Κώστας Λεφάκης: Δίδυμοι 2014

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια - είναι γραμμένες αποκλειστικά για τους αναγνώστες του astrology.gr!

Κώστας Λεφάκης: Δίδυμοι 2014

Αύξηση της δημιουργικότητας και της ιδιοκτησίας

Το 2014 σας βρίσκει σε ένα δρόμο δύσκολο αλλά δημιουργικό. Οι αλλαγές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας συνεχίζονται, βρίσκετε τρόπο να υλοποιήσετε τις προσδοκίες και τα σχέδια σας, οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν από τον επαγγελματικό χώρο, χαρακτηριστικές θα είναι οι εξελίξεις της ερωτικής σας ζωής και αισθητές οι επιτυχίες της κοινωνικής. Το χαρακτηριστικό της χρονιάς θα είναι οι ψυχολογικές αλλαγές, η ανανέωση των ενδιαφερόντων σας και η υιοθέτηση καινούργιας τακτικής στην διαχείριση των τρεχουσών σας υποθέσεων.

Το 2014 θα ενισχύσει την κατάσταση στα οικονομικά σας και θα εμπλουτίσει τις σχέσεις σας με το περιβάλλον, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα σας διατηρήσει σε επαγγελματική επιστράτευση βοηθούμενος όμως από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σας δίνει την απαραίτητη ωριμότητα και ικανότητα για να αντιμετωπίζετε την καινούργια πραγματικότητα. Μην απογοητεύεστε με καθυστερήσεις και δυσκολίες, ενισχύστε την αυτοπεποίθηση σας, αποδείξτε τις ικανότητες σας στο περιβάλλον και προσπαθήστε να βρίσκετε χρόνο για ηρεμία και ξεκούραση.

Ο Δίας στον Καρκίνο μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα επιμεληθεί την βελτίωση στα οικονομικά σας ή έστω την λύση χρόνιων προβλημάτων που σας βαραίνουν.
Η καλή όψη του Δία από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τον Σκορπιό δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ανόδου της εργασίας και των οικονομικών σας.

Η παραμονή του Άρη για επτά μήνες στο Ζυγό, θα τονίσει την δημιουργική σας έκφραση και θα σας βοηθήσει συχνά να διατηρείτε τις βασικές ισορροπίες στην συνεννόηση, στην συνεργασία και στις συναλλαγές.

Η χρονιά προβλέπεται εργατική με ευκαιρίες επέκτασης της δραστηριότητάς σας και δημιουργία ενός νέου κύκλου γνωριμιών που θα απαρτιστεί από ανθρώπους οι οποίοι θα σας εμπιστευτούν και θα σας βοηθήσουν. Η αισθηματική σας ζωή προβλέπεται πιο ενδιαφέρουσα και εμπλουτισμένη. Για πολλούς θα υπάρξουν λύσεις και στον οικογενειακό τομέα.

Το δεύτερο εξάμηνο η μετακίνηση του Δία στο Λέοντα σας εξυπηρετεί περισσότερο στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Θα προσέξετε μόνο τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες γιατί μπορεί να σας μπερδέψει ψυχολογικά στις μεταβατικές περιόδους του Μαρτίου και του Σεπτεμβρίου.

Προϋπόθεση για να πετύχετε τους σκοπούς σας είναι η σωστή οργάνωση του χρόνου και η απαλλαγή από περιττές ασχολίες και έξοδα. Τη χρονιά αυτή προχωρήστε σταθερά αλλά μεθοδικά, δοκιμάζοντας όχι μόνο το έδαφος αλλά και τα πόδια σας.

Δείτε επίσης σε βίντεο τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τους Διδύμους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved