Παιδική αστρολογία 18/5 - 24/5

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 18/5 - 24/5

Κριός

Απλοί και λογικοί κανόνες!
Το μέτρο είναι μια άγνωστη λέξη για το μικρό Κριό, γι' αυτό δύσκολα μπορεί να προβλέψει κανείς τη διάθεση του. Εκεί που παίζει ήσυχα με τα παιχνίδια του, μόλις μυριστεί ότι ήρθε η ώρα της βόλτας δημιουργεί πανδαιμόνιο με τις φωνές του. Αυτή την εβδομάδα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου μπορείτε να ορίσετε απλούς και λογικούς κανόνες συμπεριφοράς για να μπορεί να τους τηρεί. Μην ξεχάσετε να το συγχαρείτε όταν τους εφαρμόζει.

Ταύρος

Παιχνίδια συνεργασίας!
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου και στον τρίτο ηλιακό του οίκο είναι μάταιη προσπάθεια να προσπαθήσετε να πείσετε τον μικρούλη Ταύρο να μοιραστεί τα παιχνίδια του. Από τη στιγμή που θα δηλώσει αυτό είναι «δικό μου» δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει. Για ν' αποφύγετε πείσματα και κλάματα μια ιδέα θα ήταν να παίζετε παιχνίδια συνεργασίας. Αυτό θα το βοηθήσει να μάθει να βρίσκει κοινά αποδεκτές λύσεις και να μην τα θέλει όλα δικά του.

Δίδυμοι

Ανεξάντλητη περιέργεια!
Με τρεις πλανήτες στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα η περιέργεια του μικρού σας θησαυρού είναι πραγματικά ανεξάντλητη. Μπορεί να ψαχουλεύει το κινητό όπου το πετύχει, να παρατηρεί τα μυρμήγκια στον παιδότοπο ή να ρωτάει που πηγαίνει ο ήλιος όταν σκοτεινιάζει. Μια σούπερ ιδέα θα ήταν να το πάτε σε ένα δάσος και να το αφήσετε να περιεργαστεί τις αργοκίνητες χελώνες ή να το πάτε στο Αττικό πάρκο να δει από κοντά τα ζώα που φιλοξενεί.

Καρκίνος

Φανταστικοί φίλοι!
Ο μικρός Καρκίνος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς για να είναι ισορροπημένος. Δένεται συναισθηματικά με τα παλιά του παιχνίδια και όσο κι αν έχουν φθαρεί αρνείται πεισματικά να τ' αποχωριστεί. Αυτή τη εβδομάδα με τον Ερμή στον μυστικοπαθή 12ο ηλιακό του οίκο και με τη φαντασία του να καλπάζει μην σας παραξενέψει αν μιλάει με φανταστικούς φίλους και παίζει μαζί τους. Μπορεί μάλιστα και να σας τους συστήσει.

Λέων

Εντυπωσιακή επινοητικότητα!
Η επινοητικότητα του μικρού Λέοντα αυτή την εβδομάδα, με τρεις πλανήτες στο ζώδιο των Διδύμων, είναι πράγματι εντυπωσιακή. Μπορείτε να το διαπιστώσετε εύκολα με τα παιχνίδια που δεν έχουν συγκεκριμένη δομή και απαιτούν σκέψη και ευστροφία. Πάρτε ένα οποιοδήποτε αντικείμενο π.χ ένα ποτήρι, και ρωτήστε το τι μπορεί να κάνει με αυτό. Θα βάλει νερό, θα το γεμίσει με μολύβια ή θα το ακουμπήσει σε ένα χαρτί και να σχεδιάσει έναν κύκλο; Μην παραλείψετε να δείξτε τον ενθουσιασμό σας.

Παρθένος

Άκου τι έγινε!
Με τον Ήλιο να κάνει αυτή την εβδομάδα την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων το Παρθενάκι σας είναι η χαρά της ζωής. Πολύ πιο ομιλητικό από ό,τι συνήθως και δεν χάνει ευκαιρία να σας διηγηθεί πως ήταν η μέρα του στο σχολείο, τι τους είπε η δασκάλα και πως τα πήγε με τους φίλους του. Δείξτε ενδιαφέρον για τις περιγραφές του, ακούγοντας το με προσοχή και κάνοντας του ερωτήσεις, για να ενισχύσετε περισσότερο την επικοινωνιακή του διάθεση.

Fotolia 70409068 Subscription XXL

Ζυγός
Που θα πάμε τώρα;
Δεν υπάρχει τίποτα που ν' αναστατώνει περισσότερο το μικρό Ζυγό αυτή την εβδομάδα από τον εγκλωβισμό του στους τέσσερις τοίχους. Με τον Ήλιο να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων και τον ένατο ηλιακό του οίκο θα βαριέται απίστευτα εύκολα και θα ζητάει διαρκώς κάπου να πάει και κάτι να κάνει. Είναι μια καλή περίοδος για να το γράψετε σ' ένα φυσιολατρικό σύλλογο για να γνωρίσει τη ζωή στη φύση και να κάνει καινούργιους φίλους.

Σκορπιός
Από πού έρχονται τα μωρά;
Ο μικρός Σκορπιός λατρεύει όσο τίποτα ν' ακούει ιστορίες για τη γέννησή του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο όγδοο ηλιακό του σπίτι, αυτό που απασχολεί το μυαλουδάκι του και μπορεί να σας ρωτήσει είναι από πού έρχονται τα μωρά. Εκτός από τα διάφορα βιβλία που είναι σχετικά με αυτό το θέμα θα μπορούσατε επίσης να δείτε σχετικά ντοκιμαντέρ ώστε να έχει τη δυνατότητα να δει πως ξεκινάει η ζωή στο ζωικό βασίλειο.

Τοξότης
Αλλεργία στα «μη» και τα «όχι»!
Ο μικρός Τοξότης έχει αλλεργία στα «μη»και τα «όχι» και δεν είναι σπάνιο να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του με προκλητικό τρόπο, χωρίς ποτέ όμως να έχει κακή πρόθεση. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να κάνει προσπάθειες ν' απομακρυνθεί από κοντά σας, όχι για να σας ανησυχήσει αλλά για να ζήσει την εμπειρία του να παίξει χωρίς επίβλεψη. Φροντίστε να βρίσκεται σε προστατευμένους χώρους.

Αιγόκερως!
Αυθορμητισμός και δυναμικότητα!
Το κατά κύριο λόγο πειθαρχημένο Αιγοκεράκι σας πιθανό να σας κάνει νερά αυτή την εβδομάδα. Με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων γίνεται περισσότερο επικοινωνιακό και αυθόρμητο γεγονός που αφ' ενός το κάνει πιο δημοφιλές, αφ' ετέρου όμως επιρρεπές σε χτυπηματάκια από βιασύνη. Θα έχει την τάση να εναντιώνεται στις απαγορεύσεις σας ακόμα κι αν αποσκοπούν στην ασφάλεια του. Όσο κι αν γκρινιάζει εννοείται ότι δεν το αφήνεται να περάσει μόνο του ένα δρόμο, χωρίς να σας δώσει το χέρι του.

Υδροχόος
Τι σχεδιάζει άραγε;
Αν υπάρχει ένα παιδάκι που του αρέσει να δοκιμάζει και να υιοθετεί καινούργια πράγματα αυτό είναι το μικρό σας ζιζάνιο. Αυτή την εβδομάδα με μια πολυαστρία πλανητών στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων οι δραστηριότητες του θα εναλλάσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, τόσο που ακόμα κι εσείς που έχετε συνηθίσει τα τερτίπια του δεν θα καταλαβαίνετε τι σχεδιάζει να κάνει την επόμενη στιγμή. Ποιος όμως μπορεί ν' αντισταθεί στην επινοητικότητα του;

Ιχθύες
Αθώα ψεματάκια!
Το ευαίσθητο Ψαράκι σας χάνεται συνήθως μέσα στην ομίχλη των σκέψεων και των συναισθημάτων του. Με τον Ερμή αυτή την εβδομάδα στους Διδύμους και σε ανάδρομη φορά πιθανό να ψάχνει τρόπους να ξεφύγει από το καθημερινό του πρόγραμμα. Αν διαπιστώσετε ότι σας λέει αθώα ψεματάκια, προκειμένου ν' αποφύγει μια κατάσταση που δεν του αρέσει ή να γλιτώσει μια παρατήρηση, συζητήστε το μαζί του για να μην του γίνει συνήθεια.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved