Μπέλλα Κυδωνάκη: Ταύρος 2014

Ο άνθρωπος έχει μεγάλη δύναμη και όταν αντιμετωπίζει θέματα βρίσκει πάντα λύσεις και επιβιώνει

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ταύρος 2014

Μέσα από μεγάλη πίεση και αναγκαστική ωριμότητα, αλλάζετε τα όρια σας, κυρίως με συνεργασίες, στενές σχέσεις και στο γάμο. Η ενέργεια του Κρόνου στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ήλιο σας είναι μια όψη που σίγουρα δεν αστειεύεται. Για αυτό οι γεννημένοι προς το τέλος του δεύτερου και τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου αναγκαστικά ωριμάζετε και μπαίνετε σε μια δομή που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε άβολα. Πιθανόν να είστε άκαμπτοι και αυστηροί στην κρίση σας.

Η μοναξιά είναι ένα συναίσθημα που σας ενοχλεί και σίγουρα θα την νιώσετε κάποια στιγμή, αφού θα βάλετε αρκετούς σε απόσταση. Σε περίπτωση που έχετε σύγκρουση με ένα πρόσωπο, ίσως να μη θέλετε να κάνετε πίσω, επειδή δεν έχετε μεγάλα περιθώρια για να αντικρύσετε έναν ξεκάθαρο ορίζοντα. Πιθανόν να νιώθετε ότι είστε πιο υπεύθυνοι από ποτέ και αυτό να σας πιέζει αφόρητα, αλλά όποιος βρεθεί σε αυτό το επίπεδο και βγει νικητής δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Ο άνθρωπος έχει μεγάλη δύναμη και όταν αντιμετωπίζει θέματα βρίσκει πάντα λύσεις και επιβιώνει, αντλώντας από μέσα του την τεράστια ενεργητικότητα που πολλές φορές δεν γνωρίζει καν ότι διαθέτει.

Το καλό είναι ότι υπάρχει βοήθεια από την οικογένεια ή από κάποια άτομα που σας φέρονται με μεγάλη τρυφερότητα και προστασία. Νέες γνώσεις ή πιθανόν επαφές με πρόσωπα που έχουν να κάνουν με τον τομέα της επικοινωνίας, σίγουρα θα σας δώσουν ένα προβάδισμα και θα βοηθήσουν να εκφράσετε τα προσωπικά σας ιδεώδη, ενώ η διαίσθησή σας θα δέσει τέλεια με την όλη κατάσταση. Κάτι που θα σας βοηθήσει και θα σας βγάλει πιο εύκολα από το τούνελ είναι να γνωρίζετε ότι, για να ξεφύγει κάποιος από τα υπερβολιά όρια που του τίθενται, μπορεί να περάσει σε έναν άλλο τομέα στην υπερβολή.

Η υγεία, η εμφάνιση και η σωστή διατροφή με στόχο την προσωπική σας καλυτέρευση θα βοηθήσει να δείτε μια άλλη πραγματικότητα που θα σχετίζεται με το σώμα σας και γενικά με την ενέργειά σας. Επειδή μπορεί να βιώσετε μια σύγκρουση μεταξύ της ανάγκης σας για επιτυχία και των επιθυμιών σας, μπορεί να δημιουργηθεί ένταση σε οτιδήποτε αναλαμβάνετε. Οπότε, θα ήταν καλύτερο να βρείτε κάπου μια ισορροπία για να μην προκύψουν θέματα υγείας, συνήθως μετά από μεγάλη πίεση. Για να έχετε αρμονία και επικοινωνία με τους γύρω σας και κυρίως στην καθημερινότητά σας, καλό θα ήταν να εκτονώσετε την ενέργειά σας με πιο πρακτικούς και ευχάριστους τρόπους, κυρίως αν είστε άτομα της τέχνης, της δημιουργίας αλλά και του art leaving.

Από το δεύτερο εξάμηνο του 2014, μια ιδιαίτερη αισιοδοξία θα σας πλημυρίσει και θα γεμίσει την καρδιά σας με φως. Η αλλαγή του δύσκολου κλίματος μέσα στο σπίτι σας μπορεί να οφείλεται και στις διάφορες υπερβολές που πιθανόν θα κάνετε, για να ξεφύγετε από τις δυσκολίες. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα λάθη που μπορεί να γίνουν στο θέμα ενός ακινήτου, λόγω υπερεκτίμησης κάποιων πραγμάτων.

Τα δώρα της φετινής χρονιάς θα είναι η τόλμη και το ρίσκο μαζί με την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη στη ζωή.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες το 2014

9- έως 16 Φεβρουαρίου: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πιεστείτε αναγκαστικά και για αυτό θα γίνετε περισσότερο αυστηροί σε επιλογές συνεργατών, και γενικά στις σχέσεις σας. Ίσως να βιώσετε μια απογοήτευση αλλά θα εξαρτηθεί από το υλικό που έχετε μέσα σας.
29 Απριλίου: Νέα Σελήνη μαζί με έκλειψη. Θα παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και γενικά σε οτιδήποτε αφορά την προσωπική σας ζωή. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο δεν χρειάζεται να εμμένετε ή να είστε απόλυτοι σε οτιδήποτε κάνετε.
14 Μαΐου: Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Επειδή δεν είστε τα άτομα των αλμάτων μπορεί να νιώσετε πολύ εγκλωβισμένοι από ιδέες, πεποιθήσεις και γενικά με τον τρόπο που χειρίζεστε όλα τα προσωπικά σας θέματα. Μετράει το πώς θα βρείτε την λύση και μάλλον θα ανατρέξετε στο παρελθόν για να τη βρείτε ή μέσα από απόψεις ώριμες και σοφές. Σίγουρα πάντως, θέλετε δεν θέλετε, θα γίνει ξεκαθάρισμα.
10 Αυγούστου: Θα υποχρεωθείτε να ξεπεράσετε τα όρια σας γιατί πιθανόν η προσωπική σας ανασφάλεια να κτυπήσει κόκκινο. Να θυμάστε όμως ότι θα εξελιχτείτε πάρα πολύ με ότι και αν έχετε να αντιμετωπίσετε. Υπομονή και αγάπη σε ότι κάνετε, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.
17 Αυγούστου: Δυσκολίες σε οτιδήποτε κάνετε αλλά τελικά θα βγείτε νικητές από όλη αυτή την κατάσταση, γιατί μπορεί να έχετε μπλοκάρει η ενέργειά σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, επειδή πεισμώνετε, θα δείτε ότι με τη μεγάλη εσωτερική δύναμη που διαθέτετε θα καταρρίψετε όλα τα δεδομένα σας.
6 Νοεμβρίου: Η Πανσέληνος που θα γίνει στον άξονα σας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, θα σας φέρει μια μικρή μελαγχολία. Πιθανόν να υπάρχει στασιμότητα αλλά τουλάχιστον θα βρείτε τους λόγους για την ολιγωρία σας.

Ο ρόλος σας στον ζωδιακό είναι να κρατάτε τα πάντα στους ώμους σας. Αυτό σημαίνει πως καλείστε να δουλέψετε σκληρά για την διατήρηση όλων των πραγμάτων που δημιουργείτε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να βρίσκετε και δρόμους διαφυγής για να μην παραμένετε στάσιμοι, γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει εξέλιξη.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved