Προβλέψεις… μετά μουσικής! Δες ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει για αυτήν την εβδομάδα!

Ποιο τραγούδι ταιριάζει στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα;

Προβλέψεις… μετά μουσικής! Δες ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει για αυτήν την εβδομάδα!

Γενική εκτίμηση: H εβδομάδα αυτή έχει τα καλά της αφού μπορεί να ανοίξει η «κάνουλα» στον έρωτα και στο χρήμα. Βέβαια, ο μήνας μας κάνει «ποδαρικό» με Ερμή –Ουρανό σε τετράγωνο κάνοντας τα νεύρα σου τσατάλια και βλέποντας τον οποιονδήποτε «απέναντι» με μισό μάτι. Τρίτη με Παρασκευή όλα καλά, αφού μπορείς από το να επιδοθείς μια δραστηριότητα που θα είναι επιτυχημένη μέχρι να κάνεις αλλαγή στο look και να μη βγεις σαν Πόκεμον. Το Σάββατο ιδιαίτερη προσοχή γιατί με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα υπάρχει ένα κλίμα... χυλόπιτας και χωρισμού...

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα νοιώσεις σαν τον Ντι Κάπριο στον Τιτανικό που αν και πέρασε καλά στο ταξίδι τελικά δεν έφτασε στην Αμέρικα. Με τις καλές όψεις να πραγματοποιούνται μέσα από τον Αιγόκερω θα πρέπει να ρίξεις το βάρος σου στα επαγγελματικά και να μην κάνεις πίσω. Με τον Άρη στον 8ο οίκο είσαι η φίρμα στα ερωτικά..το talk of the town

Το τραγούδι της εβδομάδας: Γιάννης Φλωρινιώτης- Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα

ΤΑΥΡΟΣ
Μια εβδομάδα ευχάριστων ανατροπών είναι αυτή αφού με τόσους πλανήτες στον Αιγόκερω παίζεις μεγάλη μπάλα. Τρίτη με Παρασκευή είσαι όλο κέφι και χαρά ενώ στα αισθηματικά σου πετάς. Τα «ζόρια» θα είναι κοντά στο Σάββατο αφού με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ίσως νοιώσεις πως το ταίρι σου προβάλλει απαιτήσεις και με τον Άρη απέναντι μπορεί και να πεις... «άντε γεια»

Το τραγούδι της εβδομάδας: Valentino & Knock Out ft. Δημήτρης Καραδήμος | Παρεξήγηση (Έφαγες πόρτα)

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ίσως χρειαστεί αυτή την εβδομάδα να επανεξετάσεις αυτά που κάνεις ιδίως στα οικονομικά σου. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως η πολυαστρία πλανητών στον 8ο οίκο σου σε βοηθά στην ερωτική διάθεση αλλά και στα οικονομικά που φαίνεται, τουλάχιστον επί της παρούσης, να είναι άρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Μια γνωριμία θα σε «αναστατώσει». Κάνε αυτό που πρέπει.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Claydee feat Ruby- Do it

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βαλβίδα εκτόνωσης και σωτηρίας φαίνεται πως είναι για σένα ο Άρης στον Σκορπιό αυτήν την εβδομάδα. Με τους πλανήτες στον 7ο ηλιακό σου οίκο αναζητάς λύσεις σε συνεργασίες και σχέσεις που όμως δύσκολα θα καταφέρεις να τις ελέγξεις. Από Τρίτη έως και Παρασκευή θα περάσεις όμορφα όμως κοντά στο Σάββατο ίσως βρεθείς μπροστά σε εκπλήξεις και αποκαλύψεις...

Το τραγούδι της εβδομάδας: Ellie Goulding – Explosions


ΛΕΩΝ
Επαγγελματικά ζητήματα παίρνουν φωτιά αλλά το σημαντικότερο είναι πως πλέον μπορείς να ελπίζεις σε λύσεις. Βεβαία μέσα στο σπίτι ίσως νοιώσεις πως βρίσκεσαι στην Λωρίδα της Γάζας και θα χρειαστεί πολλές φορές να υποχωρήσεις. Αν και αυτά που συμβαίνουν ίσως μοιάζουν με στρατιωτική θητεία, τελικά πρέπει να τα κάνεις για να επιτύχεις το σκοπό σου.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Status Quo -"In The Army Now

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την εβδομάδα αυτή, "με το καλημέρα", ο Ερμής σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό φέρνοντάς σου ειδήσεις που θα σε αφήσουν κάγκελο σε σχέση με τα επαγγελματικά σου και όχι μόνο. Από Τρίτη ως και Παρασκευή τα πράγματα είναι πάρα πολύ όμορφα και γεμάτος/η θετική ενέργεια μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά. Το Σάββατο είναι ονειρικό αρκεί να προσέξεις μια προδιάθεση για ψιλο-τραυματισμούς και παρεξηγήσεις λόγω του τετραγώνου του Ήλιου με τον Άρη.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Παντελής Παντελίδης - Συνοδεύομαι

ΖΥΓΟΣ
Θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας να βάλεις νερό στο κρασί σου και να μην διεκδικείς πέρα από αυτά που δικαιωματικά σου αξίζουν, διότι ανά πάσα ώρα και στιγμή κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς. Και ενώ η εβδομάδα έχει ένα θετικό ξεκίνημα στο τέλος οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό θα σε φέρουν σε ένα προσωπικό αδιέξοδο.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Γιάννης Πάριος/ Δέσποινα Βανδή - Αδιέξοδο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με όπλα σου το θάρρος, την επιμονή και το πείσμα θα πορευτείς αυτήν την εβδομάδα και ιδιαίτερα την Τρίτη το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε θέματα που σε ταλάνιζαν καιρό. Το Σάββατο ίσως χρειαστεί να δώσεις... πόνο σε κάποιο πρόσωπο που προφανώς δεν κατάλαβε πως η προσωπική σας διαδρομή έφτασε στο τέλος της.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Γιώργος Μαζωνάκης – Μη μου ζητάς να αλλάξω γνώμη

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε οικονομικά ζητήματα κάποιες ειδήσεις ίσως σε προβληματίσουν, ενώ θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία σου αφού η παρουσία του Κρόνου στο δικό σου ζώδιο δημιουργεί αρκετά ζητηματάκια. Στα αισθηματικά, ίσως νιώσεις πως κάποια κατάσταση πρέπει να λάβει τέλος αλλά κυρίως το τέλος αυτό να είναι οριστικό – είτε να φύγεις είτε να φύγει.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Stereo Mike feat. – Χάρις Αλεξίου - Φεύγω

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τόσους πλανήτες στο ζώδιό σου αναμφισβήτητα είσαι ο νικητής της εβδομάδας. Θα πρέπει να προσέξεις Δευτέρα και Τρίτη που το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού ίσως φέρει στην επιφάνεια κάποια πράγματα που μέχρι τώρα ενδεχομένως αγνοούσες. Η δομή της προσωπικότητάς σου αλλά και η πλανητική εύνοια των ημερών θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους σκοπούς σου. Στο τέλος της εβδομάδας, η Αφροδίτη και οι δυσαρμονικές όψεις που κάνει ίσως φέρουν ανατροπές σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Γιώργος Μαζωνάκης – Αλλάξανε τα πλάνα μου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πολυαστρία πλανητών εντός του 12ου ηλιακού οίκου σου προκαλεί αρκετές δοκιμασίες τις οποίες καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Με το ξεκίνημα της εβδομάδας το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού φέρνει ειδήσεις ανατρεπτικές τις οποίες ούτε καν περιμένεις. Βέβαια, όλη η εβδομάδα στη συνέχειά της θα σε βοηθήσει στην εξέλιξη κάποιων υποθέσεων που εδώ και αρκετό καιρό λίμναζαν κάπου. Πιθανόν προς το τέλος της εβδομάδας μέσα από μυστικές συναντήσεις να ξυπνήσουν πάθη.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Εκείνος και Εκείνος – Πάθος

ΙΧΘΥΕΣ
Κάποιες αποκαλύψεις σε οικογενειακό και αισθηματικό επίπεδο δεν αποκλείεται να σε συγκλονίσουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Στη συνέχεια, τα πράγματα στρώνουν και σε βοηθούν να βρεις τις λύσεις που αναζητάς. Το Σάββατο, το τρίγωνο Ερμή – Δία ίσως τελικά σε βοηθήσει να διασκεδάσεις και να χαρείς τη ζωή αλλά κυρίως να λάβεις μηνύματα που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Pharrel Williams – Happy

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved