Μπέλλα Κυδωνάκη: Ιχθύες 2013

Σταθερότητα με πίστη στις δυνάμεις σας και στα ήδη κεκτημένα σας

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ιχθύες 2013

Γενικά

Νιώθετε ότι αλλάζετε σιγά-σιγά και αυτή την μεγάλη ευαισθησία που νιώθετε θα την μετατρέψετε σε επιτυχία μέσα όμως από δικές σας ατομικές προσπάθειες, γιατί θα αρχίσετε να συγκεντρώνεστε και να οργανώνεστε περισσότερο. Θα συγκεντρώσετε σιγά-σιγά τις φιλοδοξίες σας και είτε μέσω συνεργασιών είτε μέσω συντρόφου θα επιτύχετε αυτά που εδώ και πολύ καιρό θέλετε αλλά λόγω της βαθιάς συναισθηματικής φύσης μερικές φορές απομακρυνόσαστε από τον στόχο σας. Από φέτος δεν θα υποκύπτετε τόσο πολύ στις διάφορες ευαισθησίες και θα μάθετε να ξεχωρίζετε μέσα σας τα συναισθήματα λύπης από την εκμετάλλευση.

Το πρώτο εξάμηνο θα κάνετε διάφορα ανοίγματα και θα προσπαθήσετε να γίνεται πιο επικοινωνιακοί και ανοικτοί στην γνώση. Μερικοί από εσάς θα κάνετε περισσότερες επαφές από παλιά, άλλοι θα πάρετε μια συγκεκριμένη γνώση η οποία θα σας βοηθήσει περαιτέρω. Από το δεύτερο εξάμηνο η τύχη θα σας μιλήσει και στον ερωτικό τομέα και στον θέμα των παιδιών, αλλά και γενικά αν θέλετε να ρισκάρετε θα πετύχετε λόγω της προσωπικής εύνοιας που θα έχετε. Πάντως θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για σας, αφού μαζί με τις ευκαιρίες θα έχετε και την υποδομή αλλά και τον κατάλληλο ρεαλισμό για να πατήσετε καλά στα πόδια σας και να μην κάνετε λάθη παρασυρόμενοι και πιεζόμενοι από τρίτους. Θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας: θα αντλήσετε δύναμη από την οργάνωση και την πειθαρχία, γιατί θα έχετε την ευχέρεια μόνο τότε να έχετε περισσότερα θετικά αποτελέσματα: αν σταθεροποιήσετε γενικά την ενέργειά σας και να την κατευθύνετε σε ένα συγκεκριμένο στόχο. Είναι γενικά μια χρονιά πάνω από όλα διατήρησης κάποιων σταθερών δεδομένων και μετά, αν το καταφέρετε αυτό, θα ριχτείτε στο ρίσκο και την περιπέτεια - αφού όμως έχετε εξασφαλισμένη την βάση σας με λογικά δεδομένα.

Οικονομικά και καριέρα

Θετική περίοδος:

Από 2.2 έως 11.3. Εκεί θα έχετε αρκετές εμπνεύσεις και μεγαλύτερη ενεργητικότητα αλλά και πάλι μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και ασυμφωνίες ή όχι εύκολη συνεννόηση.

Έως τις 13.4 θα έχετε ιδέες και μάλιστα πολύ πληθωρικές, αλλά ίσως να μην μπορούν να εφαρμοστούν.

Από 20.4 έως 30.5 όπου εκεί θα είσαστε πιο σταθεροί και αποφασισμένοι και θα αναζητήσετε έντονα να λύσετε τα οικονομικά σας θέματα, γι’ αυτό θα βάλετε τα πράγματα σε μια μεγαλύτερη τάξη.

Από 14.7 έως 27.8 θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες και κυρίως θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση να ρισκάρετε παρά να κινηθείτε πάνω σε σταθερές βάσεις. Εκεί κάτι θα πετύχετε οικονομικά, αλλά χρειάζεται από την πλευρά σας να ξέρετε τι κάνετε και τι θέλετε δηλαδή να κινείστε με στόχο.

Από 29.9 έως και 4.12 όπου εκεί θα έχετε μια σταθερή αξία και θα δουλεύετε πάνω σε αυτό, αλλά θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εντάσεις. Πιθανή στήριξη από έναν αδελφό σας ή συγγενή που ζει στο εξωτερικό.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέξετε:

Στις 25.5 είναι μια ημέρα ιδιαίτερη κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, γιατί εκεί μπορεί να ρισκάρετε σε λάθος έδαφος.

Από 1.6 έως 15.6 επίσης πρέπει να είστε πολύ ρεαλιστές και να πατάτε γερά στα πόδια σας γιατί μπορεί να σας δίνουν ψεύτικες ελπίδες και να χάνετε τον χρόνο σας περιμένοντας. Για αυτό θα υπολογίζετε μόνο αυτά μπορεί να σας τα αποδείξουν με πράξεις.

Από 15.10 έως και 26.10 όπου εκεί και πάλι οι κινήσεις σας θα στηρίζονται πάνω σε άλλους οι οποίοι μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαροι και σωστοί. Ο έλεγχος και η έρευνα είναι το παν. Από εκεί και πέρα και μέχρι τις 7.12 θα υπάρχουν εντάσεις και ίσως έντονη δραστηριότητα με συνεργασίες που μπορεί να σπαταλάτε εκεί τις δυνάμεις σας αλλά συγχρόνως θα βγαίνει και κάτι καλό.

Από 5.12 έως και 23.12 θα κάνετε κάποιες κινήσεις υπερβολής είτε από αισιοδοξία είτε από λάθος εκτιμήσεις και θα γίνουν και πάλι λάθη. Για αυτό φροντίστε να είστε χαλαροί χωρίς να αφήνεστε όμως να αφήνεστε.

Δείτε επίσης:

Οι video-προβλέψεις της Μπέλλας για τα 12 ζώδια

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved