Κώστας Λεφάκης: Κριός 2014

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια - είναι γραμμένες αποκλειστικά για τους αναγνώστες του astrology.gr!

Κώστας Λεφάκης: Κριός 2014

Αλλαγές στις σχέσεις - Εξελίξεις στην εργασία

Πρέπει να θυμάστε ότι το 2014 μπορεί να σας αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στη ζωή σας, όταν υπάρχει επιμονή και πειθαρχία στην επιδίωξη των στόχων σας. Οι αναθεωρήσεις στις σχέσεις και οι αλλαγές στις επιδιώξεις σας θα συνεχιστούν. Την περίοδο αυτή, θα δείτε τη ζωή σας πιο ρεαλιστικά και για δεύτερη χρονιά μετά την προηγούμενη, θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην κάλυψη των οικονομικών και των πρακτικών σας αναγκών. Οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν και απαιτούν διευθέτηση με σύνεση και προνοητικότητα.

Μέχρι το τέλος Ιουλίου φροντίστε να μην είστε απερίσκεπτοι ή επιθετικοί στις προσωπικές και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Η ένταση στον παρορμητικό σταυρο θα σημάνει για πολλούς επαγγελματική και κοινωνική μαχητικότητα. Η καριέρα και η δημόσια ζωή σας θα πρέπει να επιμεληθεί ιδιαίτερα.

Οι τομείς που θα αποτελέσουν το επίκεντρο των αλλαγών είναι ο οικονομικός και ο αισθηματικός. Ότι δηλαδή εκφράζει έναν άνθρωπο του ζωδίου σας καθώς έχετε ανάγκη μια σίγουρης βάσης για να ξεκινήσετε με ενθουσιασμό τον αγώνα για πρόοδο και εξέλιξη.

Αγωνιστικότητα και εργατικότητα θα χρειαστεί ο επαγγελματικός χώρος και η συντήρηση της καριέρας σας. Ο Δίας στον Καρκίνο και αργότερα στο Λέοντα θα σημάνουν για πολλούς δημιουργική πρόοδο.

Τα οικονομικά θα συνεχίσουν είναι πηγή δυσκολιών ενώ περιουσιακά ζητήματα θα πρέπει να προσεχτούν ιδιαίτερα. Η παρουσία του Άρη για επτά μήνες στο Ζυγό, θα διαταράξει τις σχέσεις σας με τους άλλους σε όλο το εύρος τους. Δεχτείτε τις αλλαγές που ήδη έγιναν μέσα σας, απεξαρτηθείτε από το παρελθόν, πείτε όχι εκεί που σας καταπιέζουν και ναι εκεί που θέλετε αλλά ο εγωισμός σας, σας εμποδίζει.

Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα σας, όταν οι άλλοι τα αμφισβητούν. Αισθητή θα είναι η εύνοια στον στενό περιβάλλον και στον οικογενειακό τομέα. Ο Ουρανός στο ζώδιο σας, θα εξακολουθεί να σας δίνει θάρρος να επιδιώξετε μια αναπροσαρμογή σε όλους τους τομείς.

Τέλος, η αισθηματική σας ζωή θα υποστεί εντάσεις και ενδεχόμενες αλλαγές. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην χάσετε από τα μάτια σας την πραγματικότητα. Μην διστάσετε να δώσετε μάχες όταν οι συνθήκες σας αναγκάζουν και μην ξεχνάτε ότι είστε πολύ δυνατοί για να μπορέσετε να παίξετε το ρόλο του θεατή σε μια τόσο καθοριστική χρονιά.

Δείτε επίσης σε βίντεο τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Κριό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved