Κώστας Λεφάκης: Λέων 2014

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια - είναι γραμμένες αποκλειστικά για τους αναγνώστες του astrology.gr!

Κώστας Λεφάκης: Λέων 2014

Ανανεώσεις ψυχολογικές και εξελίξεις προσωπικές

Το 2014 είναι μια συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς που θα φέρει καρπούς αλλά το τέλος των προσπαθειών θα είναι μέσα στο 2015. Θα υπάρξουν βελτιώσεις στη ζωή σας μετά τα μέσα Ιουλίου, θα δοθούν λύσεις στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα ανεξάρτητα με την γενικότερη δυσκολία που θα συνεχιστεί. Οικογενειακά προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορέσουν να λυθούν. Πολλοί θα εμπνευστείτε κάτι καινούργιο σαν σχέδιο ή σαν ιδέα και θα το ακολουθήσετε. Κυρίως φανείτε ρεαλιστές, καταπολεμήστε το φόβο και αντέξτε τις δοκιμασίες που σας επιφυλάσσει αυτή η καθοριστική για τα συμφέροντά σας χρονιά.

Η εδραίωση των καινούργιων απόψεων σας για τη ζωή αυτή τη φορά θα είναι λιγότερη εμποδισμένη. Ο αγώνας σας για τις βασικές σας επιδιώξεις θα συνεχιστεί. Ο Ουρανός από τον Κριό συνεχίζει να ευοδώνει τις σχέσεις σας με το εξωτερικό, τις πνευματικές σας δραστηριότητες και τις νομικές σας διευθετήσεις.

Ο Κρόνος όμως στο Σκορπιό, θα σας υποχρεώσει να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες στο οικογενειακό περιβάλλον και να φανείτε περισσότερο μαχητές στον επαγγελματικό χώρο.

Δείτε ψύχραιμα την διαμόρφωση της καινούργιας πραγματικότητας και βρείτε τρόπους να επιβιώσετε την περίοδο της κρίσης. Μην βιαστείτε σε καινούργιες επενδύσεις, τόσο αισθηματικές όσο και επιχειρηματικές. Διευθετήστε πολύ προσεκτικά τα οικονομικά σας και μην ξανοίγεστε κάτω από το κράτος ενθουσιασμών ή πρόσκαιρων εντυπώσεων.

Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσετε αρκεί να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, ψύχραιμοι στις δυσκολίες και προνοητικοί στις παγίδες.

Ο Δίας στον Καρκίνο μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα διατηρήσει το ψυχικό σας σθένος και θα καλύπτει τα νώτα σας. Κάνοντας την είσοδο του στο ζώδιο σας, σας βρίσκει πιο ωρίμους έχοντας απομυθοποιήσει πολλά και σας εφοδιάζει με καινούργιες αξίες που θα σας στηρίξουν στο μέλλον.

Τους επτά πρώτους μήνες ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού θα διατηρήσει την ένταση στην επικοινωνία, στις συναλλαγές και στις συνεργασίες. Εδώ η αντίληψη και η διαχείριση των καταστάσεων από μέρους σας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Παρά λοιπόν την εποχή της γενικότερης δυσκολίας, οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις δουλειές σας και να διατηρήσετε το αντικείμενο της ασχολίας σας.

Αισθηματικά τα πράγματα είναι σε μεταβατική περίοδο, όσοι είστε μόνοι θα χάσετε την ανεξαρτησία σας από τα μέσα του προσεχούς καλοκαιριού, όσοι είστε δεσμευμένοι πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ανανεώσετε το δεσμό σας.

Δείτε επίσης σε βίντεο τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το Λέοντα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved