Μπέλλα Κυδωνάκη: Δίδυμοι 2014

Πολυδιάστατοι οι περισσότεροι με πνεύμα και γνώσεις, θα είστε παντού περιζήτητοι και πολύ αγαπητοί στο περιβάλλον σας.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Δίδυμοι 2014

Παρόλο που επιφανειακά δείχνετε ότι μπορεί να μην έχετε σοβαρά προβλήματα, συνέχεια νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά και όλα είναι κολλημένα. Όντως αυτό συμβαίνει, γιατί υπάρχει μια βουβή ενέργεια η οποία σας πιέζει να αλλάξετε και, πάνω από όλα, νιώθετε την ανάγκη να κάνετε πράξη αυτά που συνέχεια μαθαίνετε, σκέφτεστε και επικοινωνείτε.

Με κάποιον τρόπο το πλανητικό σύστημα σάς υποχρεώνει στην ωρίμανση και τη διαφοροποίηση. Η ανάληψη ευθυνών με έναν τρόπο περίπλοκο θα σας φέρει σε μια κατάσταση, όπου θα πιεστείτε μεν, αλλά θα μάθετε. Πιθανόν ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως να είναι τα πρόσωπα που σας πιέζουν με τον δικό τους τρόπο και ίσως έχουν σαν πρόφαση την εξέλιξη, όχι μόνο σε σχέση με εσάς αλλά και μέσα σ' ένα οικογενειακό σύνολο.

Όσοι δεν θέλετε να συμβιβαστείτε με κάποια πράγματα πιθανόν να νιώθετε ακόμα σε κατάσταση πολιορκίας και μόνιμα ματαιωμένοι. Μερικές φορές το εξωτερικό περιβάλλον δεν βοηθάει αποτελεσματικά, αλλά προχωράτε μέσα σας πάρα πολύ δυναμικά και έντονα. Ίσως το εγώ σας να εκφράζεται μ' έναν περίεργο τρόπο. Η πιθανή σας ενασχόληση με την ψυχολογία ή με την αυτοβελτίωση θα είναι ένας καλός τρόπος έκφρασης και διοχέτευσης της ενέργειάς σας.

Πιθανόν, μια αλλαγή στο επάγγελμα ή ακόμα και στη σχέση σας θα οδηγήσει στο μονοπάτι της ανανέωσης. Από την αρχή της νέας χρονιάς μέχρι και τον Ιούλιο σταδιακά θα περάσετε όλοι, έστω και για λίγο, από μια κατάσταση σωστής δράσης, η οποία θα σας βοηθήσει στη δουλειά αλλά και στη βελτίωση των ερωτικών σας σχέσεων. Η επικοινωνία είναι σημαντική για σας και όλη αυτή την περίοδο θα αναπτυχθεί πολύ πιο εύκολα. Η τόλμη και η διάθεση για περιπέτεια θα σας βοηθήσουν να ξεχάσετε τα δύσκολα ή τουλάχιστον να εμπλουτίσετε την καθημερινή σας πραγματικότητα. Πολυδιάστατοι οι περισσότεροι με πνεύμα και γνώσεις, θα είστε παντού περιζήτητοι και πολύ αγαπητοί στο περιβάλλον σας.

Από το δεύτερο εξάμηνο του 2014 τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για σας, οπότε θα έχετε τη διάθεση να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, δυναμικό και πληθωρικό. Η προσωπικότητά σας θα είναι περισσότερο πληθωρική και πιθανόν νέα ταξίδια και γνωριμίες να σας ανοίξουν δρόμους και ευκαιρίες.

Επειδή μερικές φορές αφήνετε κάτι που ξεκινάτε στην μέση, ίσως από το καλοκαίρι και μετά να αποφασίσετε να είστε πιο σταθεροί και να ολοκληρώσετε με μεγαλύτερη άνεση οτιδήποτε έχετε ξεκινήσει. Για αυτό, αν έχετε αγωνία για κάτι που δεν έχει επιτευχθεί, τώρα θα γίνει τόσο εύκολα που ίσως να εκπλήξει κι εσάς.

Οι γεννημένοι από τις 26.5 έως και τις 31.5 μπορεί να περνάτε μια κρίση εφ' όλης της ύλης και να είστε μπερδεμένοι για το τι ακριβώς θέλετε να κάνετε σε διάφορα θέματα τα οποία σας διχάζουν. Η ευαισθησία και γενικά οι ψευδαισθήσεις ίσως πάρουν τα ηνία της λογικής σας. Για αυτό καλύτερα, πριν πάρετε αποφάσεις, να τις συζητάτε μ' ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε και μπορεί να σας πει τη γνώμη του ξεκάθαρα.

Όσοι ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά σίγουρα θα έχετε μεγαλύτερη έμπνευση και φαντασία αυτό το διάστημα. Όμως ποτέ μην παρασύρεστε σε καταστάσεις που σας αποσυντονίζουν ή σας κάνουν να χάσετε την επαφή με τις τρέχουσες ανάγκες σας.
Η εμπειρία και το βίωμα είναι ένας τρόπος εξέλιξης στον προσωπικό σας δρόμο. Για αυτό βάλτε τα χέρια επί τον τύπον την ήλων για να είστε σίγουροι ότι δεν κάνετε λάθη. Και προχωρήστε με καθαρή καρδιά και αγάπη.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες το 2014

22 Φεβρουαρίου: Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες καλό είναι προσέξετε την έντονη ψευδαίσθηση ότι θα αποκτήσετε κάτι πολύ καλό χωρίς να κοπιάσετε ή χωρίς να προσπαθήσετε με σχέδιο και οργάνωση. Επίσης, η ονειροπόληση και η πεποίθηση ότι "κάτι θα κάνετε" θα σας οδηγήσει σε νοσηρά αποτελέσματα.

28 Μαϊου: Νέα Σελήνη. Μπορεί να νιώθετε μέσα σας ένα τεράστιο μπέρδεμα και χωρίς να ξέρετε τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό πάνω σας να πάρετε κάποιες αποφάσεις που μπορεί να σας παρασύρουν σαν τον Οδυσσέα σε διαδρομές πολύ μακρινές από την αληθινή σας φύση, κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.
6 Δεκεμβρίου: Η Πανσέληνος στον άξονά σας σας βγάζει έξω από κάποιες καταστάσεις αιφνιδίως, αλλά με ένα καλό τρόπο, κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.
23 Δεκεμβρίου: Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα νιώσετε άμεσα την πίεση του Κρόνου που θα σας υποχρεώσει να γίνετε πιο σοβαροί, ώριμοι, και εστιασμένοι στο να μάθετε καλύτερα αυτά που θέλετε, να τα μεταδώσετε και να γίνετε σοφοί με την καλή έννοια.
Έχετε γενικά μια χρονιά με ευεργετικές επιδράσεις και η αξία σας θα βγει στην επιφάνεια πιο εύκολα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι ο,τιδήποτε αφορά τη δημιουργική σας φαντασία, γιατί εκεί μπορεί να χαθεί το παιχνίδι και να μην ξεχωρίζετε την αλήθεια από το ψέμα. Δηλαδή να μην ξέρετε τι δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε, αφού μερικοί είστε μπερδεμένοι και θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, αλλά δεν είστε σίγουροι. Βέβαια, αρκετοί από εσάς επαναπροσδιορίζετε τη ζωή σας, αλλάζοντας κάποιες βασικές αξίες οι οποίες με την πίεση που έχετε υποστεί σας φαίνονται πλέον ανώφελες. Όχι όμως σε φανερό επίπεδο αλλά σε κρυφό, ίσως και υπαρξιακό. Με στόχο να μεταμορφωθείτε και να ωριμάσετε στα σημεία που δεν είστε επαρκείς, περνάτε αρκετά δύσκολα χωρίς να φαίνεται τόσο προς τα έξω, αλλά εσείς ζορίζεστε μέσα σας. Εκεί λοιπόν θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλες τις δυνάμεις και τις γνώσεις που έχετε, για να μην παρατήσετε το καράβι ακυβέρνητο μέσα στο πέλαγος. Οικονομικά θα σας απασχολήσουν πληρωμές προς τρίτους και εργασιακά θέματα που σχετίζονται περισσότερο με πειθαρχία και με την προσωπική σας αλήθεια, που ίσως να μην έχετε ακόμα ανακαλύψει.

Το μότο σας θα είναι "Δεν φοβάμαι να αντιμετωπίσω οτιδήποτε έχω να διαπραγματευτώ που αφορά αξίες της οικογένειας και των προσωπικών ριζωμένων πεποιθήσεων. Έχω την δύναμη να βιώσω την αλήθεια για μένα και να βγω από το αδιέξοδο".

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved