Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Ταύρος

Το 2013 θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια σε όλους τους τομείς, γεγονός που θα σας δημιουργήσει ασφάλεια και σταθερότητα.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Ταύρος

Ο Κρόνος έχει μπει στον άξονά σας και σίγουρα σας ανεβάζει τον πήχη ψηλά και μπορεί να γίνετε απόλυτοι και αυταρχικοί με τους γύρω σας. Η χρονιά μέχρι να τελειώσει θα επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Στον τομέα του γάμου σας αλλά και των στενών συνεργασιών θα βάλετε πολλά όρια, αλλά μετά το δεύτερο εξάμηνο θα είσαστε περισσότερο συναισθηματικοί και αυτό θα σας βοηθήσει. Γενικά θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια σε όλους τους τομείς και αυτό θα σας αναπτερώσει τις ελπίδες σας και θα σας δημιουργήσει ασφάλεια και σταθερότητα. Η συσσώρευση χρημάτων ή άλλων υλικών θεμάτων θα σας σπρώξουν στο να γίνετε περισσότερο ελεγκτικοί αλλά και πολύ ισχυροί. Από το δεύτερο εξάμηνο οι ενέργειες σας θα γίνουν πιο συντονισμένες και θα έχετε περισσότερο εύνοια και επικοινωνία. Στήριξη από τα αδέλφια σας ή άλλα συγγενικά πρόσωπα θα σας δημιουργήσουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Θετική περίοδος για τα ερωτικά σας

Από 26.2 έως 21.3 θα γίνετε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και ίσως γνωρίσετε και έναν ερωτικό Ιχθύ.

Από 15.4 έως 30.5 θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα από την πλευρά σας και ίσως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα είσαστε πιο απόλυτοι σε κάποια πράγματα. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο μπορεί να σας δημιουργήσει σιγουριά και σταθερότητα αλλά θα υπάρξουν κάποιες συνθήκες αντίξοες στις 25.4. και ίσως βγει το σκοτεινό σας κομμάτι - αλλά θα το βάλετε γρήγορα σε έλεγχο.

Aπό 3.6 έως και 27.6 μπορεί να γνωρίσετε ένα πολύ συναισθηματικό άτομο ή να νιώσετε οι ίδιοι ασφάλεια και έντονα συναισθήματα .

Από 23.7 έως 16.8 είναι μια πολύ καλή περίοδος για να κάνετε οικογένεια ή για να ασχοληθείτε περισσότερο με την ήδη υπάρχουσα ή να περάσετε ήσυχα και ήρεμα χωρίς μεγάλες εντάσεις και εξάρσεις. Επίσης μέσα από ένα ταξίδι θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω που ίσως να προέρχεται και από το εξωτερικό ή να ταξιδεύει συνέχεια. Επίσης μπορεί να βελτιώσετε κατά πολύ την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

Από 5.11 έως και το τέλος της χρονιάς θα υπάρχει ηρεμία και καλυτέρευση μέσα στην προσωπική σας ζωή. Οι ελεύθεροι θα γνωρίσετε ένα άτομο που μπορεί να είναι μεν συγκρατημένο αλλά θα σας κάνει πάρα πολύ για κάνετε μαζί του οικογένεια (ίσως να προέρχεται και από το εξωτερικό ή να ταξιδεύει συνέχεια). Επίσης μπορεί να βελτιώσετε κατά πολύ την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέχετε

Από 1/1/2013 έως και 1/2/2013 κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να είσαστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να μπερδευτείτε ακόμα και με ένα φιλικό πρόσωπο και να υπάρχουν προβλήματα. Επίσης θα έχετε καλές συνθήκες αλλά από δική σας ανασφάλεια ή από δική σας εσωτερική ανησυχία ή ακόμα extreme συμπεριφορά μπορεί να τα χαλάσετε όλα. Και μετά, ενώ εσείς από 2.1 θα ξαναπλησιάσετε και πάλι συναισθηματικά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αυτό θα είναι φιλικά απόμακρο έως και πολύ ψυχρό και μπορεί να σας πει ότι θέλει να μείνετε τελικά φίλοι. Για αυτό προσέξτε τους χειρισμούς σας.

Επίσης, στις 25.4, οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα βγάλετε τον κρυφό εαυτόν σας και θα γίνετε υπερβολικά κτητικοί και ζηλιάρηδες.

Στις 10.5 επίσης δυσκολίες αρκετές από νεύρα και εντάσεις, κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.

Από 11.9 έως και 21.9 μπορεί να υπάρχουν μεγάλες κόντρες και να υπάρχει στασιμότητα ή απομάκρυνση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κυρίως μπορεί να ψυχρανθείτε για θέματα ζήλειας ή οικονομικά.

*******************************

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του ζωδίου σας

H χρονιά της ωρίμανσης - σε συνδυασμό με δημιουργικότητα…

Η χρονιά του 2013 θα είναι η περίοδος που θα ωριμάσετε γιατί θα αναγκαστείτε να δείτε κάτω από το πρίσμα μιας άλλης πραγματικότητας, η οποία σας προσγειώνει και θα... Περισσότερα

*******************************

Δείτε επίσης:

ΟΙ VIDEO-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΕΛΛΑΣ ΚΥΔΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

*******************************

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved