Κώστας Λεφάκης: Τοξότης 2014

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια - είναι γραμμένες αποκλειστικά για τους αναγνώστες του astrology.gr!

Κώστας Λεφάκης: Τοξότης 2014

Καλύτερη διαχείριση υποθέσεων

Το 2014 είναι η χρονιά που σας βοηθά σε καινούργιες αναπροσαρμογές στον τομέα της εργασίας και στον τομέα των οικονομικών. Το θάρρος και η φαντασία θα παίξουν σημαντικό ρόλο, ο φόβος ωστόσο και η προκατάληψη πρέπει να καταπολεμηθούν. Θα γίνετε πιο πολυάσχολοι, θα ανανεώσετε γνωριμίες και φιλίες και θα δημιουργήσετε μια νέα βάση για το οικονομικό σας μέλλον. Οι μεγάλες όμως ικανοποιήσεις θα έρθουν από τον αισθηματικό τομέα και από τις καινούργιες κοινωνικές σας δραστηριότητες.

Παρά την γενικότερη δύσκολη κατάσταση από την οποία δεν έχετε ξεφύγει ούτε εσείς, μπορέσατε να τα καταφέρετε μέχρι σήμερα και συνεχίζετε να ζείτε με όνειρα και ελπίδες κόντρα στο κλίμα της απογοήτευσης που κυριαρχεί. Παρόλο που γίνατε επιφυλακτικοί στις εκδηλώσεις σας, στο τέλος δεν τα καταφέρατε και ξαναγυρίσατε στην παρόρμηση της ειλικρίνειας και της έκφρασης.

Ο Δίας στον Καρκίνο το πρώτο εξάμηνο σε συνδυασμό με τον Άρη από τον Ζυγό θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που θα αποδώσουν.
Θα μπορέσετε να αναλάβετε ευθύνες και να τις διεκπεραιώσετε. Θα καταφέρετε να συντηρήσετε τις πηγές εσόδων διατηρώντας τις βασικές ισορροπίες της διαβίωσης τόσο του εαυτού σας όσο και του επαγγελματικού σας αντικειμένου.

Όσοι έχετε ταλαιπωρηθεί επαγγελματικά, οι πρώτοι μήνες του 2014 αλλά και οι καλοκαιρινοί, σας βοηθούν να βρείτε λύσεις βελτίωσης και νέου ανοίγματος. Συνεχίστε λοιπόν τον αγώνα αλλά με επίγνωση της καινούργιας πραγματικότητας και με προνοητικότητα για το μέλλον.

Τα αισθηματικά σας προβλέπονται ενδιαφέροντα αλλά και περιπετειώδη ή επεισοδιακά για κάποιο σύντομο διάστημα. Ελέγχετε που αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί και μην χάνετε την ψυχραιμία σας όταν η συμπεριφορά του ανθρώπου που αγαπάτε σας αιφνιδιάζει.

Οι αναπροσαρμογές στους βασικούς τομείς της ζωής σας θα συνεχιστούν, η υγεία σας αλλά και τα περιουσιακά σας στοιχεία θα χρειαστούν ασφάλεια και φροντίδα. Έκτακτα έξοδα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε.

Η παρουσία του Δία, κυρίαρχου πλανήτη σας στη ζωή, στον Καρκίνο θα φέρει το μήνυμα της αισιοδοξίας, αλλά και η μετακίνηση του αργότερα στο Λέοντα θα τονίσει την δημοτικότητα σας και θα ανοίξει τον ορίζοντα των βλέψεων σας.

Δείτε επίσης σε βίντεο τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Τοξότη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved