Μπέλλα Κυδωνάκη: Ζυγός 2013

Απρόβλεπτες συνεργασίες και επαφές - ευαισθησία και επαγγελματική επέκταση

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ζυγός 2013

Γενικά

Γενικά το πρώτο εξάμηνο θα είστε περισσότερο εστιασμένοι στο να κάνετε κάτι καινούργιο ή να έρθετε σε επαφή με άτομα που θα σας δώσουν έστω και ένα μικρό κομμάτι επαφής και επικοινωνίας. Είστε απαλλαγμένοι από την μεγάλη δυσκολία του Κρόνου, που σίγουρα σας έφερε μεγάλα ξεκαθαρίσματα και στην ζωή σας πλέον πορευόσαστε με διαφορετική θεώρηση για τα πράγματα. Το δυνατό σας σημείο είναι οι συνεργασίες και οι επαφές και επειδή είστε πολύ κοινωνικά όντα προσπαθείτε να μοιράζεστε και να κάνετε δικό σας το πρόβλημα των άλλων. Ο Ουρανός από τον αντίποδα του άξονά σας (και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και τις τρεις ημέρες από το δεύτερο) θα σας σπρώχνει με κάθε μέσο, ακόμα και ασυνείδητα, να πάρετε την αρχηγία στα χέρια σας και να κάνετε ακόμα και του κεφαλιού σας προκειμένου να πρωτοπορήσετε ή να κάνετε πρωτοποριακά πράγματα που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα.

Η αίσθηση της ελευθερίας θα είναι έντονη και μερικοί από εσάς θα είσαστε έτοιμοι να ‘διαλύσετε’ τα πάντα. Χρειάζεται μεν να είσαστε ανεξάρτητοι και ελεύθεροι (ένα από τα μαθήματα του Ζυγού είναι και το μέτρο) και από αυτό θα καθοριστείτε σε τι βαθμό έχετε εξελιχτεί σαν ψυχές. Υπάρχει και ο Πλούτωνας που πιέζει να φτάσετε στα άκρα ή στην κορυφή και αυτό σας δημιουργεί ψυχαναγκασμό σε οτιδήποτε καταπιαστείτε και κυρίως τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου... οπότε έχετε επιφορτιστεί με ένα ιδιαίτερο στίγμα.

Από το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς θα μπείτε περισσότερο στην πράξη και την αναζήτηση μεγαλύτερης συναισθηματικής κάλυψης. Το θέμα της οικογένειας θα τεθεί και πάλι κάτω από νέες βάσεις και κάποιοι θα αναγνωρίσετε την αξία της. Οι ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα θα είναι περισσότερες αλλά ίσως γίνουν υπερβολές από την πλευρά σας. Θα υπάρξει βοήθεια από την οικογένεια ή στήριξη από άτομα που σας συμπεριφέρονται πολύ προστατευτικά σαν να είναι πολύ δικά σας πρόσωπα. Η λογική και η ευαισθησία θα συγκρουστούν και εσείς από εκεί χρειάζεται να βρείτε την χρυσή τομή των δυο αυτών αξιών. Πάντως θα έχετε γενικά μια αναβάθμιση και μερικοί από εσάς μεγαλύτερη δημιουργική ενασχόληση.

Οικονομικά και καριέρα

Θετική περίοδος :

Από 1.1 έως και 5.2 και θα φορτσάρετε πιο πολύ από 19.2 Η χρονιά ξεκινάει για σας πολύ δυναμικά αφού θα αναζητήσετε ένα πολύ δραστήριο και ριψοκίνδυνο τρόπο να κερδίσετε και να πάρετε αυτά που πιστεύετε ότι σας ανήκουν. Επιχειρήσεις ή καλλιτεχνικές δημιουργίες που θα έχουν απήχηση στον κόσμο και ομάδες που θα σας βοηθάνε να αναδειχτεί το ταλέντο σας, αλλά και η πρωτοτυπία, θα είναι το καλύτερο σας.

Από 6.6 μέχρι και 13.7 θα βρεθούν διέξοδοι αλλά θα είστε πολύ ευαισθητοποιημένοι συναισθηματικά και αυτό εμποδίζει την ενέργεια σας αλλά καλό είναι να προσπαθείτε.

Από 1.9 έως και 28.9 θα έχετε εξελίξεις και θα μπορέσετε να αναδειχθείτε ακόμα και από ανταγωνισμό ή αντιπαλότητα. Να μην ανακατέψετε όμως οικονομικά με ερωτικά, γιατί θα γίνουν λάθη.

Από 8.12 έως και 23.12 θα έχετε δυναμικές ευκαιρίες αλλά θα είστε και πολύ επιθετικοί και κυρίως όταν βλέπετε άτομα που πάνε να σας επιβληθούν. Το 2014 θα σας βρει πολύ ενεργοποιημένους και μέχρι στις 25.7.2014 θα είστε πολύ δραστηριοποιημένοι και κυρίως θα στραφείτε προς νέες συνεργασίες ή ενδυνάμωση των παλαιών.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέχετε :

Από 12.3 έως και 19.4 Είναι ένα διάστημα που θα έχετε μια μεγάλη δραστηριότητα σε συνδυασμό με άλλους για αυτό πρέπει να προσέχετε διπλά: Μπορεί να λύσετε μια και καλή πολλά από τα θέματα που σας απασχολούν με ένα δυναμικό τρόπο, αρκεί να το χειριστείτε έξυπνα και διακριτικά. Για αυτό εδώ χρειάζεται να παραμείνετε περισσότερο ο εαυτός σας, γιατί θα νιώθετε ότι μπορείτε να δράσετε περισσότερο με την προτροπή και την καθοδήγηση των άλλων και για αυτό ίσως κατά βάθος να σας κάνει εκρηκτικούς και περίεργους. Μεγάλες αλήθειες θα πέσουν στο τραπέζι και ίσως χαλάσετε πολύ σοβαρές συνεργασίες προκειμένου να ξέρετε που πατάτε.

Από 14.7 έως και 27.8 θα χρειαστεί να κρατήσετε την υπόσχεσή σας ότι θα παραμείνετε στο στόχο σας γιατί τα νεύρα σας και γενικά η εικόνα που θα έχετε για τον εαυτόν σας δεν θα είναι η καλύτερη. Μπορεί να θυμώνετε με κάποια άτομα και ίσως να θέλετε να σας συμπεριφερθούν με το γάντι. Πίεση από την οικογένεια θα σας κάνουν να φερθείτε συντηρητικά ή πολύ υποτονικά. Η διπλωματία αυτή την περίοδο θα λείπει από εσάς, αφού θα νιώθετε βαθιά πληγωμένοι λόγω της μεγάλης ευαισθησίας που θα έχετε αποκτήσει.

Από 24.12 έως και 31.12 όπου εκεί μεν θα δράσετε πολύ δυναμικά, αλλά θα σας ενδιαφέρει η γνώμη του κοινωνικού συνόλου ή κάποιων ατόμων που κατά την γνώμη σας έχουν επιτύχει και αυτό μπορεί να σας μπλοκάρει.

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 18.10 στον άξονα Ζυγού – Κριού θα συνοδεύεται και από έκλειψη, οπότε θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα κυρίως στις διαπροσωπικές σχέσεις που μπορεί να περιλαμβάνουν και ξαφνικές συνεργασίες. Επηρεάζει άμεσα το τρίτο δεκαήμερο.

Δείτε επίσης:

Οι video-προβλέψεις της Μπέλλας για τα 12 ζώδια

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved