Κώστας Λεφάκης: Παρθένος 2013

Οι πλανητικές όψεις του 2013 σας παρέχουν μια αόρατη ασπίδα προστασίας: Διατηρήστε το χαμόγελο σας, περιορίστε την κριτική και τις φοβίες σας και βγείτε από το τείχος που έχετε δημιουργήσει γύρω σας.

Κώστας Λεφάκης: Παρθένος 2013

Παρθένος: Ανασυγκρότηση Καθηκόντων

Οι πλανητικές όψεις του 2013 παρέχουν ειδικά για σας μια αόρατη ασπίδα προστασίας και σας βοηθούν να διανύσετε αυτή τη χρονική περίοδο περισσότερο προφυλαγμένοι και εξυπηρετούμενοι από άλλους.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό σε σχέση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αλλά και σε αρμόνια με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα καθιερώσουν αλλαγές που έγιναν και θα ανοίξουν νέους δρόμους που θα σας επιτρέψουν να πραγματοποιήσετε σταδιακά τις επιδιώξεις σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε την εποχή αυτή καλύτερα από τους άλλους, αλλά μην ξεχνάτε πως η ψυχραιμία και η επιμονή είναι τα κύρια μέσα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε νικητές σε μια αγωνιστική διαδρομή που έχετε να διανύσετε.

Οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις στην επικοινωνία, στις συνεργασίες και προπάντων στις συναλλαγές δεν θα λείψουν. Τις αντιθέσεις και τις παρεξηγήσεις θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ευελιξία, γιατί θα έχουν αιφνίδια εκδήλωση και ενδέχεται να ανατρέψουν τα σχέδια σας πολλές φορές. Εδώ είναι που πρέπει να καλλιεργήσετε εναλλακτικές. Ότι και αν περάσετε στο τέλος όμως φτάνετε στον προορισμό που έχετε χαράξει.

Τομείς που πρέπει να προσέξετε είναι η επικοινωνία, οι μετακινήσεις, η δημοτικότητα σας, οι νομικές σας διευθετήσεις, οι σπουδές και μια υποχρεωτική αλλαγή τόπου διαμονής που θα προκύψει την άνοιξη ή το καλοκαίρι αυτής της χρονιάς. Επιλέγετε με προσοχή τις παρέες σας, γίνετε προνοητικοί στις συνεργασίες σας, μην εμπιστεύεστε τα μυστικά σας σε τρίτους και παραμείνετε κοντά σε ανθρώπους που είναι πρόθυμοι αλλά και ικανοί να σας βοηθήσουν.

Ο Δίας στους Διδύμους μέχρι το τέλος Ιουνίου θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας αλλά ο Ουρανός στον Κριό θα σας αιφνιδιάζει συχνά στη διαχείριση των οικονομικών σας και στη δημιουργία αναγκαίων εξόδων ή ξαφνικών υποχρεώσεων. Θα απαιτηθούν αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή και τους άλλους κάτω από το βάρος του γενικότερου κλίματος και εδώ ίσως χρειαστεί μια μετακίνηση ή μια καινούργια δουλειά για να νοιώσετε καλύτερα.

Πάντως ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω παραμένει βασικό ενθαρρυντικό στοιχείο για την αισθηματική σας ενίσχυση, τη δημιουργική σας έκφραση και επίδοση, ακόμη και την ερωτική σας κάλυψη. Αισθηματικές ευκαιρίες θα ήταν σκόπιμο να μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες.

Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στον κόσμο διατηρήστε το χαμόγελο σας, περιορίστε την κριτική και τις φοβίες σας και βγείτε από το τείχος που έχετε δημιουργήσει γύρω σας.

*Ψάχνετε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Επιλέξτε ένα από τα πρωτότυπα βιβλία του astrology.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved