Κώστας Λεφάκης: Ταύρος 2014

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια - είναι γραμμένες αποκλειστικά για τους αναγνώστες του astrology.gr!

Κώστας Λεφάκης: Ταύρος 2014

Δυσκολίες στα αισθηματικά - Επεκτάσεις στις δραστηριότητες

Το 2014 είναι μια περίοδος αποφασιστική για την ζωή σας με επίκεντρο τον τομέα των σχέσεων. Πρέπει να φανείτε συνετοί και ανθεκτικοί στις δοκιμασίες που σας επιφυλάσσει. Αντιξοότητες στην εργασία θα απαιτήσουν επιστράτευση των δυνάμεων σας, ενώ αλλαγές καθοριστικές θα σημαδέψουν την αισθηματική σας ζωή. Εξελίξεις θα παρουσιάσει ο τομέας της καριέρας και γενικότερα ο επαγγελματικός χώρος. Αυτή τη χρονιά κλείνετε οριστικά σχέσεις και δραστηριότητες με το παρελθόν και αρχίζετε μια νέα περίοδο η οποία σας υποχρεώνει να είστε συνειδητοί των αναγκών σας και προσαρμοστικοί στο κυρίαρχο κλίμα.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα ενισχύει την αισιοδοξία σας και θα συμβάλει στο να αναπτύξετε νέες απόψεις για την ζωή και το περιβάλλον. Τη χρονιά αυτή θα ωριμάσετε ψυχολογικά και θα διδαχτείτε έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν και να τις ξεπεράσετε. Επίσης το 2014 είναι η χρονιά που θα πείτε ένα μεγάλο "αντίο" σε ανθρώπους, σε συνήθειες και σε καταστάσεις. Μετά τα όσα μεσολάβησαν την προηγούμενη χρονιά, έρχεται να γίνει περισσότερο αποφασιστική περίοδος για την ζωή σας. Αν και δεν θα λείψουν οι σχετικές βοήθειες και οι μικρές διέξοδοι, θα πρέπει να φανείτε δυνατοί και συνετοί την στιγμή των δοκιμασιών που σας επιφυλάσσει.

Ο Κρόνος εγκατεστημένος στο Σκορπιό συνεχίζει να δοκιμάζει την αισθηματική σας ζωή αλλά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Ο Ουρανός στον Κριό, θα αποτελέσει την αφορμή ανησυχιών που θα σας καταλαμβάνει και παρασκηνιακών γεγονότων που πρέπει να εντοπίζετε έγκαιρα.

Ο Άρης για 7 μήνες στο Ζυγό στον τομέα της εργασίας σας, θα οξύνει την κατάσταση σε αυτό το χώρο ζητώντας λύσεις. Αντίθετα ο Πλούτωνας θα αποδειχτεί πιο ευεργετικός βοηθώντας σας να βρείτε λύσεις που θα διαμορφώσουν διαφορετικά την ζωή σας στο μέλλον.

Ο Δίας στον Καρκίνο το πρώτο εξάμηνο θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες και τα εκφραστικά σας μέσα ενώ περνώντας μετά στο Λέοντα θα ενισχύσει το οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι αποφάσεις δεν θα είναι εύκολες. Οι κινήσεις για κάτι καλύτερο θα πρέπει να είναι δραστήριες.

Η προσωπική σας ζωή αλλάζει με ένα περίεργο και συγκλονιστικό τρόπο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να χτίσετε σωστά τις νέες βάσεις με στοιχείο το θάρρος, την υπομονή και την ανάγκη της απόλυτης συνεργασίας.

Δείτε επίσης σε βίντεο τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Ταύρο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved