Παιδική αστρολογία 27/7 - 2/8

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 27/7 - 2/8

Κριός
Θάλασσα ή κολυμβητήριο;
Το Κριαράκι σας δεν μπορεί να σταθεί ούτε στιγμή χωρίς να κάνει κάτι. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του, τον Άρη, να κινείται στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, η ανάγκη του για κίνηση και δράση είναι ολοφάνερη. Αν δεν μπορεί να είναι στη θάλασσα, τότε το κολυμβητήριο θα ήταν η ιδανική λύση για να εκτονώσει την ενέργειά του και να δείξει τις ικανότητές του. Εξ' άλλου το μικρό σας είναι γεννημένο αθλητής και ο δυναμισμός του το εγκαταλείπει μόνο όταν κοιμάται.

Ταύρος
Ζωγραφιές εντός και εκτός σπιτιού!
Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα ο μικρός Ταύρος βγάζει στην επιφάνεια όλο του το δημιουργικό ταλέντο, είτε βρίσκεται εντός, είτε εκτός σπιτιού. Γι' αυτό προμηθεύστε το με μαρκαδόρους και άλλα υλικά που βγαίνουν με το νερό, γιατί ο καλλιτέχνης σας μπορεί κάλλιστα να αποτυπώσει τις εμπνεύσεις του, εκτός από το μπλοκ ζωγραφικής και στους τοίχους του σπιτιού. Ό,τι κι αν κάνει όμως με την τσακπινιά του καταφέρνει και γλιτώνει τις παρατηρήσεις.

Δίδυμοι
Δεν ξέρει τι είναι μέτρο!
Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα η λέξη που αντιπροσωπεύει τη συμπεριφορά του μικρού Δίδυμου αυτή την εβδομάδα είναι «υπερβολή». Δεν ξέρει τι είναι μέτρο και που να σταματήσει, όταν θέλει κάτι. Παρ΄ όλα αυτά όμως καταφέρνει με τη διπλωματία και το αφοπλιστικό του χαμόγελο να του φέρονται όλοι με απεριόριστη επιείκεια. Όταν παίζει με άλλα παιδάκια, άλλοτε θα μοιράζεται τα παιχνίδια και άλλοτε θα προσπαθεί να πάρει τα ξένα.

Καρκίνος
Υπέρ-κινητικότητα!
Με τον Άρη στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα το Καρκινάκι σας διεκδικεί επάξια τον τίτλο του πιο υπέρ-κινητικού παιδιού όλου του ζωδιακού. Ο συναισθηματικός του κόσμος επίσης θα είναι λίγο ως πολύ φουρτουνιασμένος και το παραμικρό ερέθισμα μπορεί να οδηγήσει σε δράματα. Αν δεν έχετε προμηθευτεί ακόμα αντικουνουπικά, ήρθε η ώρα να το κάνετε. Το μικρό σας μπορεί να ταλαιπωρηθεί από τα έντομα και κυρίως τα κουνούπια που, αν δεν το προστατέψετε, θα κάνουν πάρτι στο κορμάκι του.

Λέων
Ευαισθησία στα πέλματα!
Με τον Άρη να κινείται στο δωδέκατο ηλιακό του οίκο αυτή την εβδομάδα, το Λιονταράκι σας, πιθανό να παρουσιάσει μια ευαισθησία στα πέλματά του. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να περπατάει ξυπόλυτο στο σπίτι του αλλά οι παραλίες που έχουν χαλικάκια μπορεί να δυσκολεύουν την κίνησή του. Η επαφή με τη γη σίγουρα του κάνει καλό, αρκεί να επιλέξετε μέρη όπου υπάρχει καθαρή άμμος, ώστε και ν' απολαύσει το παιχνίδι και να είναι ασφαλές από δερματικά εξανθήματα.

Παρθένος
Γνωριμία με τον κόσμο της τέχνης!
Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για να γνωρίσετε στο πανέξυπνο Παρθενάκι σας τον κόσμο της τέχνης και του θεάματος. Με τον Ήλιο να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και στο δωδέκατο οίκο του, αν μπορούσε να βλέπει κάθε βράδυ μια διαφορετική ταινία και να ταξιδεύει έτσι σε μαγικά μέρη, θα ήταν τρισευτυχισμένο. Επιλέξτε ντοκιμαντέρ με ζωάκια του δασούς, και του βυθού, κλασσικά παραμύθια αλλά και μύθους με ιστορικά πρόσωπα τόσο από την Ελληνική, όσο και την παγκόσμια σκηνή.

Fotolia 32229767 Subscription XXL

Ζυγός
Σχέδια στην άμμο!
Το μικρό σας ζιζάνιο αυτή την εβδομάδα, με τον Άρη να κόβει βόλτες στο ζώδιο του Καρκίνου και στο μεσουράνημα του, δεν χορταίνει τα παιχνίδια και τις βόλτες. Αρκεί να είναι έξω, να υπάρχει θάλασσα και για να κτίζει με τα κουβαδάκια του κάστρα. Δείξτε του πώς να κάνει σχέδια με πετρούλες ή να γράφει τις πρώτες του λεξούλες στην άμμο και στη συνέχεια θαυμάστε την επινοητικότητά του. Φροντίστε να μην κάθεται κάτω χωρίς πετσέτα γιατί υπάρχει προδιάθεση για μυκητιάσεις.

Σκορπιός
Πειρακτήρι ολκής!
Με τον κυβερνήτη του, τον Άρη, να κινείται στο ένατο ηλιακό του σπίτι το Σκορπάκι σας αυτή την εβδομάδα εξελίσσεται σ' ένα πειρακτήρι ολκής. Παρατηρεί κάθε τι που βρίσκεται στο οπτικό του πεδίο και το μυαλουδάκι του σκαρφίζεται φάρσες που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε παρεξηγήσεις. Αν επιχειρήσετε να εκφράσετε τη δυσαρέσκεια σας, όταν το παρακάνει, σκεφτείτε το δύο και τρεις φορές γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σας κοιτάξει σαν να κατεβήκατε από άλλο πλανήτη.

Τοξότης
Η αξία της υπομονής!
Με τον Ήλιο τον ένατο του οίκο, το αεικίνητο Τοξοτάκι σας αυτή την εβδομάδα ασχολείται με χίλια πράγματα ταυτόχρονα. Οι προτιμήσεις του βέβαια αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι, το ενδιαφέρον του εξανεμίζεται και ψάχνει ακατάπαυστα για καινούργια ερεθίσματα. Μέσα από διάλογο με παραδείγματα, διδάξτε του την αρετή της υπομονής και την αξία του να ολοκληρώνει ό,τι αρχίζει. Αν και προς στιγμή θα φαίνεται ότι αδιαφορεί για ό,τι του λέτε, να ξέρετε ότι τα λαμβάνει σοβαρά υπ' όψιν του.

Αιγόκερως
Ο αρχιμηχανικός του σπιτιού!
Με τον Άρη αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Καρκίνου, το πολυτάλαντο Αιγοκεράκι σας μετατρέπεται σε αρχιμηχανικό του σπιτιού. Αν υπάρχουν δουλειές που πρέπει να γίνουν στον κήπο ή παιχνίδια που να θέλουν επιδιόρθωση, μη διστάσετε να του τα αναθέσετε. Από την άλλη, αν θέλετε να δείτε ένα χαμόγελο στο σοβαρό στο προσωπάκι του δεν έχετε παρά να το εφοδιάσετε μ' ένα σετ από παιδικά εργαλεία. Στην ιδέα και μόνο ό,τι θα μπορεί να φτιάχνει πράγματα όπως και ο μπαμπάς, το κάνει να φουσκώνει από υπερηφάνεια.

Υδροχόος
Τρυπώνω, ξετρυπώνω!
Με τον Άρη αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Καρκίνου, ο μικρός Υδροχόος όποτε βρίσκεται σπίτι θα είναι συνεχώς χωμένος στην κουζίνα. Εδώ χρειάζεται να έχετε το νου σας, καθώς ό,τι έχει σχέση με τα σπίρτα και τη φωτιά εν γένει, το μαγεύει και γίνεται η αγαπημένη του ασχολία. Επειδή όλο και κάτι σκαλίζει, καλό θα ήταν να εξαφανίσετε από την κοινή θέα όλα τα επίφοβα αντικείμενα. Αν παρ' όλα αυτά το ψάξιμο συνεχίζεται, μπορείτε να του αγοράσετε ένα μικροσκόπιο που και θα το ενθουσιάσει και πιο ασφαλές είναι.

Ιχθύες
Μπορεί να καταφέρει ό,τι σκεφτεί!
Το ονειροπόλο Ψαράκι σας ταυτίζεται με τους αγαπημένους του ήρωες και συχνά ταξιδεύει μαζί τους σε μαγικές θάλασσες και παραμυθένια δάση. Όσο όμως κι αν πετάει με τη φαντασία του στα σύννεφα, άλλο τόσο αυτή την εβδομάδα, με τον 'Ήλιο και τον Ερμή να διελαύνουν από το ζώδιο του Λέοντα, θα σας αποδείξει ότι όταν βάλει κάτι στο μυαλουδάκι του, έχει και τη θέληση και το δυναμικό να το πετύχει. Δείξτε πίστη στις ικανότητές του και θα συνεχίσει να σας εκπλήσσει.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved