Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Ζυγός

Η μοναδικότητά σας θα ξεχωρίσει και θα είσαστε περιζήτητοι.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Ζυγός

Το πρώτο εξάμηνο του 2013 θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια λόγω της διάθεσης που θα έχετε να πάρετε καινούργια γνώση και να κάνετε επεκτάσεις. Θα υπάρχει αισιοδοξία αλλά οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλες ανακατατάξεις και κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Επίσης θα υπάρξουν μικρά αλλά έντονα διαστήματα, που θα είναι γεμάτα με εκρήξεις είτε δραστηριότητας, είτε μεγάλης ενεργητικότητας που εκεί χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί δεν θα μπορείτε να ελέγχετε τον εαυτόν σας εύκολα. Επειδή οι φιλοδοξίες σας είναι αρκετά υψηλές, θα χρειαστεί, για να τις πετύχετε, να γίνεται πιο πειθαρχημένοι και γνώστες του αντικειμένου σας. Ίσως να είσαστε απρόβλεπτοι και εκκεντρικοί για αυτό να προσέξετε αρκετά στις διάφορες συνεργασίες σας. Επίσης μπορεί να νιώθετε πνίξιμο μέσα στην σχέση σας και να ζητάτε αποστάσεις ή ακόμα και τον χωρισμό αν πιστεύετε ότι δεν καλύπτεστε. Η μοναδικότητά σας θα ξεχωρίσει και θα είσαστε πολύ περιζήτητοι. Αλλά χρειάζεται να είστε λιγότερο υπερβολικοί. Από το δεύτερο εξάμηνο του 2013 θα γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Πολλοί θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας με περισσότερη φροντίδα και οι ελεύθεροι θα έχετε μεγάλη επιθυμία να αποκτήσετε τη δική σας.

Θετική περίοδος για τα ερωτικά σας

Από 2.2 έως και 25.2 η φιλικότητα και η άνεση στην συμπεριφορά σας μπορεί να μαγνητίσει κοντά σας έναν φιλελεύθερο Υδροχόο ή έναν ευαίσθητο Ιχθύ.

Από 10.5 έως 2.6 θα είσαστε αρκετά ανάλαφροι και επικοινωνιακοί και θα ξεφορτωθείτε από πάνω σας άγχη και δύσκολες επαφές.

Από 17.8 έως 10.9 θα λάμψετε με την μοναδικότητά σας και την γοητεία σας. Πολύ καλή περίοδος για να πάρετε αποφάσεις για την σχέση σας, γιατί θα κυριαρχήσει η αγάπη και η αρμονία και πιθανώς να συμβιώσετε ή να καταλήξετε σε άμεσο γάμο.

Από 8.10 έως και 4.11 η διάθεση σας για γνώση και για ταξίδια ή για επαφές με άτομα που δεν ζουν καν εδώ θα σας βάλουν σε όμορφες περιπέτειες, αφού θα γνωρίσετε ένα άτομο που ίσως να είναι και Τοξότης.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέχετε

Από 22.3 έως 31.3 θα είναι μια περίοδος υπερβολικά έντονη και με ανατρεπτικά γεγονότα. Για αυτό και όλη η ενέργεια σας θα διοχετευτεί και θα μοιραστεί στους γύρω σας, οπότε θα είσαστε στην πρίζα και θα χρειαστεί να παίρνετε και βαθιές ανάσες. Εκεί μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο και να θέλετε να κάνετε την επανάσταση σας ακόμα και από ένα γάμο συμβατικό. Χρειάζεται όμως προσοχή και κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.

Από 23.7 έως και 16.8 ίσως να απομονωθείτε και να απομακρυνθείτε από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μπορεί να γίνετε και περίεργα εκρηκτικοί ή φευγάτοι . Διάφορες συναισθηματικές διαφορές θα σας χαλάνε την επαφή. Θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι αλλά και δίκαιοι γιατί χωρίς λόγο μπορεί να παρεξηγήστε.

Από 5.11 έως και 7.12 θα σοβαρέψετε απότομα και μερικοί μπορεί να καταλήξετε σε δέσμευση που ίσως να μην είσαστε προετοιμασμένοι να κάνετε, και χρειάζεστε να καλύψετε και το κοινωνικό σας πρόσωπο. Σίγουρα όμως θα νιώθετε πιο έντονα ότι έχετε υποχρέωση ή ευθύνη απέναντι σε κάποιο πρόσωπο και από αυτό θα ωριμάσετε αρκετά κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Αιγόκερω.

*******************************

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του ζωδίου σας

Απρόβλεπτες συνεργασίες και επαφές - ευαισθησία και επαγγελματική επέκταση

Γενικά το πρώτο εξάμηνο θα είστε περισσότερο εστιασμένοι στο να κάνετε κάτι καινούργιο ή να έρθετε σε επαφή με άτομα που θα σας δώσουν έστω και... Περισσότερα

*******************************

Δείτε επίσης:

ΟΙ VIDEO-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΕΛΛΑΣ ΚΥΔΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

*******************************

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved