Κώστας Λεφάκης: Υδροχόος 2014

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια - είναι γραμμένες αποκλειστικά για τους αναγνώστες του astrology.gr!

Κώστας Λεφάκης: Υδροχόος 2014

Επιμονή στις επιδιώξεις - Οργάνωση στις εξορμήσεις

Το 2014 είναι μια αγωνιστική χρονιά που σας υποχρεώνει να φανείτε επίμονοι και οργανωμένοι. Προετοιμάζει τον δρόμο για νέες προοπτικές, σας εκπαιδεύει καλύτερα στην εργασία σας ενώ η παρουσία του Άρη στο Ζυγό σας δίνει χρήσιμες εμπειρίες. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας και υπερασπίστε τα πιστεύω σας. αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα και κυρίως προσαρμοστείτε στο γενικότερο κλίμα που θα κυριαρχήσει.

Θα πρέπει να ενισχύσετε την αντοχή και το θάρρος σας για να αντιμετωπίσετε τις συνθήκες που θα επικρατήσουν γύρω σας. Οι πλανητικές επιρροές που θα δεχτείτε θα είναι σύνθετες. Θα υπάρχει η θετική πλευρά που θα σας βοηθήσει στην εξέλιξη και στην πρόοδο, θα υπάρχει όμως και η δύσκολη που θα σας ωριμάσει και θα σας εκπαιδεύσει.

Ο Δίας στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει ψυχολογικά αλλά και συναισθηματικά. Παράλληλα ο εργασιακός χώρος θα αποτελέσει τομέα στον οποίο θα αναπληρώσετε τις ελλείψεις άλλων. Μπορεί να μην φανεί αμέσως, αλλά να ξέρετε ότι η εργασία και γενικότερα η καριέρα σας θα παίξει σωτήριο ρόλο τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και σε πρακτικό.

Μετά τα μέσα Ιουνίου η μετακίνηση του Δία στον Λέοντα, ανοίγει νέες προοπτικές για αισθηματική αποκατάσταση. Άλλοι θα την βιώσετε έγκαιρα, άλλοι λίγο καθυστερημένα. Άλλωστε το δεύτερο εξάμηνο αυτής της χρονιάς προβλέπεται περισσότερο ευεργετικό αλλά και καθοριστικό, τόσο για το αισθηματικό σας μέλλον όσο και για το επαγγελματικό επίσης.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό, ο οποίος δεσπόζει στην κορυφή του ωροσκοπίου σας αυτή την περίοδο, θα εξακολουθήσει να σας δημιουργεί εμπόδια και καθυστερήσεις. Δεν πρέπει να πτοηθείτε και δεν πρέπει να βιαστείτε και να καταλήξετε σε αποφάσεις.

Άλλωστε, η επτάμηνη πορεία του Άρη στον Ζυγό, θα αποτελέσει παράγοντα ενίσχυσης και θα συμβάλει στο άνοιγμα προοπτικών ανεξάρτητα με τα Κρόνια εμπόδια της χρονιάς αυτής. Θα σας βοηθήσει επίσης να συνεννοηθείτε με επιτυχία, να ταξιδέψετε εκεί που θέλετε, έστω και με καθυστέρηση, να λύσετε χρόνια νομικά σας προβλήματα, να ολοκληρώσετε σπουδές ή να ξεκινήσετε καινούργιες.

Ο Ουρανός ως κυρίαρχος πλανήτης σας στον Κριό θα αποδειχτεί παράγοντας έμπνευσης και αξιοποίησης των εκφραστικών σας μέσων και εκείνο που χρειάζεστε σαν βασικό στοιχείο συμπεριφοράς είναι η οργάνωση των δραστηριοτήτων σας και η επιμονή στις προσπάθειες που θα καταβάλετε κατά περιόδους.

Δείτε επίσης σε βίντεο τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Υδροχόο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved