Μπέλλα Κυδωνάκη: Ιχθύες 2014

Η φετινή χρονιά θα συνεχίσει να σας πηγαίνει καλά, κυρίως μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2014. Γι' αυτό εκμεταλλευτείτε την καλή ενέργεια που εκπέμπετε

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ιχθύες 2014

Η χρονιά που φεύγει δεν θα μπορούσατε να πείτε ότι ήταν τόσο δύσκολη για σας. Μάλιστα, μερικά πράγματα που είχατε σκεφτεί μπορεί να πραγματοποιήθηκαν και να σας αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο. Είστε αρκετά δυνατοί γιατί εκφράζετε το συναίσθημά σας, ακόμα και μέσα από αντιστάσεις ή όρια. Η φετινή χρονιά θα συνεχίσει να σας πηγαίνει καλά, κυρίως μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2014. Γι' αυτό εκμεταλλευτείτε την καλή ενέργεια που εκπέμπετε και συγχρόνως παίρνετε από τους άλλους, την υποστήριξη από τους γύρω σας και την οικογένεια σας αλλά και από τα ώριμα συναισθήματα που γεννιούνται εντός σας.

Σίγουρα θα πάρετε βοήθεια πολύ σημαντική η οποία θα σας δώσει μια ώθηση να πάτε παρακάτω, αρκεί να μην πέσετε στην παγίδα της αυτολύπησης που δημιουργείται τις πιο πολλές φορές μέσα σας. Αν σταματήσετε να το παίζετε θύματα σε κάποιες περιπτώσεις και, κυρίως, αν σταματήσετε ν' αφήνετε τις καταστάσεις στα χέρια των άλλων, τότε θα δείτε μεγάλες διαφορές. Στην ουσία είστε ευλογημένα άτομα γιατί έχετε μέσα σας τη Θεϊκή ροή και αντιλαμβάνεστε πιο εύκολα τις ευαισθησίες και τον πόνο του άλλων ατόμων. Γι' αυτό βοηθάτε όταν χρειαστεί, επειδή δεν αντέχετε να βλέπετε το συνάνθρωπο να υποφέρει. Τη μεγάλη σας ευαισθησία μερικές φορές την κρύβετε, γιατί μπορεί να νιώθετε ότι θα διαλυθείτε αν βουτήξετε στα βαθιά νερά κάθε λυπηρής κατάστασης.

Από την αρχή της χρονιάς, θα αναγκαστείτε να κρατήσετε ισορροπίες με συνεργάτες ή με άτομα που έχετε ιδιαίτερο πάρε-δώσε σε οικονομικά θέματα. Γιατί, αν δεν τις κρατήσετε, θα χάσετε το παιχνίδι. Επειδή δεν είστε και πολύ επικοινωνιακοί, τις περισσότερες φορές αφήνετε να εννοηθούν πράγματα που μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματική σας εικόνα. Ίσως χρειαστεί να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι, κυρίως στον τομέα επικοινωνία αλλά και κρατώντας ισορροπίες. Κρατήστε χαμηλά τους τόνους και προσεγγίστε τα πράγματα με διάθεση συνεργασίας, για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Συγχρόνως, οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε και δημιουργικές ευκαιρίες, αλλά θα χρειαστεί να είστε περισσότερο οργανωμένοι και πολύ επιφυλακτικοί στα ρίσκα. Ότι δεν ξέρετε και δεν είστε σίγουροι, καλό είναι να μην το κάνετε.

Πιθανόν να χρειάζεστε την πείρα ενός μεγαλύτερου ατόμου και ίσως και πιο ώριμου στο συναισθηματικό επίπεδο, κυρίως, αν θέλετε να προχωρήσετε μια σχέση. Διότι, αυτή την εποχή θα σκεφτείτε πιο σοβαρά το γάμο αλλά και τη συντροφικότητα. Αν έχετε βέβαια εκκρεμότητες οικονομικές που αφορούν θέματα συντρόφου, καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

Από το δεύτερο εξάμηνο και μετά θα δείτε ότι θα χρειαστεί να βγάλετε περισσότερο το δημιουργικό σας εαυτό και να δώσετε όνομα και ταυτότητα σε οτιδήποτε κάνετε. Σίγουρα, δεν είναι εύκολο για το σεμνό Ιχθύ να βγάλει ένα άλλο πρόσωπο προς τα έξω, αλλά τουλάχιστον θα κάνετε την προσπάθεια σας.

Να θυμάστε ότι υπάρχει μια ανώτερη δύναμη που σας καθοδηγεί και δεν σας αφήνει ποτέ – κάθε στιγμή της ημέρας, όσο δύσκολη και να είναι αυτή. Αρκεί να το πιστεύετε και να μην φοβόσαστε το διαφορετικό. Μέσα από αυτή την ανώτερη δύναμη πηγάζουν όλες οι απαντήσεις και οι λύσεις που αναζητάτε.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες το 2014

22 Φεβρουαρίου: Πιθανές υπερβολές και πίστη σε μυθεύματα θα σας δημιουργήσει αδυναμία αποφάσεων ή έλλειψη συγκέντρωσης, κυρίως στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.
1 Μαρτίου: Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας όπου οι γεννημένοι τέλη πρώτου δεκαημέρου θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα έχουν την χροιά σημαντικών οραμάτων. Τώρα αν τις υλοποιήσετε ή χαθείτε μέσα μόνο στο όραμα, έχει να κάνει και με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθένα.
16 Μαρτίου: Πανσέληνος στον άξονας σας. Ο ρεαλισμός με τον οποίο αναγκάζεστε να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις θα είναι το κίνητρο για να βάλετε τα όρια σας, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.
19 Ιουνίου: Σοβαρές διαφοροποιήσεις από μια κατεύθυνση προς μια άλλη, θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις για το πώς θα κινηθείτε. Θα έχετε όμως αντιφατικά συναισθήματα, οπότε δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από λύπη ή έντονη ευαισθησία, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.
9 Σεπτεμβρίου: Η συνειδητή πλευρά του εαυτού σας θα οδηγήσει υποχρεωτικά, κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, σε λογικά συμπεράσματα παρά σε αυτά που υπάρχουν είτε ως συναισθήματα δικά σας, είτε ως επιρροή από τρίτους.
29 Νοεμβρίου: Μεγάλη ευαισθησία και πιθανόν να μη μπορείτε να διακρίνετε το σωστό από το λάθος. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα επιδείξετε αδυναμία σε αποφάσεις, παρόλο που βαθιά μέσα σας ξέρετε την αλήθεια.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved