Κώστας Λεφάκης: Λέων 2013

Η χρονιά αυτή σας βοηθά να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και πιο ρεαλιστικά: Θα συνειδητοποιήσετε ότι προτεραιότητά σας πρέπει να είναι η κάλυψη των πρακτικών σας αναγκών.

Κώστας Λεφάκης: Λέων 2013

Λέων: Πιέσεις και Λύσεις

Το 2013 θα σας υποχρεώσει να αντιμετωπίσετε διαφορετικά τον εαυτό σας και τα συμφέροντα της εργασίας σας. Δεν είναι χρονιά εύκολη για σας, αλλά μπορεί να γίνει δημιουργική. Πρέπει να βρείτε το κουράγιο να συνεχίσετε τον αγώνα, να μη χάσετε την αισιοδοξία σας και να πιστέψετε ότι οι κόποι σας δεν είναι μάταιοι.

Το 2013 θα γίνουν αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Στις μισές από αυτές θα συμβάλετε και εσείς, σε άλλες τόσες θα σας αναγκάσουν τα γεγονότα να τις αποδεχτείτε. Σκεφτείτε ότι η περίοδος της γενικότερης κρίσης δεν θα είναι αιώνια και προετοιμαστείτε έστω και ψυχολογικά για εξορμήσεις δυο χρόνια μετά.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα φέρει οικογενειακά προβλήματα και ανασυγκρότηση των επαγγελματικών σας σχεδίων και θα σας υποχρεώσει να εφαρμόσετε καινούργιους κανόνες διαβίωσης αλλά και εργασιακής επιβίωσης.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα συντηρήσει για αρκετό διάστημα ακόμη τις αντιξοότητες στην καθημερινή σας ζωή. Προβλήματα υγείας και εργασίας δικών σας ανθρώπων θα απαιτήσουν άμεση παρέμβαση και συμμετοχή δική σας.

Με τον Ουρανό, όμως, στον Κριό και παρά την συνεχιζόμενη δυσαρμονία του με τον Πλούτωνα θα κάνετε καινούργιες αναθεωρήσεις και θα βρείτε τελικά τον τρόπο να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες με επιτυχία.

Η χρονιά αυτή σας βοηθά να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και πιο ρεαλιστικά και εκείνο που θα συνειδητοποιήσετε είναι ότι πρέπει να έχετε σταθερή προτεραιότητα την κάλυψη των πρακτικών σας αναγκών. Αλλαγές θα παρατηρηθούν και στην αισθηματική σας ζωή. Αναμφίβολα θα απαλλαγείτε από μια σχέση που έχει ήδη κλείσει ο κύκλος της. Μη βιαστείτε να την αντικαταστήσετε αν δεν έχετε τη δύναμη να σηκώσετε τις ευθύνες μιας τέτοιας απόφασης.

Ο Δίας στους Διδύμους το πρώτο εξάμηνο θα συμβάλλει στο να βοηθηθείτε από φίλους και κοινωνικές γνωριμίες. Περνώντας μετά στον Καρκίνο θα ενισχύσει τη ψυχική σας δύναμη και θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε κάποιο βασικό σας ταλέντο. Οικονομικά θα μπορέσετε να τα καταφέρετε και επικοινωνιακά θα νοιώσετε περισσότερο ελεύθεροι να εκφραστείτε.

Το 2013 η υπομονή και η αντοχή σας θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Χάρη σε αυτές θα αντέξετε τις δυσκολίες και τα εμπόδια που σας επιφυλάσσει η αρκετά ταραγμένη αυτή περίοδος, σημειώνοντας ταυτόχρονα βήματα προόδου.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved