Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013: Κριός

Το 2013 είναι μια δραστήρια και δημιουργική χρονιά. Με αυτοπεποίθηση και πίστη ακολουθήστε το δρόμο που διαλέξατε.
Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013: Κριός

Κριός (κάρτα VII, Άρμα): Ο τολμών νικά

Γενικά: Το 2013 είναι μια δραστήρια και δημιουργική χρονιά. Με αυτοπεποίθηση και πίστη ακολουθήστε το δρόμο που διαλέξατε. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και μην το βάζετε κάτω στις δυσκολίες. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει να φτάσετε στο τέρμα, αρκεί να έχει προηγηθεί σκληρή δουλειά, συστηματική προσπάθεια και προσήλωση στους στόχους σας.

Αισθηματικά: Η αγάπη και το μοίρασμα είναι τα όπλα σας για να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή. Οι δεσμευμένοι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα σημάδια της φθοράς, να ανανεωθείτε και να βγείτε από τη ρουτίνα σας. Οι αδέσμευτοι βρίσκεστε στην αρχή μιας καινούργιας σχέσης που θα ζεστάνει την καρδιά σας και θα σας ανοίξει νέους δρόμους.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Παρ’ όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν, ξεπεράσατε τους ανταγωνισμούς, πήρατε τις σωστές σας αποφάσεις και υλοποιήσατε τους στόχους σας. Βρίσκεστε στο μονοπάτι της επιτυχίας, αλλά το ταξίδι δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας προκειμένου να διατηρήσετε ότι έχετε πετύχει. Στον οικονομικό τομέα η απερισκεψία και η αδράνεια μπορεί να γκρεμίζουν ότι χτίσατε μέχρι τώρα.

*Αποκτήστε κι εσείς το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου Ταρό για όλους, που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Μήπως προτιμάτε να δείτε την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σας;

Διαβάστε επίσης:

Προηγούμενες δημοσιεύσεις του Astrology.gr για τις κάρτες του Ταρό μπορείτε να βρείτε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved