Κώστας Λεφάκης: Αιγόκερως 2013

Το 2013 σας δίνει κίνητρα για καινούργιο ξεκίνημα που θα σας φέρει, μέχρι τα μέσα του 2014, πιο κοντά στους στόχους σας. Φανείτε πρακτικοί και αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα που θα σας κούραζαν.

Κώστας Λεφάκης: Αιγόκερως 2013

Αιγόκερως: Προοπτικές Αποκατάστασης

Το 2013 είναι η χρονιά που θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από τις ταλαιπωρίες των τελευταίων ετών, και σταδιακά να αποκατασταθείτε τόσο επαγγελματικά όσο και αισθηματικά. Έχετε το συναίσθημα ότι μεγαλώσατε απότομα και σας τρομάζει αρκετά η αλλαγή της εποχής και η αλλαγή των ανθρώπων.

Ο Κρόνος στο Ζυγό σας απομόνωσε από πολλούς φίλους ενώ διαταραχτήκατε συχνά από δυσάρεστα γεγονότα που ζήσατε. Ωστόσο χωρίς να αλλάζει το κλίμα, το 2013 ορίζει μια περίοδο ευκαιριών για να προετοιμάσετε κάτι καλύτερο για την ζωή σας και να ενισχύσετε ή να ανεφοδιάσετε τους τομείς εκείνους που διαλύθηκαν ή υπέστησαν απώλειες την τελευταία τριετία.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό, θα συνεχίσει τις αλλαγές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ψυχολογικό χώρο. Και όσον αφορά τα ψυχολογικά σας θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα ή θα αναγκαστούν, ενώ όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για μια ακόμα χρονιά και καθόλου παρορμητικοί στην λήψη αποφάσεων αν δεν έχετε τα εχέγγυα των θετικών τους εκβάσεων.

Ο Δίας στους Διδύμους το πρώτο εξάμηνο, θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά. Η μετακίνηση του στον Καρκίνο από το τέλος Ιουνίου και μετά, φέρνει καινούργιους ανθρώπους στη ζωή σας, σας αποκαθιστά τόσο αισθηματικά όσο και ερωτικά, ενώ όσοι εξαιρεθείτε του κανόνα αυτού, θα βρείτε στην διάρκεια της χρονιάς ένα καινούργιο ενδιαφέρον και μια απασχόληση η οποία θα βγάλει από μέσα σας δυνάμεις αισιοδοξίας και δημιουργικότητας.

Με δυο λόγια, το 2013 σας δίνει κίνητρα για καινούργιο ξεκίνημα που θα σας φέρει μέχρι τα μέσα του 2014 πιο κοντά στους στόχους σας. Σε αυτή την μεταβατική περίοδο φροντίστε να έχετε ανεπτυγμένη την σταθερότητα, φανείτε πρακτικοί και αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα που θα σας κούραζαν. Μην απογοητευτείτε με τις καθυστερήσεις που θα προκύψουν και παραμείνετε κοντά σε ανθρώπους που η συμπαράσταση τους θα σας βοηθήσει ψυχολογικά ή που η προσφορά τους θα συμβάλει στην υλοποίηση των σχεδίων σας.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved