Προβλέψεις… μετά μουσικής! Δες ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει για αυτήν την εβδομάδα!

Ποιο τραγούδι ταιριάζει στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα;

Προβλέψεις… μετά μουσικής! Δες ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει για αυτήν την εβδομάδα!

Γενική εκτίμηση: η εβδομάδα αυτή έχει αρκετή ένταση, αφού με το «καλημέρα» υπάρχει το τετράγωνο με Ήλιου-Άρη και εν συνεχεία η Νέα Σελήνη εμπλέκεται με τον Άρη στον Σκορπιό, παρακαλώ, δηλαδή ο τρελός χαμός. Επίσης, μεγάλη προσοχή θέλει το ημιτετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα γιατί θα ειπωθούν ιστορίες με δράκους και «κοκκινοσκουφίτσες» και θα ακουστούν δικαιολογίες και ψέματα. Από την Τετάρτη και μετά, τα πράγματα στρώνουν αλλά πάντα υπό την προϋπόθεση πως στις προηγούμενες μέρες δεν τα έχεις κάνει... μαντάρα.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θέλει να είσαι σε τρομερή «τσίτα» αφού θα χρειαστεί να ακούς από τον καθένα την όποια παράλογη απαίτηση. Η Νέα Σελήνη μέσα στον 11ο οίκο θα σε βοηθήσει να αναψηλαφήσεις τους στόχους σου, όμως παράλληλα θα πρέπει να προσέχεις το τι λες και κυρίως πως το λες γιατί ο Άρης μέσα από τον 8ο ηλιακό οίκο θα σε κάνει κάπως καυστικό/η. Από την Τετάρτη ως και την Παρασκευή με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο όλο και κάτι καλό πρέπει να περιμένεις.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Δεν φοβάμαι τίποτα - Ματθαίος Γιαννούλης

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι κάπως δύσκολη, αφού με το ξεκίνημά της η Αφροδίτη πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, φέρνοντας στην επιφάνεια την παθογένεια που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη με την εμπλοκή του Άρη μέσα από τον οίκο των συνεργασιών θα σε αναγκάσει να δεις την αλήθεια κατάματα και να δώσεις ένα τέλος. Από το μέσο της εβδομάδας και μετά, το τρίγωνο της Αφροδίτης – Δία βελτιώνει την κατάσταση και σε στρέφει προς την αναζήτηση χαράς.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Λάθος εποχή – Πέτρος Γαϊτάνος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής θα αναζητήσεις την αλήθεια και τον έρωτα σε όλες του τις εκφάνσεις. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον αέρινο Υδροχόο θα σου δώσει τις ευκαιρίες που θέλεις, όμως λόγω της εμπλοκής του Άρη μέσα στον 6ο σου οίκο δεν αποκλείεται να τα κάνεις όλα γης μαδιάμ στον τομέα της εργασίας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης – Δία θα σε βοηθήσει τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό επίπεδο να πετύχεις τους σκοπούς σου αρκεί αυτοί να είναι ρεαλιστικοί.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Putting out the fire – David Bowie

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τόσους πλανήτες απέναντί σου ίσως πρέπει να μάθεις να λες «όχι», αδιαφορώντας για το τι θα πουν οι άλλοι. Ίσως, σε πουν κακό αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη εντός του 8ου οίκου τη Δευτέρα θα φέρει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα με σένα να μην δείχνει διάθεση να νερώσεις το κρασί σου. Στα μέσα της εβδομάδα αξιοποίησε ευκαιρίες για να επιλύσεις προβλήματα στις σχέσεις και να ζήσεις όμορφες στιγμές. Το τέλος της εβδομάδας σε βρίσκει με φίλους και γνωστούς να περνάς υπέροχα, αφήνοντας όσο γίνεται το παρελθόν.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Bad – Michael Jackson


ΛΕΩΝ
Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται απέναντί σου στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών θα πρέπει να ζυγίσεις, αν τελικά πρέπει να πας παράλληλα στο ρεύμα ή κόντρα σε αυτό. Κάθε επιλογή σου θα έχει και τις ανάλογες συνέπειες και θα πρέπει να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψη και την εμπλοκή του Άρη μέσα από τον 4ο οίκο διότι ενδεχομένως οι αποφάσεις σου να σε φέρουν απέναντι από οικεία πρόσωπα. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις, αρκεί όμως να σκεφτείς και το αντίκτυπο των πράξεων σε δικούς σου ανθρώπους.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Τραγικό φινάλε - Tus

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θέλεις να κάνεις ξεκινήματα, αποτινάσσοντας από πάνω σου επαγγελματικά βαρίδια και σκουπίδια του παρελθόντος. Η Νέα Σελήνη θα σε βοηθήσει προς αυτόν τον σκοπό, όμως θα πρέπει να προσέχεις την εμπλοκή του Άρη ο οποίος μέσα από τον τρίτο οίκο θα πυροβολεί προς πάσα κατεύθυνση. Η πολυαστρία πλανητών στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να κερδίσεις κάτι το οποίο ίσως να είναι Πύρρειος Νίκη.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Κερνάω – Θάνος Πετρέλης

ΖΥΓΟΣ
Στην παρούσα φάση νιώθεις κάπως σαν τον Προμηθέα στα βράχια. Από τη μία ο Ουρανός από την άλλη η πολυαστρία στον Αιγόκερω σε κάνουν να χάνεις την ψυχική σου ισορροπία και ηρεμία. Όμως, ως εκ θαύματος η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε βοηθήσει να βρεις τα πατήματά σου υπό την προϋπόθεση πάντα ότι σε οικονομικό επίπεδο θα είσαι μετρημένος/η. Πέμπτη και Παρασκευή θεωρούνται καλές ημέρες αφού η Σελήνη μέσα από τον 7ο οίκο θα σε βοηθήσει να βρεις τη συντροφικότητα και τη γαλήνη που ζητάς.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Αντίστροφη μέτρηση – Άννα Βίσση / Νίκος Καρβέλας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα τα οποία όμως για τους δικούς σου λόγους επιδιώκεις να διακατέχονται από ένα πέπλο μυστηρίου και ανωνυμίας. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται εντός του 4ου οίκου ίσως κληθείς να υπερασπιστείς ζητήματα οικογενειακά ή και γιατί όχι να βάλεις τους δικούς σου νόμους και κανόνες. Κοίτα να βρεις τη συναισθηματική σου γαλήνη διότι πιθανόν αυτήν την εβδομάδα τα ερωτικά σου τεχνάσματα να μην πιάνουν.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Πλάτσα, Πλάτσα – Τάκης Βαμβακίδης

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα αυτή θα δεις τον εαυτό σου να είναι μόνιμα σε αναζήτηση βελτίωσης των οικονομικών και αυτό για να γίνει απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Από την άλλη, αρκετά πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν αλλά εσύ θα λειτουργείς με ξεροκεφαλιά. Η Νέα Σελήνη ευνοεί επικοινωνιακά τρικ ενώ παράλληλα θα σου χαρίσει την ικανότητα της προσέγγισης αλλά και της πειθούς των άλλων. Το τέλος της εβδομάδας είναι καλύτερο, πάντα όμως υπό την προϋπόθεση ότι ο Άρης μέσα από τον 12ο δεν έχει συμβάλλει στον να οδηγηθείς σε μια έκρηξη.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Money for nothing – Dire Straits


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονη αμφισβήτηση για τις δυνατότητες αλλά και για τις προθέσεις σου. Από την άλλη, η παρουσία του Άρη στον 3ο οίκο ίσως σε κάνεις να σηκώσεις το λάβαρο της επανάστασης και ιδιαίτερα από την Τρίτη και μετά να στραφείς σε οποιονδήποτε σε κακοχαρακτηρίζει. Από την Τετάρτη και έπειτα το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία θα φέρει τόσο την αποκατάσταση των σχέσεων, όσο και τη δικαίωση και -γιατί όχι;- μια γνωριμία άκρως ενδιαφέρουσα.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Εγώ δεν είμαι εγώ – Λευτέρης Πανταζής


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι ομολογουμένως δύσκολη αφού με την πολυαστρία πλανητών μέσα στον 12ο οίκο νιώθεις λίγο – πολύ μια φυλακή και έναν εγκλωβισμό. Όμως, η Νέα Σελήνη τη Δευτέρα στο δικό σου ζώδιο μπορεί να σου ανοίξει νέους ορίζοντες αρκεί κι εσύ να θελήσεις να κάνεις πράγματα για σένα. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με το Δία και αυτό θα σε βοηθήσει σε κάποια ζητήματα να λάβεις οριστικές αποφάσεις οι οποίες όμως, άσχετα αν πονάνε, θα αποδειχθούν πως είναι με το συμφέρον σου.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Η φυλακή – Χρήστος Κυριαζής


ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι δύσκολη, όμως από εσένα θα εξαρτηθεί ο βαθμός δυσκολίας της. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται εντός του 12ου οίκου και αυτό, εκτός από καινούργιες αγωνίες και στενοχώριες, θα σημάνει κι έναν νέο γύρο αντεγκλήσεων και αντιπαραθέσεων. Από την άλλη, η εμπλοκή του Άρη θα σε κάνει να νιώσεις οργή απέναντι σε κάθε τι επιχειρήσει να σε πονέσει συναισθηματικά. Από την Τετάρτη, τα πράγματα είναι καλύτερα ενώ το Σάββατο με τη Σελήνη στον Ταύρο ίσως κάνεις κάποια βήματα πιο σίγουρα.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Να ‘χαν οι καρδιές αμπάρες – Μάκης Χριστοδουλόπουλος

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved