Προβλέψεις… μετά μουσικής! Δες ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει για αυτή την εβδομάδα!

Ποιο τραγούδι ταιριάζει στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα;

Προβλέψεις… μετά μουσικής! Δες ποιο τραγούδι σε αντιπροσωπεύει για αυτή την εβδομάδα!


Την εβδομάδα αυτή δεν θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κάποιος άσχημη, αφού ακόμα και το τετράγωνο του Ηλίου με τον Δία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στην πραγματικότητα, εκτός από σπατάλες, μόνο καλά μπορεί να φέρει. Η αναγνώριση βέβαια του τι έχει γίνει θα συμβεί την επομένη όταν το τετράγωνο θα έχει αρχίσει να αποκλίνει. Την Πέμπτη ο έρωτας θα χτυπήσει για πολλούς την πόρτα και για αρκετούς ίσως χτυπήσει για δεύτερη φορά.

Κριός

Δεν χρειάζεται να τρελαίνεσαι την εβδομάδα αυτή αντίθετα μπορείς να κοιτάξεις μπροστά. Και αν ακόμα το παρελθόν σε τραβάει πίσω εσύ κλείσε τα αυτιά σου και μην ακούς κανέναν. Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στο τέλος της εβδομάδας βοηθά στο να σκεφτείς, σου απαγορεύει όμως να δακρύσεις.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Ozzy- No more tears

Ταύρος

Το αδύνατο αποκτά υπόσταση και γίνεται δυνατό και ιδίως Κυριακή, Δευτέρα με τη Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου η Αφροδίτη πραγματοποιεί όψη εξαγώνου την Πέμπτη με τον κυβερνήτη των σχέσεων σου, τον Πλούτωνα, και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε σχέσεις που μέχρι πρότινος φάνταζαν αδύνατες.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Αντώνης Ρέμος- Γίνεται

Δίδυμοι

Δεν θα δυσκολευτείς αυτήν την εβδομάδα να βρεις αυτό που αναζητάς και με κάποιο άτομο να δεθείς κυριολεκτικά με ψυχή και σώμα. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα τη Δευτέρα θα βγάλει κάποιες άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα σου προς τα έξω γεγονός που κάποιοι θα το βρουν άκρως γοητευτικό.
Το τραγούδι της εβδομάδας: Άντζυ Σαμίου- Σώμα και ψυχή μου

Καρκίνος
Αυτό που ζητάς θα σου δοθεί αρκεί να το κυνηγήσεις με όλη τη δύναμη της ψυχής σου. Η παρουσία του Άρη στο Ζυγό και η αντίθεσή του με τον Ουρανό μπορεί να σου βγάζει εμπόδια σου δημιουργεί όμως και τα κίνητρα προκειμένου να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρέπει να θυμάσαι το «Συν Αθήνα και χείρα κίνει» και θα σου δοθεί αυτό που θέλεις.
Το τραγούδι της εβδομάδας: Michael Jackson- Give it to me

Λέων
Η πειθαρχία στα «θέλω» και τα προστάγματα των άλλων μπορεί να σε εκνευρίζει είναι όμως κάτι που πρέπει να γίνει. Έτσι, κι αλλιώς μέσα από τις δυσκολίες ο χαρακτήρας σου σφυρηλατείται και μέρα με την ημέρα δεν γίνεσαι απλά το λιοντάρι που όλοι ζηλεύουν μα που στην πραγματικότητα όλοι θαυμάζουν. Τι αν και αν πρέπει να κάνεις τον στρατιώτη εσύ είσαι γεννημένος στρατηγός.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Eminem-Toy soldier

Παρθένος

Με τους πλανήτες στον Τοξότη καλείσαι να κάνεις και εσύ τη δική σου τρέλα, τη δική σου επανάσταση χωρίς δίχτυ ασφαλείας. Όσο κι αν αυτό είναι έξω από τα νερά σου, τελικά καταλαβαίνεις πως έχεις γεννηθεί για μεγάλα πράγματα, αφού για σένα η έννοια αδιέξοδο δεν υπάρχει. Τι και αν οι δρόμοι μαζί με το ταίρι σου οδηγούν στο πουθενά σημασία έχει πως είσαστε μαζί...
Το τραγούδι της εβδομάδας: Γιώργος Μαργαρίτης- Οι δρόμοι του Πουθενά

Ζυγός
Με τον Άρη στο ζώδιό σου και τον Ουρανό απέναντι, είσαι σε ετοιμότητα να κάνεις την επανάστασή σου αδιαφορώντας για το όποιο κόστος. Τι και αν κάποιοι προσπαθούν να σε νουθετήσουν, εσύ έχεις πάρει τις αποφάσεις σου και επιτίθεσαι κατά βούληση. Όρμησε και δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.
Το τραγούδι της εβδομάδας: Ματθαίος Γιαννούλης – Δεν φοβάμαι τίποτα

Σκορπιός
Η παρουσία του Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σε έχει ισοπεδώσει συναισθηματικά και έρχεται να σου υπενθυμίσει πως ακόμα και οι μικρές πράξεις που κάνουμε στην καθημερινότητα αντηχούν στην αιωνιότητα. Έτσι, ίσως πονέσεις και με τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα το Σάββατο καταλάβεις τη σημασία ενός απλού τηλεφωνήματος, ενός «γεια σου, τι κάνεις;».
Το τραγούδι της εβδομάδας: Βασίλης Καρράς- Τηλεφώνησε μου

Τοξότης
Τα έχεις κάνει ρόιδο, αυτό είναι γεγονός, όμως έχοντας δίπλα σου άτομα τα οποία σε αγαπάνε και σε νοιάζονται το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι τις κακές στιγμές σου. Το τετράγωνο του Ηλίου με το Δία σε οδηγεί σε αλόγιστα έξοδα αλλά αυτό δεν σε τρομάζει αφού έχεις την πεποίθηση πως το σύμπαν σου χρωστάει πολλά. Ίσως, να έχεις δίκιο γιατί είσαι χρυσό παιδί.
Το τραγούδι της εβδομάδας: Nadav Guedj -Golden Boy

Αιγόκερως
Το στενό φλερτ του Δία από την Παρθένο αλλά και η παρουσία πλέον του Ερμή στο ζώδιό σου σε καθιστούν δυνατό παίχτη, αφού τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά με όπλο σου την υπομονή θα πηγαίνεις όλο και πιο ψηλά. Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα το Σάββατο θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση καθώς θα ηχούν στα αυτιά σου λόγια δυνατά.
Το τραγούδι της εβδομάδας: Ελευθερία Αρβανιτάκη- Δυνατά

Υδροχόος
Αξίζεις τα καλύτερα, η τύχη όμως δεν είναι με το μέρος σου τόσο όσο θα ήθελες. Έτσι, παρά το αναμφισβήτητο σουξέ που έχεις, οδηγείσαι σε άλλες ερωτικές κατευθύνσεις από αυτές που επιθυμείς, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ώρες-ώρες ένα συναισθηματικό κομφούζιο. Όπως και να ‘χει όμως το σύμπαν σε αγαπά και όπως λέει και ο λαός «Αμήν» να γίνουν αυτά που θέλεις.
Το τραγούδι της εβδομάδας: TUS feat Κώστας Μπίγαλης- ΑΜΗΝ

Ιχθύες

Την εβδομάδα αυτή θυμίζεις κάτι από τον ήρωα του Θερβάντες, τον Δον Κιχώτη, καθώς προσπαθείς και μάχεσαι αόρατους αντιπάλους που ουσιαστικά είναι παιχνίδια του μυαλού σου. Στα αισθηματικά, η παθιασμένη Αφροδίτη στο Σκορπιό σου στέλνει ερωτικά μηνύματα να κάνεις τα δικά σου, προτρέποντάς σε να δώσεις μάχη για να πάρεις την τύχη των ερωτικών στα χέρια σου – και το πετυχαίνεις.

Το τραγούδι της εβδομάδας: Deep Purple- Soldier of fortune

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved