Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 7 έως 13 Ιουνίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία και την Αφροδίτη στον Λέοντα, το ζώδιο των ερώτων σου, όχι μόνο θα ανακτήσεις το χαμένο έδαφος αλλά δεν αποκλείεται ακόμη και να γνωρίσεις το ταίρι της ζωής σου ή να πάρεις αποφάσεις για γάμο, παιδιά, δεσμεύσεις. Τα εξάγωνα του Ήλιου με τον Ουρανό και τον Δία, ο Άρης και ο Ερμής (έστω και ανάδρομος) από τους Διδύμους, ευνοούν τα φλερτ και τις διασκεδάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αλήθεια είναι ότι με τον ανάδρομο Ερμή να προκαλεί τα εμπόδιά του και να μη σε αφήνει να συνεννοηθείς με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σου, θα κουραστείς πάρα πολύ προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου αλλά, μέχρι το τέλος του μήνα, θα δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Ωστόσο, αν δεχθείς τώρα κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, μην τη θεωρήσεις αμελητέα επειδή είναι ο Ερμής ανάδρομος.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Είναι προτιμότερο να αναβάλω τα σημαντικά ραντεβού μου για την επόμενη εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Οι ανασφάλειές σου και το γεγονός ότι στρέφεις την προσοχή σου στα πρακτικά θέματα, σε κρατούν σε κάποια απόσταση από τους έρωτές σου. Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι τώρα πρέπει να αρχίσεις να σοβαρεύεσαι, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου καθώς οσονούπω επιστρέφει ο Κρόνος στον Σκορπιό και θα ευνοήσει μόνο εσένα που είσαι έτοιμος/η να κάνεις αλλαγές και να αναλάβεις την ευθύνη των επιλογών σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Δία και την Αφροδίτη στον Λέοντα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις υποθέσεις ακίνητης περιουσίας που εκκρεμούσαν από το παρελθόν ή να ξανασυζητήσεις για δουλειές που είχαν μείνει μετέωρες. Ωστόσο, αν δεν υπάρχουν εκκρεμότητες, τότε πρέπει να αξιοποιήσεις αυτές τις μέρες για να κάνεις τις προετοιμασίες σου, προκειμένου να δράσεις την επόμενη εβδομάδα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας είμαι πολύ προσεκτικός/η στη διαχείριση των οικονομικών μου υποθέσεων γιατί ίσως καθυστερήσουν κάποιες πληρωμές μου ή μπω σε έκτακτα έξοδα. Οι ακριβές αγορές καλύτερα να οργανωθούν την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Οι προβολείς πέφτουν επάνω σου καθώς ο Ήλιος, ο Ερμής (ανάδρομος) και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιό σου και σε εξωθούν στο να παίζεις, να φλερτάρεις, να δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου. Τα εξάγωνα του Ηλίου με τον Ουρανό και με τον Δία αυξάνουν τις πιθανότητες καινούργιων γνωριμιών, ερωτικών και μη. Από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής δεν αποκλείει την επιστροφή ατόμων του παρελθόντος ενώ η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Λέοντα, σιγοντάρουν το καλύτερό σου, δηλαδή συνδυασμό ταξιδιού και έρωτα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στο ζώδιό σου θα έχεις την διάθεση ή θα αναγκάζεσαι να μετατραπείς σε παραγωγική μηχανή. Το ευχάριστο είναι ότι θα έχεις αρκετή δουλειά σε δύσκολες εποχές αλλά το δυσάρεστο είναι ότι θα κουραστείς υπερβολικά καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα είναι η αιτία καθυστερήσεων, κακής συνεννόησης, αναβολών.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να θυμάμαι ότι είναι προτιμότερο να προγραμματίσω τα σημαντικά μου ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο θα είσαι αποσπασμένος/η από τα πρακτικά θέματα, δουλειά και οικονομικά, και δεν θα έχεις τον χρόνο και το κουράγιο για να αφοσιωθείς στην προσωπική σου ζωή. Κερδισμένος θα είσαι αν συγκατοικείς με το ταίρι σου ή σκέφτεσαι κάτι τέτοιο. Αν έχεις κάποιο μυστικό ερωτικού χαρακτήρα να προσέχεις γιατί τώρα μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις που θα σε βάλουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:
Θα αναλωθείς σε ένα πλήθος υποχρεώσεων πιθανώς όχι μόνο επαγγελματικών αλλά και οικογενειακών. Πρέπει να είσαι άριστα οργανωμένος/η ώστε να χωράει και το απρόοπτο στο πρόγραμμά σου γιατί μόνο έτσι θα αποφύγεις τους πανικούς, που είναι προϊόντα ανασφαλειών και εντάσεων που δημιουργούνται. Ευτυχώς η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Λέοντα ευνοούν τις οικονομικές σου δοσοληψίες ενώ δεν αποκλείουν την αύξηση των εσόδων σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας φυλάω τα νώτα μου από τα κουτσομπολιά ή τις εχθρικές πράξεις που μπορεί να γίνονται σε βάρος μου.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: H Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου παρέα με τον Δία, αστρολογικές συγκυρίες που σου δίνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα! Μέσα στις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η θα νιώσεις πιο ανανεωμένος/η μέσα στη σχέση σου. Σε συνδυασμό με την ευνοϊκή θέση του Ήλιου, του Ερμή (έστω και ανάδρομου) και του Άρη, φαίνεται ότι δεν θα σου λείψουν οι διασκεδάσεις, οι παρέες, οι χαρές και τα πανηγύρια.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάνε λίγη υπομονή και προετοίμασε το έδαφος για να μπεις στη δράση από την επόμενη εβδομάδα. Φρόντισε να δράσεις τολμηρά και καταλυτικά γιατί οι στόχοι σου αυτή την περίοδο ευοδώνονται. Αναμένονται καινούργιες συνεργασίες και συμμαχίες που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας παρακολουθώ τα γεγονότα κι ας είμαι σε ετοιμότητα να αναθεωρήσω φίλους, συμμάχους, στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Θα είσαι εστιασμένος/η στην καριέρα και, γενικότερα, στα πρακτικά θέματα με αποτέλεσμα να παραμελείς την προσωπική σου ζωή που στην καλύτερη περίπτωση παραμένει ως είχε μέχρι τώρα. Αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου να προσέχεις γιατί μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στην οικογενειακή εστία, τα οποία ίσως αποβούν βλαπτικά για τη σχέση σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:
Οι αντιφάσεις θα χαρακτηρίσουν τον επαγγελματικό σου τομέα αυτή την περίοδο με τον Ήλιο, τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη στους Διδύμους, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σου. Από τη μια θα ενσκήψουν προβλήματα, καθυστερήσεις, ανατροπές ενώ από την άλλη θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βγεις από τα αδιέξοδά σου, αρκεί να αφοσιωθείς στη δουλειά και να δουλέψεις πολύ σκληρά για να τα καταφέρεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ:
Είναι προτιμότερο να μην διεκδικήσω κάτι από τους ανωτέρους μου αυτές τις μέρες. Επίσης καλό θα ήταν να αποφύγω τις πολύ σημαντικές κινήσεις στη δουλειά. Ας προετοιμαστώ όσο πιο καλά μπορώ κι ας μπω στη δράση από την επόμενη εβδομάδα.

Παρακολούθησε επίσης σε βίντεο τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ήλιο στους Διδύμους και τα λαμπρά του εξάγωνα, τον Ερμή (έστω και ανάδρομο) και τον Άρη στους Διδύμους, περιβάλλον ευνοϊκό για το ζώδιό σου, αλλάζει η διάθεσή σου καθώς θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με το ταίρι σου. Στην εύνοιά σου συνεπικουρούν η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Λέοντα. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα έχεις την τιμητική σου καθώς θα αυξηθούν οι κατακτήσεις σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν κουράζεσαι πάρα πολύ και –ταυτόχρονα- νομίζεις ότι οι κόποι σου πάνε χαμένοι καθώς οι ανώτεροί σου δεν θα σε επιβραβεύουν, μη χάσεις την ψυχραιμία σου. Να θυμάσαι ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα γυρίσει ο τροχός και θα διευθετηθούν όλα αυτά που θα έχουν μείνει στάσιμα μέχρι εκείνη τη στιγμή ενώ θα αμειφθείς και οικονομικά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας αρχίσω να σκέπτομαι πιο σοβαρά για το τι θα κάνω από εδώ και εμπρός. Ας μην ξεχνάω ότι οι στόχοι μου, επαγγελματικοί και προσωπικοί, θα διεκπεραιώνονται πιο εύκολα πλέον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Τα πρακτικά θέματα, επαγγελματικά και οικονομικά, θα σε απασχολήσουν πάρα πολύ και δεν θα σου αφήνουν χρόνο και ενέργεια για να αφοσιωθείς στους έρωτές σου. Στην καλύτερη περίπτωση τα αισθηματικά σου θα παραμείνουν στάσιμα. Στη χειρότερη περίπτωση, αν η υπερένταση και η συναισθηματική υπερχείλιση μετατραπούν σε ένταση που δεν θα εκφραστεί στην κρεβατοκάμαρα, μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Αφροδίτη και ο Δίας που βρίσκονται στο ζώδιο της καριέρας σου, τον Λέοντα, σου ανοίγουν τον δρόμο για την κοινωνική καταξίωση που θα έρθει αν είσαι διατεθειμένος/η να δουλέψεις σκληρά και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, να είσαι έτοιμος/η γιατί ο Κρόνος θα περάσει και πάλι στο ζώδιό σου για να σου βάλει τις τελικές εξετάσεις που είτε θα σε καταξιώσουν είτε θα σε απογοητεύσουν.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μπορεί να αναγκαστώ να διεκπεραιώσω οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες, ασφάλειες, δημόσιο. Αν έχω χρέη του παρελθόντος, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να τα διακανονίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Φτερωτός Θεός συμμαχεί μαζί σου τόσο για να καλύψει τα κενά σου, αν υπάρχουν, όσο και για να σε βοηθήσει να φτιάξεις ατμόσφαιρα με το ταίρι σου και να πνεύσει αέρας ανανέωσης στη σχέση σου. Με τον Ήλιο στον οίκο των σχέσεών σου να σχηματίζει εξάγωνα με τον Ουρανό και τον κυβερνήτη σου Δία, οι εκπλήξεις μάλλον θα είναι ευχάριστες. Μπορεί ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στο ίδιο περιβάλλον να προκαλούν εντάσεις αλλά, με λίγη καλή θέληση, θα απολαύσεις τον έρωτα είτε θέλεις μία σοβαρή σχέση είτε προτιμάς το παιχνίδι.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός/η αυτή την περίοδο γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες ή τους πελάτες σου και να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Το θετικό είναι ότι τελικά δεν θα έχεις απώλειες αλλά το θέμα είναι να κάνεις τη δουλειά σου με όσο το δυνατόν λιγότερα εμπόδια.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Είναι προτιμότερο να κανονίσω τα ραντεβού μου για την επόμενη εβδομάδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να επικεντρωθείς στις δουλειές και στα οικονομικά. Ωστόσο, με τον Δία και την Αφροδίτη στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι, εκτός από τη διάθεσή σου που ανεβαίνει, ανεβαίνει και η λίμπιντό σου και σε εξωθεί σε παιχνίδια πάθους, με τα θετικά και τα αρνητικά τους....
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου γι αυτό πρέπει να χαράξεις την πορεία σου και να μην παρεκκλίνεις του σκοπού σου. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες, η καθημερινότητά σου θα γίνει πολύ κουραστική και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές που θα σε ταλανίσουν. Αν είσαι οργανωμένος/η, οι όποιες μικρές αντιξοότητες θα περάσουν ως ασήμαντα γεγονότα. Στην αντίθετη περίπτωση θα τινάξουν το πρόγραμμά σου στον αέρα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω περισσότερο την υγεία μου που φαίνεται ευάλωτη λόγω άγχους και κούρασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιο των ερώτων σου, τους Διδύμους και σε βάζουν στην πρίζα να μπαίνεις δυναμικά στο παιχνίδι, πόσο μάλλον τώρα που ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνα με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου Ουρανό και με τον Δία από τον Λέοντα που υπόσχεται βίο ανθόσπαρτο αν αποφασίσεις να δεσμευτείς για τα καλά. Κερασάκι στην τούρτα της εύνοιάς σου είναι η Αφροδίτη που βρίσκεται και αυτή στον Λέοντα και σου χαρίζει απλόχερα τις ευκαιρίες να χαρείς τον έρωτα και να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα πιεστικά ωράρια θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου καθώς ο ανάδρομος Ερμής όλο και θα σε πιέζει με τις ανατροπές που θα δημιουργεί. Να θυμάσαι ότι είναι προτιμότερο να δώσεις τώρα τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, γιατί σύντομα θα μπει ο Κρόνος στον Σκορπιό και θα περάσεις από την κρίση του.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος προσφέρεται σε μένα που λατρεύω τις περιπέτειες, ερωτικές και μη.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Οι δουλειές θα σε αποσπάσουν από την προσωπική σου ζωή, την οποία πρέπει να περιφρουρήσεις, ιδιαίτερα αν συγκατοικείς με το ταίρι σου και γυρίζεις στο σπίτι φορτωμένος/η με τις σκοτούρες σου. Οι ισορροπίες στο σπίτι κινδυνεύουν από το ευάλωτο νευρικό σου σύστημα και από την υπερένταση που δεν μπορείς να ελέγξεις και σε οδηγεί σε ξεσπάσματα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να κάνεις προσεκτικές κινήσεις και να είσαι μεθοδικός/η προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου χωρίς προβλήματα. Να μην ξεχνάς ότι ίσως κάποια άτομα να κινούνται εχθρικά σε βάρος σου γι αυτό πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και με καλυμμένα τα νώτα σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μην ξεχάσω ότι κάθε τι καινούργιο που σκέφτομαι να κάνω είτε σχετικό με την οικογένειά μου είτε με την ακίνητη περιουσία μου είτε με τη δουλειά μου, θα πρέπει να το δρομολογήσω για την επόμενη εβδομάδα. Προς το παρόν, ας προλειάνω το έδαφος.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved