Κώστας Λεφάκης: Κριός 2013

Το 2013 θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι για την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Κώστας Λεφάκης: Κριός 2013

Κριός: Οργανωμένη Δραστηριότητα

Το 2012 ήταν ένας χρόνος δύσκολος για τις σχέσεις σας με τους άλλους και την επαγγελματική σας επιβίωση. Το 2013 η δραστηριότητα σας πρέπει να είναι προγραμματισμένη καθώς οι υποχρεώσεις αλλά και οι αντιξοότητες θα συνεχιστούν, θα υπάρξει όμως και βελτίωση στις σχέσεις σας για όσους είστε αποφασισμένοι να προσπαθήσετε.

Τη χρονιά αυτή θα χρησιμοποιήσετε την πείρα των προηγούμενων χρόνων και θα συνειδητοποιήσετε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν υπάρχει επιμονή και πειθαρχία στην εκπλήρωση των σκοπών σας. Με τον Ουρανό στο ζώδιο σας θα ζήσετε κι άλλες αλλαγές και θα υπερασπιστείτε σθεναρά την ανεξαρτησία αλλά και τα πιστεύω σας, θα δείτε τη ζωή πιο ρεαλιστικά και θα δώσετε προτεραιότητα στην κάλυψη των πρακτικών σας αναγκών.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα σας υποχρεώσει να γίνετε περισσότερο υπεύθυνοι στη διαχείριση των χρημάτων αλλά και των περιουσιακών σας θεμάτων. Είναι σκόπιμο να μην ριψοκινδυνεύετε χρήματα, να κλείσετε εκκρεμότητες ή να πάρετε πίστωση χρόνου για αυτές. Αποφύγετε να φορτωθείτε με καινούργιες ευθύνες παίρνοντας τολμηρές αποφάσεις.

Ο Δίας στους Διδύμους σας βοηθά να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα και μετά τον Ιούνιο να βελτιώσετε τα οικογενειακά σας ή τα αισθηματικά σας. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω εγγυάται την επαγγελματική και την κοινωνική σας επιβίωση με προϋπόθεση τον αγώνα, την επιδεξιότητα και κάποιες αναγκαστικές "θυσίες".

Το 2013 έχετε να κάνετε πολλή δουλειά με τον εαυτό σας, και τις καινούργιες γνωριμίες που θα αναπτύξετε, χάρη των οποίων θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι για την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Τέλος, στον αισθηματικό τομέα αρχίζει τώρα μια καινούργια περίοδος η οποία θα σας οδηγήσει στην ικανοποίηση, αρκεί εσείς να κάνετε τις σωστές επιλογές και να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved