Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013 - Ιχθύες

Το 2013 θα σας δοθούν ευκαιρίες να εξερευνήσετε τα βάθη της ψυχής σας, να γνωρίσετε τον εαυτό σας, να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας και να απελευθερωθείτε από τους φόβους σας.
Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013 - Ιχθύες

Ιχθύες (κάρτα XVIII, Σελήνη): Η ουτοπία του φόβου

Γενικά: Το 2013 θα σας δοθούν ευκαιρίες να εξερευνήσετε τα βάθη της ψυχής σας, να γνωρίσετε τον εαυτό σας, να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας και να απελευθερωθείτε από τους φόβους σας. Όταν είστε μπερδεμένοι ή φοβάστε μήπως σας συμβεί κάτι απρόοπτο, ακούστε την εσωτερική σας φωνή κι εμπιστευτείτε το ένστικτο σας.

Αισθηματικά: Ο ονειροπόλος χαρακτήρας γεννάει πάθη και κατασκευάζει κάστρα στην άμμο. Οι δεσμευμένοι παλεύετε με τη ζήλια σας, γιατί νοιώθετε ότι αυτά που σας λέει και σας δείχνει ο σύντροφος σας απέχουν πολύ από την αλήθεια. Οι αδέσμευτοι γυρίστε σελίδα και αφεθείτε σ’ έναν καινούργιο έρωτα. Πριν όμως χαρίσετε την καρδιά σας, αφουγκραστείτε τη διαίσθηση σας.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα που αν τις εκμεταλλευτείτε κατάλληλα, θα βγείτε κερδισμένοι. Ο φόβος όμως η και αβεβαιότητα που σας ταλανίζουν, σας δημιουργούν σύγχυση κι εμποδίζουν την οικονομική σας ανάπτυξη. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε τις καινούργιες ιδέες και να τις εφαρμόσετε σε πρακτικό επίπεδο. Στον οικονομικό τομέα, επικρατεί αστάθεια που σας δημιουργεί ένταση και άγχος.

*Αποκτήστε κι εσείς το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου Ταρό για όλους, που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Μήπως προτιμάτε να δείτε την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σας;

Διαβάστε επίσης:

Προηγούμενες δημοσιεύσεις του Astrology.gr για τις κάρτες του Ταρό μπορείτε να βρείτε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved