Κώστας Λεφάκης: Δίδυμοι 2013

Το 2013 θα σας δώσει την αντοχή να ανταποκριθείτε στις ευθύνες σας. Ένας καινούργιος σκοπός είναι πολύ πιθανό να δώσει μια αίσθηση ηθικής και ψυχολογικής ανανέωσης.

Κώστας Λεφάκης: Δίδυμοι 2013

Δίδυμοι: Αναγκαίες Αναπροσαρμογές

Το 2012 σας ταλαιπώρησε οικονομικά και άλλαξε αρκετά πράγματα στη ζωή σας. Τουλάχιστον πήρατε αποφάσεις οι οποίες σας αποδέσμευσαν από μερικές κουραστικές συμβατικότητες. Το 2013 σας βρίσκει σε ένα δρόμο αγωνιστικό αλλά και παραγωγικό. Βέβαια με την παρουσία του Δία στο ζώδιο σας δεν θα λείψει ο παράγοντας της τύχης και οι δυνατότητες της φυσικής και της σωματικής ενδυνάμωσης.

Οι σχέσεις είναι ένας τομέας που θα συνεχίζει να σας απασχολεί και εδώ οι αναθεωρήσεις, και οι ανακατατάξεις θα συνεχίσουν, είτε γιατί εσείς θα τις αποφασίσετε, είτε γιατί τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα σας ταλαιπωρήσει στην εργασία μέσα από κούραση, άγχος και εμπόδια που ο τομέας αυτός θα παρουσιάσει. Σωστή οργάνωση και σύνεση είναι τα όπλα σας για να αντιμετωπίσετε κάθε καινούργια ευθύνη και δύσκολη υπόθεση. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη, αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και ελιχθείτε τις στιγμές των διαφωνιών και των πιέσεων που θα αντιμετωπίσετε σε όλο το μήκος αυτής της χρονιάς.

Οικονομικές τακτοποιήσεις υπολογίστε ότι θα μπορέσετε να κάνετε στο δεύτερο εξάμηνο με την παρουσία του Δία στο ζώδιο του Καρκίνου. Ωστόσο ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα διατηρήσει τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα αυτού του τομέα αλλά ταυτόχρονα θα σας δίνει τη δύναμη να τα αντέχετε αλλά και να τα ξεπερνάτε με την ευκαιρία μικρών σύντομων ανεφοδιασμών.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα τονίσει τη δημοτικότητα σας και θα σας εμπνεύσει για νέα επαγγελματικά σχέδια ακόμη και σε εποχή κρίσης.

Ο Ουρανός στον Κριό, αν και πιεζόμενος γωνιακά από τον Πλούτωνα, θα λειτουργήσει δεόντως για το καλό σας αλλά και για τη γενικότερη πρόοδο σας. Θα φέρει καινούργιους φίλους, χρήσιμους και εξυπηρετικούς για τις ανάγκες σας. Ένας καινούργιος σκοπός είναι πολύ πιθανό να δώσει μια αίσθηση ηθικής και ψυχολογικής ανανέωσης.

Στον αισθηματικό τομέα η τύχη και το αίσθημα της κατάκτησης θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Το 2013 θα σας δώσει την αντοχή να ανταποκριθείτε στις ευθύνες σας, αρκεί να έχετε κατά περιόδους ψυχολογικές εκτονώσεις. Παρόλα αυτά τη χρονιά τούτη χρειάζεται προσοχή στην επιλογή των ενδιαφερόντων και των ανθρώπων!


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved