Παιδική αστρολογία 3/8 - 9/8

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 3/8 - 9/8

Κριός
Σκέρτσα και καμώματα!
Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα και το πέμπτο ηλιακό του σπίτι ο μικρός Κριός δίνει παράσταση αυτή την εβδομάδα με τα σκέρτσα και τα καμώματά του. Η αλήθεια είναι ότι πίσω από κάθε του ενέργεια κρύβεται η ανάγκη του για επιβράβευση και χειροκρότημα. Αν ζητήσει κάτι με το οποίο διαφωνείτε, προσπαθήστε να αποφύγετε να πάρετε θέση. Πείτε του «θα το συζητήσουμε αργότερα». Το πιο πιθανό είναι να το ξεχάσει σε λίγο ή να μην το θέλει πλέον.

Ταύρος
Πείσματα και μουτράκια!
Με τον Άρη να κινείται αυτή την εβδομάδα στο τρίτο ηλιακό του σπίτι το Ταυράκι σας θα είναι όλο πείσματα και μουτράκια. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας η στρατηγική προκειμένου να το μεταπείσετε, αν κάτι δεν του αρέσει. Προσέξτε τι συζητάτε μπροστά του γιατί με ευκολία θα αναπαραγάγει όλα όσα βλέπει και ακούει. Επειδή το λεξιλόγιο του πιθανό να εμπλουτιστεί με «κακές» λεξούλες διαχειριστείτε το χωρίς να δείξετε ότι σας ενοχλεί, γιατί τότε θα το επαναλάβει ξανά και ξανά.

Δίδυμοι
Δεν ησυχάζει ούτε στιγμή!
Με τον κυβερνήτη του, τον Ερμή, στο τρίτο ηλιακό του σπίτι, το αεικίνητο Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα, δεν ησυχάζει ούτε στιγμή. Πάνω που ξεκινάει να κάνει κάτι, εκεί αλλάζει γνώμη και κάνει το ακριβώς αντίθετο. Αν μάλιστα πιστεύει ότι έχει δίκιο θα υποστηρίζει την άποψη του με σθένος και κάθε προσπάθειά σας να του αλλάξετε γνώμη, θα πέφτει στο κενό. Είναι σημαντικό να έχει μια ομαδική δραστηριότητα που να το εκφράζει για να εκτονώνει την περίσσια ενέργεια του.

Καρκίνος
Βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια!
Με τον Άρη στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα το Καρκινάκι σας δείχνει με κάθε τρόπο πόσο πολύ βαριέται να κάνει τα ίδια και τα ίδια. Τα σκορπισμένα παιχνίδια του στο πάτωμα δεν του προκαλούν κανένα ενδιαφέρον και μόνο κάτι καινούργιο μπορεί να το ικανοποιήσει προσωρινά. Αν δεν έχετε λεφτά για πέταμα επιστρατεύστε την επινοητικότητά σας. Διηγηθείτε του ιστορίες μ' εκείνο πρωταγωνιστή και απολαύστε τη γελαστή φατσούλα του.

Λέων
Στιλιστικές επιλογές!
Με τρεις πλανήτες να κόβουν βόλτες στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα, το Λιονταράκι σας ξεχωρίζει τόσο για τη συμπεριφορά όσο και για τις στιλιστικές του επιλογές. Τα κοριτσάκια μπορεί ν' αλλάζουν συνέχεια ρούχα μέχρι να βρουν αυτό που ικανοποιεί τα γούστα τους και τ' αγοράκια να κάνουν επίδειξη των αθλητικών ικανοτήτων τους κάνοντας εντυπωσιακές φιγούρες. Με ό,τι κι αν ασχοληθούν πάντως ένα είναι σίγουρο. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω τους.

Παρθένος
Τι να σκέπτεται άραγε;
Για να προβλέψετε αυτή την εβδομάδα τις ανάγκες του μικρού Παρθένου θα πρέπει να διαθέτετε μαντικές ικανότητες. Με τον κυβερνήτη του, τον Ερμή, στο δωδέκατο ηλιακό του οίκο ο τρόπος που επικοινωνεί πιο πολύ μπερδεύει παρά διευκρινίζει τι σκέπτεται ή τι θέλει. Αν δείχνει ότι προτιμάει να παίζει μόνο του, ανεξάρτητα αν υπάρχουν παιδιά στον περίγυρό του, σεβαστείτε την επιθυμία του. Με την αποδοχή και την αγάπη σας το σκηνικό σύντομα θ' αλλάξει.

Fotolia 17979597 Subscription XXL

Ζυγός
Καινούργιοι φίλοι!
Με τρεις πλανήτες στον ενδέκατο ηλιακό του οίκο το καμάρι σας αυτή την εβδομάδα όπου σταθεί και όπου βρεθεί κάνει καινούργιους φίλους. Περισσότερο αυτόνομο αλλά και ανυπάκουο από ό,τι συνήθως πολύ πιθανό ν' αγνοεί επιδεικτικά αυτά που του λέτε. Βρείτε τη χρυσή τομή, ώστε να κάνει αυτό που το ευχαριστεί χωρίς να καταφεύγει σε υπερβολές. Μην το χάνετε στιγμή από τα μάτια σας, όταν είστε στην παραλία γιατί μπορεί ν' απομακρυνθεί και να το ψάχνετε.

Σκορπιός
Η τέχνη το μαγνητίζει!
Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα και στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου του, ο μικρός Σκορπιός είναι σε μια πολύ δημιουργική περίοδο. Οτιδήποτε έχει να κάνει με την τέχνη τραβάει το ενδιαφέρον του σαν μαγνήτης. Δώστε του χώρο να εκφράσει τις δημιουργίες του ή επισκεφτείτε θεατρικές παραστάσεις ή θερινές συναυλίες. Αν για κάποιο λόγο νοιώσει ότι δεν ασχολείστε μαζί του όσο θέλει, μπορεί να κάνει οποιαδήποτε σκανταλιά για να τραβήξει την προσοχή σας.

Τοξότης
Η προσωποποίηση της χαράς και του γέλιου!
Με τρεις πλανήτες στον τον ένατο ηλιακό του οίκο, το παιχνιδιάρικο Τοξοτάκι σας αυτή την εβδομάδα είναι η προσωποποίηση της χαράς και του γέλιου. Δύσκολα θα το ξεκολλάτε από τις αγαπημένες του δραστηριότητες και θα προβάλει κάθε πιθανή και απίθανη δικαιολογία προκειμένου να καταφέρει να επιτείνει το χρόνο του παιχνιδιού. Εκείνος που θα μπορέσει να του μάθει κάτι νέο ή να του πει ιστορίες που δεν έχει ξανακούσει θα γίνει το καλύτερο φιλαράκι του.

Αιγόκερως
Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα!
Το φλέγον θέμα της εβδομάδας για το Αιγοκεράκι σας είναι τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις του. Με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου και στο έβδομο ηλιακό του σπίτι, το μικρό σας ομολογουμένως καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να είναι αρεστό σε ένα παιδάκι του αντιθέτου φύλου. Ο τρόπος όμως που το διεκδικεί τελικά δεν έχει το αποτέλεσμα που θέλει. Καλό θα ήταν να μην σχολιάσετε τη συμπεριφορά του γιατί ενδέχεται να πληρώσετε εσείς τα σπασμένα.

Υδροχόος
Έχει χάσει λίγο τα νερά του!
Με τρεις πλανήτες να κινούνται στο απέναντι του σπίτι, ο μικρός Υδροχόος έχει χάσει λίγο τα νερά του. Από τη μια δυσκολεύεται να καταλάβει που τελειώνουν τα δικά του δικαιώματα και που αρχίζουν τα δικαιώματα των άλλων παιδιών και από την άλλη νοιώθει σαν να πρέπει να διαπραγματευτεί την ανεξαρτησία του. Αν μάλιστα δεν έχει και την ανταπόκριση που θέλει από ένα παιδάκι του άλλου φύλου τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο πολύπλοκα.

Ιχθύες
Ατελείωτη ενέργεια!
Ο Άρης στο πέμπτο ηλιακό του σπίτι τροφοδοτεί το μικρό Ψαράκι σας με επιπλέον ενέργεια την οποία διοχετεύει σε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Αν μάλιστα βρίσκεται και στη θάλασσα παρέα με τα φιλαράκια του ή συνομήλικα παιδάκια από το φιλικό ή το συγγενικό σας περιβάλλον δεν θα μαζεύεται με τίποτα. Είναι πολύ πιθανό να χάνει ή να χαλάει τα παιχνίδια του, οπότε υπολογίστε έξτρα μικροποσά, για να γλιτώσετε τη γκρίνια και τη μουρμούρα του.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved