Κώστας Λεφάκης: Ζυγός 2014

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια - είναι γραμμένες αποκλειστικά για τους αναγνώστες του astrology.gr!

Κώστας Λεφάκης: Ζυγός 2014

Πρωτοβουλίες και αγωνιστικότητα

Το 2014 είναι χρονιά σημαντική για τις επιδιώξεις και τις προσδοκίες σας γιατί θα σας δώσει περιθώρια να αξιοποιήσετε τα μέσα που διαθέτετε και την πείρα που θα έχετε αποκτήσει. Ο Άρης στο ζώδιό σας μέχρι το τέλος Ιουλίου θα κάνει τους αγώνες σας δύσκολους, αλλά τα αποτελέσματα που θα αποκομίσετε θα αξίζουν τον κόπο και είναι στο χέρι σας να φροντίσετε να προετοιμαστεί μια νέα προοπτική στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τόσο το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς αυτής όσο και τον επόμενο χρόνο.

Αναστατώσεις στην αισθηματική σας ζωή δεν θα λείψουν, ενώ οι αλλαγές θα αποδειχτούν αναγκαστικές. Θα προκύψουν όμως νέες γνωριμίες που θα ενισχύσουν την κοινωνική σας δραστηριότητα. Προσέξτε την οικονομική σας διαχείριση αποφεύγοντας λάθη και μην αφήνετε περιουσιακές ή κληρονομικές υποθέσεις σας να εκκρεμούν.

Ο Άρης θα σας συντροφεύει επτά ολόκληρους μήνες. Η παρουσία του θα σας δώσει την φλόγα και την μαχητικότητα που χρειάζεστε για να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε από την ζωή. Παράλληλα θα ανατρέψει σχέσεις που δεν αξίζει να υπάρχουν. Θα σας φέρει αντιμέτωπους με σκληρές αλήθειες και θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε τα χαμένα δικαιώματα σας, ενδεχομένως σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή η παρουσία του θα δημιουργεί συχνά αντίξοες καταστάσεις.

Αξιοποιήστε την παρουσία του Άρη επικοινωνιακά, τονίστε την ευαρέσκεια σας και αυξήστε τον αριθμό των ενδιαφερόντων σας. Δεύτερο μέλημα σας πρέπει να είναι η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων. Φανείτε προνοητικοί στην διαχείριση του εισοδήματος και σε ότι αφορά την περιουσία σας.

Ο Ουρανός από τον Κριό θα συνεχίσει την αναθεώρηση και την ανακατάταξη των σχέσεων σας με τους άλλους. Ενδιαφέρουσα αλλά αρκετά επεισοδιακή διαμορφώνεται η ερωτική σας ζωή.

Ο Δίας στον Καρκίνο μέχρι τα μέσα Ιούλιο θα ενισχύσει τον επαγγελματικό σας τομέα. Η δραστηριότητά σας ανανεωμένη και σταθερή θα σας οδηγήσει σε μια βελτίωση των συνθηκών της εργασίας σας, ή όσοι είστε άνεργοι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε μια απασχόληση και μάλιστα ενδιαφέρουσα.

Στο δεύτερο εξάμηνο η μετακίνηση του Δία στο Λέοντα θα αλλάξει το σκηνικό της ζωής σας, καθώς νέες γνωριμίες θα διευρύνουν την κοινωνική σας δραστηριότητα και θα σας δώσουν την δυνατότητα να δείξετε τις ικανότητες σας. Τα οικογενειακά άγχη δεν θα λείψουν όπως και τα σχετικά προβλήματα. Φυλαχτείτε από τον αυθορμητισμό σας και μην λέτε εύκολα τις σκέψεις και τα προσωπικά σας.

Δείτε επίσης σε βίντεο τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το Ζυγό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved