Κώστας Λεφάκης: Υδροχόος 2013

Το 2013, ο Δίας από τους Διδύμους θα σας βοηθήσει να μην λείψουν οι ευκαιρίες, η προσφορά της αγάπης κάποιων ανθρώπων και οι καλές στιγμές.

Κώστας Λεφάκης: Υδροχόος 2013

Υδροχόος: Υπεράσπιση Απόψεων

Το 2013 είναι μια αγωνιστική χρονιά καθώς ο Κρόνος δεσπόζει στο μεσουράνημα του ζωδίου σας, στο Σκορπιό. Ωστόσο ο Δίας από τους Διδύμους θα σας βοηθήσει να μην λείψουν οι ευκαιρίες, η προσφορά της αγάπης κάποιων ανθρώπων και οι καλές στιγμές. Εσείς καλείστε να αγωνιστείτε με υπομονή και επιμονή για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας και να προετοιμάσετε το δρόμο για καινούργιες προοπτικές που θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά την εποχή της κρίσης και οι οποίες θα είναι αποφασιστικές, μακροπρόθεσμα για τα συμφέροντα σας.

Φανείτε υπομονετικοί στις συνθήκες που θα αναπτυχτούν στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε τις αντιθέσεις. Κυρίως καταπολεμήστε το συναίσθημα της πικρίας και της μοναξιάς και μην παίρνετε τοις μετρητοίς όσα συμβαίνουν γύρω σας. Ο Ουρανός στον Κριό συνεχίζει να σας βοηθά στην αξιοποίηση των εκφραστικών σας μέσων και να σας εξυπηρετεί σε συζητήσεις, γνωριμίες, συνεργασίες και καινούργιες επαφές.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να καλλιεργεί το φόβο και την αισιοδοξία όταν προκύπτουν γεγονότα, αλλά και εδώ θα χρειαστεί να κάνετε τις γνωστές υπερβάσεις. Σίγουρα την περίοδο αυτή θα ζήσετε αλλαγές και ανακατατάξεις τόσο στον οικογενειακό τομέα όσο και στον επαγγελματικό. Το δεύτερο εξάμηνο ενισχύει την αντοχή σας να ανταποκριθείτε στις ευθύνες και στις υποχρεώσεις που θα έχουν συσσωρευτεί.

Στα αισθηματικά σας, η χρονιά είναι μεταβατική. Οι δεσμευμένοι προφυλάξτε τη σχέση σας από τις παρεξηγήσεις, οι αδέσμευτοι μην βιαστείτε να δώσετε μεγάλες υποσχέσεις σε νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν.


*Ψάχνετε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Επιλέξτε ένα από τα πρωτότυπα βιβλία του astrology.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved