Κώστας Λεφάκης: Ζυγός 2013

Δείτε την περίοδο αυτή σαν την αρχή μια σημαντικής πενταετίας. Μια πρόταση, μια προσφορά, ένα ταξίδι ή μια συμφωνία μπορεί να αποδειχτεί σημαντική ευκαιρία για σας.

Κώστας Λεφάκης: Ζυγός 2013

Ζυγός: Διατήρηση Ισορροπιών

Το 2013 είναι μια χρονιά ανακουφιστική για τις σχέσεις σας, πιεστική όμως για τα οικονομικά σας. Συγκριτικά όμως με την διετία που πέρασε και πέρα από τις γενικότερες δυσκολίες θα μπορέσετε να προωθήσετε τις επιδιώξεις σας, να συντηρηθείτε και να καταφέρετε κάτι καλύτερο για τη ζωή και την καριέρα σας το δεύτερο εξάμηνο αυτής της χρονιάς. Ο αγώνας σας θα συνεχιστεί και οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν αλλά τα επιτεύγματά σας αξίζουν τον κόπο.

Δείτε την περίοδο αυτή σαν την αρχή μια σημαντικής πενταετίας. Φροντίστε λοιπόν να προετοιμαστεί ο δρόμος για να κινηθείτε άνετα τα επόμενα χρόνια. Πρωταρχικό σας μέλημα είναι η φροντίδα των οικονομικών σας. Φανείτε προσεκτικοί αλλά και προνοητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, κλείστε όποιες εκκρεμότητες μπορείτε, προστατέψτε την περιουσία σας και προσαρμόστε τις ανάγκες σας στο περιθώριο που σας αφήνει το εισόδημα σας. Απαλλαγείτε από περιττά έξοδα και μην κάνετε καινούργια.

Ο Δίας στους Διδύμους σε σχέση με τον Ουρανό στον Κριό σας βοηθούν να αλλάξετε το σκηνικό της ζωής σας μέσα από νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, καθώς και να διευρύνετε την κοινωνική σας δραστηριότητα. Μπορείτε να προβληθείτε καλύτερα στο περιβάλλον σας και να γίνουν αντιληπτές οι ικανότητες σας. Ελέγχετε όμως τις συναναστροφές σας και μη χάνετε χρόνο σε άσκοπες συζητήσεις και μετακινήσεις. Μια πρόταση, μια προσφορά, ένα ταξίδι ή μια συμφωνία μπορεί να αποδειχτεί σημαντική ευκαιρία για σας.

Το δεύτερο εξάμηνο με το Δία στον Καρκίνο, ενισχύεται ο επαγγελματικός τομέας και λύνονται αρκετά οικογενειακά προβλήματα. Πολλοί τότε μπορείτε να καταγίνετε με θέματα στέγασης και ανακαίνισης ή απόκτησης ακινήτου. Αρκεί να ρυθμίσετε σωστά τα οικονομικά σας για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό.

Στον αισθηματικό τομέα εξακολουθείτε να περνάτε μια μεταβατική περίοδο. Η ένταση και οι εναλλαγές των συναισθημάτων σας θα είναι χαρακτηριστικές. Όσοι μείνετε μόνοι μπορείτε να υπερναπληρώσετε με άλλες δραστηριότητες το κενό και όσοι έχετε μια αισθηματική πρόταση ή μια ερωτική προσφορά μη βιαστείτε να δεσμευτείτε μαζί της αν ο χρόνος δεν σας δώσει τις δέουσες αποδείξεις.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved