Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013: Ταύρος

Το 2013 είναι ένας χρόνος προσωπικής ευθύνης: μόνο εμείς φέρουμε την ευθύνη για ό,τι μας προκύπτει αλλά και για όλα όσα αισθανόμαστε.
Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013: Ταύρος

Ταύρος (κάρτα VIIΙ, Δικαιοσύνη): Πιάστε τον ταύρο από τα κέρατα

Γενικά: Το 2013 είναι ένας χρόνος προσωπικής ευθύνης. Αντί να διαμαρτύρεστε για όλα αυτά που σας συμβαίνουν και να σπεύσετε να κρίνετε, αναλογιστείτε πρώτα τι κάνατε και ενεργοποιήσατε αυτές τις καταστάσεις. Η ζωή τίποτα δεν μας χαρίζει αλλά και τίποτα δεν μας στερεί και μόνο εμείς φέρουμε την ευθύνη για ό,τι μας προκύπτει αλλά και για όλα όσα αισθανόμαστε.

Αισθηματικά: Ξεκαθαρίστε τα πράγματα και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά γιατί βρίσκεστε σε οριακό σημείο. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια κρίση στη σχέση σας και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τα αποτελέσματα μιας παλιάς κακής συμπεριφοράς σας. Οι αδέσμευτοι, προκειμένου να μην είστε μόνοι, δίνετε πάρα πολλά και στο τέλος γίνεστε πιεστικοί.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Μελετήστε προσεκτικά και με ηρεμία τις συνθήκες που επικρατούν στο χώρο της εργασίας σας και χαράξτε την περαιτέρω πορεία σας. Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας και να είστε πρακτικοί και τίμιοι στις δοσοληψίες σας και θα έχετε την αντίστοιχη ανταμοιβή. Αν προσπαθήσετε να εξαπατήσετε, θα βλάψετε μόνο τον εαυτό σας. Στα οικονομικά χρειάζεται να κάνετε επιπρόσθετες προσπάθειες για αντεπεξέλθετε στις αυξημένες υποχρεώσεις σας.

*Αποκτήστε κι εσείς το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου Ταρό για όλους, που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Μήπως προτιμάτε να δείτε την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σας;

Διαβάστε επίσης:

Προηγούμενες δημοσιεύσεις του Astrology.gr για τις κάρτες του Ταρό μπορείτε να βρείτε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved