να πετύχετε σημαντικούς στόχους ή να εδραιώσετε ένα νέο ξεκίνημα με καινούργιους προσανατολισμούς στην επαγγελματική σας δραστηριότητα και στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε μέσα σε όλα την ξεκούραση σας, την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας, την σωστή οργάνωση του χρόνου σας και την καλύτερη τάξη στα προγράμματα σας.

Δείτε επίσης σε βίντεο τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τους Ιχθύες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved