Παιδική αστρολογία 21/9 - 27/9

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 21/9 - 27/9

Κριός
Ερωτήσεις για κάθε τι!
Δεν πρόλαβε καλά-καλά ν' αρχίσει το σχολείο και ο μικρός Κριός με τις ερωτήσεις του για κάθε τι που σκέφτεται το ανήσυχο μυαλό του κάνει αισθητή την παρουσία του στην τάξη. Δεν έχει την υπομονή ν΄ ακούσει την απάντηση και συχνά ξεχνάει και τι έχει ρωτήσει. Διακόπτει όχι μόνο τους συμμαθητές του αλλά και τη δασκάλα προκειμένου να έχει διαρκώς το λόγο. Μάθετέ το να σέβεται τους άλλους, τονίζοντας ότι μπορεί να είναι δύσκολο να περιμένει τη σειρά του να μιλήσει, είναι όμως απαραίτητο.

Ταύρος
Η συμπάθεια της δασκάλας!
Η ανάγκη του γι' αποδοχή κάνει τον μικρό Ταύρο να προσέχει κάθε τι που λέει η δασκάλα και στη συνέχεια κάνει φιλότιμες προσπάθειες να το εφαρμόσει. Με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να εκμαιεύσει τη συμπάθειά της και να γίνει ο αγαπημένος της μαθητής/ μαθήτρια. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα δείξτε ενθουσιασμό για τις ζωγραφιές που θα σας φέρει το αγγελούδι σας από τον παιδικό σταθμό και τονώστε την αυτοπεποίθησή του στολίζοντας με κάποιες από αυτές το δωμάτιο του.

Δίδυμοι
Εξυπνάδα και ταχύτητα!
Ο μικρός Δίδυμος ξεχωρίζει για την εξυπνάδα και την ταχύτητα που επεξεργάζεται κάθε τι που το ενδιαφέρει. Αν μάλιστα η δασκάλα του δώσει τα κατάλληλα ερεθίσματα, με τις έξυπνες ερωτήσεις του, θα κάνει το μάθημα πολύ πιο ενδιαφέρον και ευχάριστο. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του σε ανάδρομη πορεία η αφηρημάδα του δεν έχει όρια. Γι' αυτό μη βιαστείτε να πιστέψετε ότι αδιαφορεί για το σχολείο όταν ξεχνάει να κάνει τις εργασίες του, ή δεν θυμάται που έχει αφήσει τα πράγματά του. Σε λίγες μέρες δεν θα του ξεφεύγει τίποτα.

Καρκίνος
Χρόνος προσαρμογής!
Η πρώτη εικόνα που σχηματίζει κάποιος βλέποντας το μικρό Καρκίνο στο σχολείο είναι ότι πρόκειται για ένα παιδάκι συνεσταλμένο και έτοιμο να δακρύσει στην παραμικρή παρατήρηση. Ο ανάδρομος Ερμής στον τέταρτο ηλιακό του οίκο μπορεί να το δυσκολεύει να προσαρμοστεί στο καινούργιο περιβάλλον του και να νοιώσει άνετα με τους συμμαθητές του. Θα χρειαστεί χρόνο και αρκετή ενθάρρυνση, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρει. Επειδή συνήθως δεν βιάζεται θα πρέπει να το σπρώχνετε μέχρι να πάρει μπρος.

Λέων
Αρχηγός σε ομαδικές δραστηριότητες!
Το δυναμικό Λιονταράκι σας αγαπά πολύ τις ομαδικές δραστηριότητες, καθώς αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία για εκείνο να διεκδικήσει τη θέση του αρχηγού. Με τον Άρη στο ζώδιό του μέχρι τις 25 του μήνα η τάση του να δίνει παράσταση, κάνει την παρουσία του αισθητή τόσο στη σχολική αίθουσα όσο και στους χώρους δραστηριοτήτων. Δεν αποκλείεται να προβεί και σε υπερβολές για να κερδίσει τα βλέμματα των παρευρισκομένων. Προσπαθήστε να μετριάσετε την τάση του για παράτολμες πράξεις.

Παρθένος
Το πιο αγαπητό παιδί στην τάξη!
Ο μικρός Παρθένος είναι η χαρά κάθε δασκάλου. Σοβαρό και μετρημένο δεν έχει κανένα πρόβλημα με την πειθαρχία που απαιτεί το σχολείο. Λύνει μόνο τα προβλήματα του και δείχνει ότι δεν έχει την ανάγκη κανενός. Με τον Άρη να κάνει την είσοδο στις 25 του μήνα στο ζώδιο του η ευφυΐα και η ζωηρή προσωπικότητα του το κάνουν το πιο αγαπητό παιδί στην τάξη. Αν δείξει το ίδιο την επιθυμία να συμμετέχει σε κάποιο ομαδικό άθλημα, μην καθυστερείτε, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος.

Fotolia 75843699 Subscription XXL

Ζυγός
Ένας χαρισματικός ισορροπιστής!
Σαν γνήσιο παιδί της Αφροδίτης ο μικρός Ζυγός διαθέτει γοητεία και καλούς τρόπους. Με τον κυβερνήτη του, την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα αυτή την εβδομάδα με τις έξυπνες ερωτήσεις του διεκδικεί εύκολα την προσοχή της δασκάλας αλλά και των συμμαθητών του. Παρά το μικρό της ηλικίας του λόγω της απέχθειάς του στην ένταση και τις ακραίες συμπεριφορές, συχνά αναλαμβάνει το ρόλο του ισορροπιστή και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Επικροτείστε το ταλέντο του να ηρεμεί και να συμβιβάζει αντίθετες ιδέες και συμπεριφορές.

Σκορπιός
Υπερήφανο και αυτόνομο!
Υπερήφανο και αυτόνομο από κούνια, το παιδί Σκορπιός χρειάζεται προσεκτική αντιμετώπιση και μεγάλη υπομονή στα πρώτα του βήματα στο σχολείο. Παρατηρεί τα πάντα με το διεισδυτικό του βλέμμα και αντιδρά σε οποιαδήποτε πειθαρχία οι συμμαθητές του δέχονται αδιαμαρτύρητα. Με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου αυτή την εβδομάδα η μεγάλη περιέργειά του και η επιθυμία του για γνώση θα φανούν και θα είναι οι λόγοι που θα κάμψουν κάθε του αντίσταση.

Τοξότης
Ατελείωτη ενέργεια και πειράγματα!
Ο μικρός Τοξότης έχει τόση ενέργεια που δύσκολα θα κάτσει σε μια θέση για πολλή ώρα. Μετακινείται περισσότερο από κάθε άλλο παιδάκι μέσα στο σχολική αίθουσα, πειράζοντας διαρκώς τους συμμαθητές του και τα πράγματά τους. Η φάρσα κυλάει στο αίμα του και η αγγελική μορφή του μπορεί να ξεγελάσει αρχικά και τον πιο δύσπιστο. Με τον Άρη να κινείται στο μεσουράνημα του αυτή την εβδομάδα, αν νοιώσει περισσότερη πίεση από ό,τι μπορεί ν' αντέξει θα μετατραπεί στον καπετάν- φασαρία της τάξης.

Αιγόκερως
Το παιδί των κανόνων!
Ο μικρός Αιγόκερως είναι το παιδί των κανόνων και της οργάνωσης. Τι καλύτερο λοιπόν από το να βρεθεί σ' ένα χώρο, όπως το σχολείο, που εμπερικλείει όλα αυτά που λαχταράει η ψυχούλα του. Με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο μεσουράνημα του αυτή την εβδομάδα θα ξεχωρίσει για τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητά του και θα δείξει τις ικανότητές του για αφομοίωση πληροφοριών. Επιβραβεύστε την τάση του να είναι όλα στην εντέλεια αλλά εκπαιδεύστε το να είναι λίγο πιο ανέμελο.

Υδροχόος
Τσουχτερά λόγια!
Τα τσουχτερά λόγια του μπορεί να σοκάρουν, αλλά δύσκολα μπορεί κάποιος ν' αρνηθεί τα επιχειρήματα του μικρού σας μπόμπιρα. Ενώ του αρέσει να μαθαίνει καινούργια πράγματα, η δυσκολία που αντιμετωπίζει τώρα που άρχισε το σχολείο, είναι ότι πρέπει να υπακούσει με ευλάβεια σ' ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου αυτή την εβδομάδα, το κλειδί για να τα πάτε καλά μαζί του είναι να κάνετε συμφωνίες. Διαπραγματευτείτε τι θα κερδίζει κάθε φορά που θ' ακολουθεί το πρόγραμμα.

Ιχθύες
Το μοίρασμα μιας ημέρας στο σχολείο!
Με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Λέοντα, το Ψαράκι σας ρουφάει στην κυριολεξία όλα όσα μαθαίνει στον παιδικό σταθμό. Στην συνέχεια δεν βλέπει την ώρα να σας διηγηθεί με κάθε λεπτομέρεια πως ήταν η μέρα του και πως τα πάει με τη δασκάλα και τους νέους φίλους του. Φροντίστε αυτές τις πρώτες ημέρες να είστε παρόντες, ακούστε μ' ενδιαφέρον τις περιγραφές του, κάντε του ερωτήσεις για τις δραστηριότητες του και στο τέλος κοιμήστε το με ένα παραμύθι.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved