Παιδική αστρολογία 6/7 - 12/7

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 6/7 - 12/7

Κριός

Εξερευνητική διάθεση!
Η εξερευνητική διάθεση του μικρού Κριού αυτή την εβδομάδα, με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, δεν έχει όρια. Αν δεν εξαντληθεί στη θάλασσα ή δεν έχει ένα πρόγραμμα πλούσιο σε δραστηριότητες, το πιο πιθανό είναι να στραφεί στο χώρο της κουζίνας. Όχι βέβαια για να ασχοληθεί με το μαγείρεμα αλλά για να παίξει με τα κοφτερά αντικείμενα που τόσο του αρέσουν. Καλού κακού φροντίστε να μην είναι σε κοινή θέα και σιγουρευτείτε ό,τι δεν μπορεί να τα φτάσει.

Ταύρος

Ανυπάκουο και αθυρόστομο!
Με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του αυτή την εβδομάδα στο τρίτο του ηλιακό σπίτι, το συνήθως ήσυχο Ταυράκι σας, είναι ανυπάκουο και κάποιες φορές και αθυρόστομο. Λίγο ότι δεν ξέρει πώς να γεμίσει το χρόνο του και λίγο το γεγονός ότι έχει χάσει το αγαπημένο φιλαράκι του από το σχολείο, το βγάζουν έξω από τα νερά του. Στην παραλία δεν θα μπορεί να κάτσει σ' ένα μέρος με αποτέλεσμα να περνάτε το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας τρέχοντας από πίσω του.

Δίδυμοι

Το μυαλό του στη σκανταλιά!
Το Διδυμάκι σας έχει βαλθεί να σας κάνει άνω κάτω αυτή την εβδομάδα. Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στις 8 του μήνα, να κάνει την είσοδο του στο παρορμητικό ζώδιο του Καρκίνου, το μυαλουδάκι του είναι στη σκανταλιά. Πειράζει τα παιχνίδια των φίλων του σε βαθμό που μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Ταυτόχρονα έχει μεγάλες απαιτήσεις από τα άτομα της οικογένειας του. Αν τα πράγματα δεν γίνονται με το δικό του τρόπο, τότε οπλιστείτε με όλη σας την υπομονή.

Καρκίνος

Με σούστες στα πόδια του
Με τον Άρη να κόβει βόλτες στο ζώδιο του ο μικρός Καρκίνος κινείται λες και έχει σούστες στα πόδια του, με αποτέλεσμα προς το τέλος της ημέρας να μην ξέρει τι του φταίει από την απίστευτη κούραση. Φροντίστε οι έντονες δραστηριότητες του να εναλλάσσονται με χαλαρές στιγμές, όπου θα παίζετε επιτραπέζια παιχνίδια ώστε υποχρεωτικά να ξεκουράζεται. Μάθετέ του επίσης πώς να οργανώνει το χρόνο του ώστε να υπάρχει ισορροπία μεταξύ παιχνιδιού και ξεκούρασης.

Λέων

Τα καινούργια μου παιχνίδια!
Με την Αφροδίτη όμως αυτή την εβδομάδα να κινείται στο ζώδιο του, το Λιονταράκι σας αρέσκεται στο να επιδεικνύει σε όλο τον κόσμο τα καινούργια του παιχνίδια. Αυτό σημαίνει πως θα είναι σούπερ κοινωνικό και για μια ακόμα φορά τα φώτα της δημοσιότητας θα είναι στραμμένα επάνω του. Αν πιστεύετε ότι δεν θα σας βάλει να κουβαλήσετε όλα του τα πράγματα ώστε να έχει τη δυνατότητα να επιλέγει αυτό που θέλει ανάλογα με τη διάθεση του, μάλλον είστε γελασμένοι.

Παρθένος

Βγαίνει δυναμικά από το καβούκι του!
Φιλία! Με τρεις πλανήτες να κινούνται στον ενδέκατο ηλιακό του οίκο, η έννοια που κρύβει αυτή η λέξη, αποκτά μεγάλη σημασία για το Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα. Δεν βλέπει την ώρα να συναντηθεί με τα φιλαράκια του κι αν δεν τα καταφέρει το μουτράκι του συννεφιάζει. Απολαύστε το αγγελούδι σας καθώς βγαίνει δυναμικά από το καβούκι του, οι κοινωνικές του δεξιότητες απογειώνονται και το χαμόγελο είναι μόνιμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του.

Fotolia 75843699 Subscription XXL

Ζυγός

Μια «μικρή σβούρα»!
Αν δίναμε ένα παρατσούκλι αυτή την εβδομάδα στο μικρό Ζυγό θα του πήγαινε γάντι να το ονομάζαμε η «μικρή σβούρα». Με τον Άρη να κινείται στο μεσουράνημα του, είναι αδύνατο να καθίσει σε μια θέση για παραπάνω από 5 λεπτά, μιας και όλο κάτι τραβάει την προσοχή του και το ενδιαφέρον του στη στιγμή μετατοπίζεται. Για ν' αποφύγετε πόνους στο στομαχάκι του, μην το αφήνετε από τα μάτια σας, ώστε να το προλάβετε πριν βάλει στο στόμα του κάθε τι που βρίσκεται στο οπτικό πεδίο.

Σκορπιός

Πότε θα πάμε στη θάλασσα;
Με τρεις πλανήτες να βρίσκονται αυτή την εβδομάδα στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, την προσοχή του μικρού Σκορπιού μονοπωλεί το στοιχείο του νερού. Η αγάπη του για τη θάλασσα θα το κάνει να σας ζητά επιτακτικά μια βόλτα στην παραλία. Όταν τελικά η επιθυμία του πραγματοποιηθεί, φροντίστε να μην το χάνετε από τα μάτια σας γιατί η εξερευνητική του διάθεση μπορεί να το κάνει ν' απομακρυνθεί χωρίς να το καταλάβει. Όταν παίζει στην άμμο να κάθεται σε μια πετσετούλα για να είναι ασφαλές από μολύνσεις.

Τοξότης

Άλλα λέει και άλλα σκέπτεται!
Το Τοξοτάκι σας είναι ιδανικό να πείθει τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του, και πόσο μάλλον αν θέλει κάτι πάρα πολύ. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο να κινείται στο ευαίσθητο όγδοο ηλιακό του σπίτι, μπορεί άλλα να λέει και άλλος να είναι ο σκοπός του. Το σίγουρο πάντως είναι ότι αφού χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτει και αγωνισθεί μέχρι τελικής πτώσεως για να πετύχει αυτό που έχει στο μυαλουδάκι του στο τέλος θα παρακάμψει κάθε σας αντίρρηση.

Αιγόκερως

Καταχωνιασμένα παράπονα!
Το μικρό σας Αιγοκεράκι είναι άκρως αντιφατικό αυτή την εβδομάδα. Με τρεις πλανήτες στο απέναντι του ζώδιο – τον Καρκίνο - οι λογικοί συνειρμοί του δίνουν τη θέση τους στο συναίσθημα. Καλά καταχωνιασμένα παράπονα έρχονται στην επιφάνεια συνοδευόμενα με γκρίνια και επικρίσεις. Επιδιώξτε ένα διάλογο όσο πιο σύντομα μπορείτε ώστε να δώσετε τις κατάλληλες εξηγήσεις και ν' αποκλιμακωθεί η ένταση. Αν σκοπεύετε να περάσετε χρόνο στη φύση εφοδιαστείτε με ένα φορητό φαρμακείο, για παν ενδεχόμενο.

Υδροχόος

Τρώει σαν γλάρος!
Η τάση που έχει ο μικρός Υδροχόος να κάνει τα πάντα με μεγάλη ταχύτητα, επεκτείνεται αυτή την εβδομάδα και στο φαγητό του. Με τον Άρη να διελαύνει στον οίκο της διατροφής του τρώει σαν γλάρος, αντί να μασάει την τροφή του κυριολεκτικά την καταπίνει. Επειδή με τη ζέστη ιδρώνει περισσότερο από ό,τι συνήθως, εμπλουτίστε το διαιτολόγιο του με άφθονους φυσικούς χυμούς και αντικαταστήστε όσο γίνεται τα παγωτά με φρούτα εποχής. Σχετικά βιβλία με εικόνες θα το βοηθήσουν ν' αποκτήσει σωστές διατροφικές συνήθεις.

Ιχθύες

Χάρμα οφθαλμών!
Με τον Ήλιο να κινείται αυτή την εβδομάδα στον οίκο της χαράς και της καλής διάθεσης, το Ψαράκι σας είναι πράγματι χάρμα οφθαλμών. Ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω του το ξεπερνάει εύκολα και το χαμόγελο είναι μόνιμα ζωγραφισμένο στο προσωπάκι του. Με το έξυπνο λεξιλόγιο του κερδίζει την συμπάθεια μικρών και μεγάλων. Αυτό εξηγεί και το λόγο που έχετε τόσες προσκλήσεις για να παρευρεθεί το καμάρι σας σε πάρτι και συγκεντρώσεις που διοργανώνουν οι μαμάδες των φίλων του.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved