Μπέλλα Κυδωνάκη: Ζυγός 2014

Από τέλη Ιουλίου και μετά, όλα θ' αρχίσουν να μπαίνουν στην θέση τους.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ζυγός 2014

Το 2014 ξεκινάει με πολύ δυναμικό τρόπο, αφού ο Άρης θα μείνει στο ζώδιο σας μέχρι και τις 25.7. Θα βγάλετε όλο σας το δυναμικό, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Πιθανόν η εξωτερική σας εμφάνιση να μετρήσει σε κάποια συνεργασία, για αυτό θα κάνετε μεγάλο αγώνα προκειμένου να κρατήσετε μια πολύ καλή παρουσία. Η κοινωνικότητα είναι αυτή που θα βοηθήσει σε όλες σας τις ενέργειες.

Είναι πάντως μια περίοδος που θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας, αλλά όπου συμμετέχει ο Άρης ποτέ κάτι δεν μαθαίνεται με ήρεμο τρόπο. Αντίθετα, θα υπάρξουν τριγμοί και κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Σίγουρα θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλες αλλαγές και διάφορες αποκαλύψεις, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια, σε νέες αρχές. Τίποτα όμως δεν θα γίνει αθόρυβα ή εύκολα, γιατί η τόλμη και η αλήθεια θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε.
Τα οικογενειακά θέματα καθώς επίσης η σκέψη για δική σας οικογένεια –κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο ή Αιγόκερω– θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθούν το πρώτο εξάμηνο το 2014.

Από τέλη Ιουλίου και μετά, όλα θ' αρχίσουν να μπαίνουν στην θέση τους. Θα ξεχωρίζετε μέσα σε ομάδες φίλων ή σε γκρούπ που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Και η ερωτική σας συμπεριφορά θα είναι περισσότερο μαγνητική, οπότε θα υπάρξουν μεγαλύτερες δυνατότητες να κερδίσετε μια σχέση, πολύ δημιουργική για σας.

Οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο, για αυτό η πιθανή επιστροφή ενός Κριού, Υδροχόου ή Ιχθύ θα σας προβληματίσει, Μάλιστα, αν γίνει το πρώτο εξάμηνο, δεν θα μπορέσετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Αλλά μετά, όσο περνάει ο καιρός, θα ξεκαθαρίζει το τοπίο. Οι βαθιές ανατροπές και αλλαγές που θα σας επιβληθούν από τις τρέχουσες καταστάσεις σίγουρα θα σας μελαγχολήσουν, αλλά δεν θα είναι το στοιχείο που θα σας κάνει να λυγίσετε. Αυτό που σας δημιουργεί ένταση είναι όταν αναγκάζεστε να πάρετε αποφάσεις και θέσεις πάνω σε μια διαμάχη. Δεν ξέρετε μερικές φορές προς τα πού θα πάτε – κυρίως αν πρόκειται για την δουλειά σας ή για μια πολύ προσωπική σχέση. Η δικαιοσύνη για σας είναι πολύ σημαντική. Όταν σας αδικούν γίνεστε μπουρλότο και θέλετε να τα σπάσετε όλα, παρόλο που μετά μπορεί να το μετανιώσετε.

Αυτό που θα πρέπει να κρατήσετε για σας είναι ότι η ειρήνη, η ομορφιά και η αρμονία, που θέλετε να υπάρχει μέσα σας και κατ' επέκταση στο περιβάλλον σας, θα έρθει μόνο αν εμπιστευτείτε τη ζωή και πιστέψετε ότι είναι με το μέρος σας και σας φροντίζει.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες το 2014

1 Ιανουαρίου: Θα χρειαστεί να κάνετε πολλές υποχωρήσεις που ίσως να μη σας αρέσουν. Μια ξαφνική αποκάλυψη όμως ίσως σας υποχρεώσει να κινηθείτε με ένα διαφορετικό τρόπο και πιθανόν να κόψετε γέφυρες με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου αρχές του δευτέρου δεκαημέρου.
30 Μαρτίου: Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου με αρχές του δευτέρου θα εντυπωσιαστείτε από την ξαφνική τροπή των γεγονότων, τα οποία προφανώς να έχετε προκαλέσει εσείς. Ο λόγος είναι ότι θα επαναστατήσετε ξαφνικά και μπορεί να κάνετε διακοπή σχέσεων ή συνεργασιών χωρίς να το περιμένει κανένας.
15 Απριλίου: Η Σεληνιακή έκλειψη μαζί με τη Πανσέληνο που θα γίνει στον άξονά σας θα ταρακουνήσει περισσότερο τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο αλλά δεν θα είναι και τόσο δύσκολη, γιατί κυρίως τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε ποιος τελικά σας κάνει και ποιος όχι.
5 Ιουλίου: Είστε πάρα πολύ ενεργοί σε όλα και συμμετέχετε σε πολλές δραστηριότητες που σίγουρα αφορούν και την οικογένεια σας. Η δυναμικότητα που θα επιδείξετε παράλληλα με την ατομικότητα που θέλετε να κρατήσετε ίσως να χαλάσει ή να διαφοροποιήσει τις συναισθηματικές σας σχέσεις.
12 Ιουλίου: Οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σας υποχρεώσουν να συμβιβαστείτε πάνω σε προσωπικά σας θέματα ή να σας κόψουν τη φόρα και να δημιουργηθεί ένταση, κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.
19 Ιουλίου: Οι προσωπικές σας απαιτήσεις ίσως να είναι πολύ έντονες και πιθανόν να μη βλέπετε τι χρειάζονται οι συνεργάτες σας ή ακόμα και τα δικά σας πρόσωπα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δείξετε τη φροντίδα που είναι απαραίτητη για να συμβιώσετε με τους υπόλοιπους.
24 Σεπτεμβρίου: Νέα Σελήνη. Θα γίνει ένα ξεκίνημα εφ' όλης της ύλης και θα πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν σε επίπεδο προσωπικό, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες.
8 Οκτωβρίου: Έκλειψη μαζί με Σεληνιακή Πανσέληνο θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Αναγκαστικά θα πάρετε τα ηνία μιας υπόθεσης και ίσως να χρειαστεί να γίνετε πρωτοπόροι με τίμημα πιθανόν την απομόνωση από μια κοινωνική ομάδα. Αλλά θα δείτε ότι στο τέλος θα λειτουργήσει για το καλό σας.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved