Κώστας Λεφάκης: Ιχθύες 2013

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη: Το 2013 φέρνει ενδιαφέρουσες προοπτικές και σας βοηθά να προσαρμοστείτε στο κλίμα της καινούργιας εποχής.

Κώστας Λεφάκης: Ιχθύες 2013

Ιχθύες: Ενδιαφέρουσες Εναλλακτικές

Το 2013 φέρνει ενδιαφέρουσες προοπτικές και σας βοηθά να προσαρμοστείτε στο κλίμα της καινούργιας εποχής. Η παρουσία του Ποσειδώνα στο ζώδιο σας σε αρμονική όψη με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, συμβάλει στο να αναδυθεί από μέσα σας ένας καινούργιος άνθρωπος αποφασισμένος να διεκδικήσει τα δικαιώματα του και να αποδείξει με πρακτικό τρόπο τις δυνατότητες που διαθέτει σε όλους τους τομείς.

Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Οι δυσκολίες και οι αντιθέσεις δεν θα λείψουν. Ίσως είναι απαραίτητες για να κάνουν πιο γλυκιά την αίσθηση της τελικής επιτυχίας. Υπερασπίστε το αντικείμενο της δουλειάς σας και αναπροσαρμόστε το στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της νέας εποχής. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και μην ξεχνάτε ότι οι μεγάλες προσδοκίες απαιτούν και ανάλογες θυσίες.

Ελέγχετε τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις και μην αφήνετε την εξέλιξη των ερωτικών σας να σας απομακρύνει από το δρόμο που μόνοι σας έχετε διαλέξει σκορπώντας άσκοπα τις δυνάμεις και το χρόνο σας.

Επικεντρώστε την προσοχή σας σε νομικές διεκδικήσεις, σε σπουδές ή στην προσπάθεια σας να αναρριχηθείτε κοινωνικά. Αποφύγετε αντιθέσεις στο άμεσο περιβάλλον, μην υποτιμάτε την δύναμη των αντιπάλων σας, και προτιμήστε την τακτική της συνθηκολόγησης παρά του ανοικτού πολέμου.

Τα οικονομικά σας απαιτούν προσοχή και προνοητική διαχείριση. Στα αισθηματικά σας θα παρατηρηθούν αλλαγές και αιφνιδιασμοί. Την περίοδο των εκλείψεων μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο και προσέχετε όταν οδηγείτε ή όταν ταξιδεύετε.

Ο Δίας στον Καρκίνο το δεύτερο εξάμηνο, σε σχέση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα φέρει έναν άνεμο αισιοδοξίας στην ερωτική σας ζωή. Μια σχέση μπορεί να ανανεωθεί από ένα γεγονός, μια καινούργια γνωριμία μπορεί να αποδειχτεί πηγή ψυχικής ανανέωσης ή ένας απόγονος που θα έρθει να σας δώσει μεγάλη χαρά.

Με δυο λόγια τη χρονιά αυτή όλα δείχνουν πως η ζωή σας αλλάζει και ότι εσείς επιβεβαιώνεστε σαν άτομα μέσα από δικά σας επιτεύγματα αλλά και μέσα από ευκαιρίες που δεν περιμένετε ότι μπορεί να σας τύχουν.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved