Μπέλλα Κυδωνάκη: Σκορπιός 2013

Ωριμότητα μέσω προσωπικής αυτογνωσίας και από μεγάλες υπευθυνότητες

Μπέλλα Κυδωνάκη: Σκορπιός 2013

Οι Σκορπιοί μπορεί να υποδεχτείτε την νέα χρόνια κάπως κουμπωμένοι, γιατί πολλά έχετε ακούσει για τον Δάσκαλο Κρόνο που θα σας κάνει αυτό ή το άλλο. Καλό είναι να αφήσετε τις αυθυποβολές και να πιάσετε την ζωή από τα κέρατα. Υπάρχουν και περιπτώσεις που ο Κρόνος έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τα άτομα, γιατί το αξίζουν. Οπότε ασχοληθείτε με αυτόν το τομέα περισσότερο και όχι με τι κακό θα σας φέρει. Επειδή έχετε ισχυρές δυνάμεις ακόμα και στο ασυνείδητο επίπεδο και επιβιώνετε παντός καιρού, καλό είναι να το αναγνωρίσετε αυτό στον εαυτόν σας και, αντί να το κατακρίνετε λόγω της τελειομανίας που έχετε σαν άτομα, να αναγνωρίσετε και να δώσετε την αξία που χρειάζεστε για να είστε σε ισότιμο επίπεδο με τους άλλους. Σίγουρα τότε ο Κρόνος θα κάνει την δουλειά του καλύτερα και εσείς θα βάλετε τα πράγματα στην θέση τους.

Το πρώτο εξάμηνο και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια εσωτερική σοφή καθοδήγηση που μπορεί να σας φανεί βαριά, γιατί υπάρχει έντονος ρεαλισμός αλλά και δικαιοσύνη. Για αυτό πολλοί από εσάς θα αναγκαστείτε να κλειστείτε κάπως στον εαυτόν σας γιατί θα είστε πιο αυστηροί, απόλυτοι αλλά και υπεύθυνοι. Οτιδήποτε είναι περιττό, ρηχό ή πράξεις που έχουν ανευθυνότητα, θα εξαφανιστεί από την ζωή σας. Η υπευθυνότητα και η τάση για αναγνώριση και η ιεραρχία των αναγκών σε σχέση με την πείρα που θα αποκτήσετε, θα σας κάνει πιο ώριμους αλλά και επιτυχημένους κυρίως σε υλική βάση. Για αυτό να σταματήσετε να φοβόσαστε την δύναμή σας. Αντίθετα, να την επιδιώξετε γιατί μόνο από αυτό το πέρασμα θα γίνουν οι αλλαγές στην ζωή σας.

Το δεύτερο εξάμηνο είναι πιο εύκολο για σας, αφού θα λάβετε υψηλού επιπέδου βοήθεια και καθοδήγηση. Εκεί ίσως νιώσετε κάπως πιο ελεύθεροι και χαλαροί και η υψηλή επιστασία του Κρόνου σταματήσει να σας ζορίζει τόσο. Σίγουρα θα έχετε εύνοια και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο που θα μπει και αυτό στον χορό όμως με προστασία και με μικρότερο φόβο λαθών ή ανεπαρκών κινήσεων. Να θυμόσαστε ότι τίποτε δεν μαθαίνουμε χωρίς τίμημα και σκληρή δουλειά. Η πατρική φιγούρα ή ένα ανδρικό πρόσωπο μπορεί να σας επιβαρύνει ή να σας κάνει να αναλάβετε εξ’ ολοκλήρου υπευθυνότητα σε κάποια θέματα.

Οικονομικά και καριέρα

Θετική περίοδος:

Από 2.2 έως και 11.3 όπου εκεί θα μπορέσετε να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας και την δημιουργικότητά σας, αλλά μπορεί να νιώθετε κάποιους φίλους ανταγωνιστές ή μέσα στην δουλειά σας να υπάρχει μια ομάδα που δεν συμφωνεί μαζί σας. Μέσα όμως από εκεί θα κερδίσετε κάποια χρήματα. Το ρίσκο σε πολύ βαριά πράγματα καλό είναι να το αποφύγετε και να κρατήσετε μόνο τις light περιπτώσεις που ούτε σας τρομάζουν, αλλά και μπορείτε να τις διαχειριστείτε. Ιδιαίτερα από 23.2 έως και 16.3 θα έχετε κάποιες καθυστερήσεις αλλά θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα, αρκεί να μην διοχετεύεται την ενέργεια σας σε επιφανειακές επαφές και δεν κάνετε στο τέλος τίποτε.

Από 1.6 έως και 7.6, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες.

Από 14.7 έως και 16.8 θα υπάρχει ένα πολύ ωραίο διάστημα, όπου θα περάστε καλά και θα υπάρχουν επιτυχίες, γιατί θα έχετε την δυνατότητα να συνδυάζετε την πρακτικότητα με τη βοήθεια από την οικογένεια. Θα υπάρξουν βέβαια και κάποιες καθυστερήσεις ή ακόμα μπορεί και να χαλάσουν και κάποιες δουλειές που ήταν έτοιμες και στημένες από μια ξαφνική ανατροπή, ή από νέα στοιχεία που θα προκύψουν, ή από ξαφνικές ανταρσίες, αλλά επειδή όλα θα γίνονται για το καλό σας, καλό είναι να αποδέχεστε και τις δυσκολίες γιατί μετά από αυτό θα υπάρξει μεγάλη ανακούφιση και άνοδος.

Από 15.10 και όλος ο Νοέμβριος μέχρι και 7.12 είναι ένα μεγάλο διάστημα που θα έχετε ποικίλες ευκαιρίες και πολλές πόρτες που θα ανοίξουν, οπότε σίγουρα θα βρείτε μία για να μπείτε. Πάλι όμως θα σας ταλαιπωρούν κάποιες καθυστερήσεις, γιατί ίσως χρειάζεται να εμβαθύνετε σε θέματα που σας απασχολούν. Όλα γίνονται βέβαια με σκληρή δουλειά και πειθαρχία. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε.

Περίοδοι που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί:

Από 1.1 έως και 1.2 με ιδιαίτερη επισήμανση και προσοχή στις 19 έως και 26 οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Αυτές τις ημέρες σίγουρα θα χρειαστεί να είστε πιο ομαδικοί και καθόλου συγκεντρωτικοί και αυτό μπορεί να σας δημιουργεί ανασφάλεια και στρες επειδή θα ξεφύγει ο έλεγχος από τα χέρια σας. Μπορεί επίσης να καυγαδίζετε πιο συχνά και τα νεύρα σας να είναι ταλαιπωρημένα. Προσοχή εκείνη την περίοδο και στην διατροφή σας. Να ξεκουράζεστε περισσότερο.

Από 20.4 έως και 10.5 μια έντονη περίοδος με πολλές συνεργασίες και μεγάλο μοίρασμα της ενέργειάς σας στους άλλους αλλά και με μαθήματα μέσω των άλλων. Αναγκαστικά θα μοιράζεστε ακόμα και δικά σας κομμάτια για να υπάρχουν συνεργασίες και αυτό σίγουρα θα σας ενοχλήσει. Εδώ θα φανούν βέβαια οι αληθινές σας δυνάμεις και θα γνωρίσετε και μια άλλη πλευρά του εαυτού σας.

Η ηλιακή έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο σας στις 3.11 θα σας επηρεάσει προσωπικά. Θα πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν καθαρά την προσωπικότητά σας. Τα ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν από την πλευρά σας και θα βγουν στην επιφάνεια, θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Αλλά παρόλο που μπορεί να αντιμετωπίσετε μια νέα κατάσταση, θα υπάρχει θετική έκβαση όλων των θεμάτων σας. Επηρεάζεστε ιδιαίτερα οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.

Δείτε επίσης:

Οι video-προβλέψεις της Μπέλλας για τα 12 ζώδια

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved