Κώστας Λεφάκης: Καρκίνος 2014

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια - είναι γραμμένες αποκλειστικά για τους αναγνώστες του astrology.gr!

Κώστας Λεφάκης: Καρκίνος 2014

Συναισθηματικές αποκαταστάσεις και οικονομικές ανακουφίσεις

Το 2014 είναι ένας χρόνος για να πάρετε αποφάσεις και να υιοθετήσετε καινούργιους τρόπους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σας. Ο Δίας στο ζώδιο σας θα σας δώσει αισιοδοξία και αντοχή στην διεκπεραίωση κάθε υποχρέωσης σας.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες θα δυναμώσει τα όνειρα σας για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Μια γνωριμία αισθηματική ή ένας καινούργιος στόχος θα σας συνεπάρει αλλά θα απαιτήσει ταυτόχρονα θυσίες που θα είστε πρόθυμοι να κάνετε. Το πρώτο επτάμηνο η ένταση στο στενό περιβάλλον δεν θα σιγάσει για αυτό πρέπει να έχετε αντοχή να την αντιμετωπίζετε. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρείτε ένα τρόπο να βγείτε από το αδιέξοδο δοκιμάζοντας τις δυνατότητες σας σε κάτι πιο τολμηρό.

Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν με την παρουσία του Δία στο ζώδιο σας μέχρι τα προσεχή σας γενέθλια. Ευνοούμενος παραμένει ο τομέας των αισθηματικών και των κοινωνικών σχέσεων. Η καλή όψη του Δία με τον Κρόνο το πρώτο εξάμηνο σας βοηθά να αποσυμπιεστείτε από προβλήματα που σας ταλαιπώρησαν την τελευταία τριετία. Οι προσπάθειες σας θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα και η απόδειξη της βελτίωσης σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή θα είναι αισθητή.

Το πρώτο επτάμηνο ο Άρης στο Ζυγό θα συνεχίσει να ανακινεί οικογενειακά προβλήματα, τα οποία όμως την χρονιά αυτή θα πάρουν τέλος. Έτσι καθιερώνεται μια καινούργια κατάσταση που πρέπει να αποδεχτείτε.

Οι σχέσεις σας με κάποια αγαπημένα πρόσωπα θα παρουσιάσουν μερικές αντιξοότητες. Σε άλλη εκδοχή θα σημάνει την υποχρέωση μιας αλλαγής τακτικής για τους ελεύθερους επαγγελματίες του ζωδίου σας.

Μετά τον Ιούλιο αρχίζουν να υποχωρούν και τα οικονομικά σας άγχη ενώ μπορείτε στο δεύτερο εξάμηνο να διαχειριστείτε καλύτερα τις χρεωστικές σας εκκρεμότητες όπως και τις περιουσιακές σας υποθέσεις. Αρκετοί από εσάς, κυρίως οι ελεύθεροι, πραγματοποιείτε μια σημαντική γνωριμία που προβλέπεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας για πολλά χρόνια. Η δυσαρμονία του Ουρανού με τον Πλούτωνα μεταξύ τομέα σχέσεων και καριέρας, σημαίνει ότι οι αγώνες σας θα συνεχιστούν και αυτή τη χρονιά και ότι τυχόν καθυστερήσεις σε αυτούς τους τομείς δεν πρέπει να σας απογοητεύουν.

Προβλήματα με συγγενείς δεν θα λείψουν όπως και με κάποιους συνεργάτες σας. Αντιμετωπίστε σωστά τα γεγονότα, ελέγχετε τις παρορμήσεις σας και καταπολεμήστε τις ανασφάλειες σας, έτσι θα βγείτε κερδισμένοι και δυνατοί.

Δείτε επίσης σε βίντεο τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Καρκίνο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved