Παιδική αστρολογία 11/5 - 17/5

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 11/5 - 17/5

Κριός

Υπερκινητικότητα και αταξίες!
Το αυτόνομο Κριαράκι σας είναι από τα πιο υπερκινητικά παιδιά του ζωδιακού. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη που κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων θα υπερασπίσει τον τίτλο του και με το παραπάνω. Χρειάζεται φίλους με τους οποίους θα παίξει και θα μοιραστεί τις ιδέες του και μια ομαδική δραστηριότητα για να εκτονώνει την ενέργεια του. Η αταξίες του δεν αποκλείεται να προκαλέσουν μικροτραυματισμούς.

Ταύρος

Δραστήριο και δημιουργικό!
Το Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο του θα είναι περισσότερο δραστήριο και δημιουργικό από ό,τι είναι συνήθως. Οι ενέργειές του συχνά θα αποσκοπούν στο να νοιώσει σημαντικό, κερδίζοντας το θαυμασμό σας. Αφιερώστε του χρόνο και κάντε πράγματα που θα το κάνουν χαρούμενο, ακόμα κι αν απαιτούν λίγη κούραση παραπάνω για σας. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν εισπράξει την αποδοχή σας, ετοιμαστείτε για μουτράκια.

Δίδυμοι

Ρητορεύει και έχει γνώμη για όλα
Ο μικρός Δίδυμος αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή να κόβει βόλτες στο ζώδιό του ρητορεύει και έχει γνώμη για όλα. Το πολυμήχανο μυαλουδάκι του θα επιστρατεύσει όλα του τα μέσα προκειμένου να σας τουμπάρει και να διασφαλίσει περισσότερο χρόνο για παιχνίδι εντός και εκτός σπιτιού. Όποιος του μάθει ένα καινούργιο παιχνίδι ή του πει μια ιστορία που δεν έχει ξανακούσει θα γίνει ο καλύτερος φίλος του.

Καρκίνος

Αποδίδει θαυμάσια σε ό,τι του αρέσει!
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα, η γοητεία του μικρού σας είναι εκτός συναγωνισμού. Κερδίζει εύκολα τις εντυπώσεις και έχει παραπάνω από καλές σχέσεις με τους φίλους και τ' αδέλφια του- αν έχει. Όταν κάτι του αρέσει αποδίδει θαυμάσια, αν όμως δεν είναι μέσα στα ενδιαφέροντά του, όσο κι αν προσπαθήσετε να το πείσετε, δεν πρόκειται να καταφέρετε τίποτα. Αν δεν είναι σημαντικό καλό θα ήταν να μην επιμείνετε.

Λέων

Ενέργεια και δυναμισμός!
Με τον Ήλιο αυτή την εβδομάδα στο μεσουράνημα του, το Λιονταράκι σας σφύζει από ενέργεια και δυναμισμό. Δεν χορταίνει το παιχνίδι και όταν έρθει η ώρα που θα πρέπει ν' αφήσετε τον παιδότοπο και να επιστρέψετε σπίτι, θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας τη διπλωματία. Αν κάνει κάποιο άθλημα μπορεί να κερδίσει κάποια διάκριση. Όταν πηγαίνετε βόλτα με το αυτοκίνητο ενδέχεται να εκδηλώσει την επιθυμία να οδηγήσει.

Παρθένος

Αντιπαράθεση με τον μπαμπά!
Με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στο μεσουράνημα του αυτή την εβδομάδα, ο μικρός Παρθένος μπορεί να είναι σε αντιπαράθεση με τον μπαμπά ή με εκείνο το μέλος της οικογένειας που στα παιδικά ματάκια του παίζει το ρόλο του αρχηγού μέσα στο σπίτι. Αν και συνήθως δεν δημιουργεί προβλήματα τώρα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μικροατυχηματάκια που θα κάνουν τα χειλάκια του να σουφρώσουν.

Fotolia 71667267 Subscription XXL

Ζυγός

Λαλίστατο και κινητικό!
Ο παιχνιδιάρης Ερμής στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων αυτή την εβδομάδα, κάνει το αγγελούδι σας λαλίστατο και κινητικό. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα σας αφήνει άφωνους όχι μόνο με τα πανέξυπνα λογάκια του αλλά και το τραγούδι και τις χορευτικές του φιγούρες, Για να είναι χαρούμενο πρέπει ν' ασχολείται διαρκώς με κάτι. Ό,τι και να είναι αυτό όμως είναι μικρής διάρκειας, γιατί η υπομονή του είναι ανύπαρκτη.

Σκορπιός

Μεταφυσικές ερωτήσεις!
Μια αδιαθεσία του παππού ή της γιαγιάς μπορεί ν' ανησυχήσει το ευαίσθητο Σκορπάκι σας αυτή την εβδομάδα ή ακόμα και να το σοκάρει. Με τον Ερμή στο όγδοο ηλιακό του σπίτι το μυαλό του μικρού Σκορπιού μπορεί να το απασχολούν μεταφυσικές ερωτήσεις του τύπου «που πηγαίνουν οι άνθρωποι όταν φεύγουν από τη γη»; Καθησυχάστε το διαβάζοντας του μύθους σχετικούς με αυτό το θέμα και συζητήστε τις όποιες απορίες του και σύντομα θα ηρεμίσει.

Τοξότης

Έλλειψη υπομονής!
Ο μικρός Τοξότης ανήκει στην ομάδα των μεταβλητών ζωδίων γι' αυτό αλλάζει αποφάσεις για τι του αρέσει και τι όχι. Με τον Ερμή στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων η έλλειψη υπομονής του το σπρώχνει να κάνει πράγματα, χωρίς να το πολυσκεφτεί ή ενθουσιάζεται με κάτι και μετά τ' αφήνει στη μέση. Του αρέσει να μαθαίνει καινούργια πράγματα και έχει ευχέρεια στις ξένες γλώσσες. Με την ετοιμολογία και το χιούμορ του κάνει εύκολα φίλους.

Αιγόκερως!

Οι άμυνες του χαλαρώνουν!
Ο μικρός Αιγόκερως δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικό παιδάκι με αποτέλεσμα να έχει λίγους φίλους. Προτιμά τα μοναχικά παιχνίδια και απολαμβάνει την παρέα των μεγάλων. Αυτή η εβδομάδα όμως έρχεται ν' αλλάξει το σκηνικό. Με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων οι άμυνες του χαλαρώνουν και απολαμβάνει περισσότερο το παιχνίδι με τους συνομήλικους του. Είναι πιο ομιλητικό με μια απορία στο στόμα και ετοιμόλογο σε ό,τι κι αν το ρωτήσεις.

Υδροχόος

Προστάτης των μικρών και αδυνάτων!
Δεν είναι τόσο εύκολο να μιλήσει κανείς για το παιδί Υδροχόο, καθ' όσον είναι απρόβλεπτο και ασυνήθιστο. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου ο μικρός επαναστάτης μετατρέπεται σε προστάτη των μικρών και αδύναμων φίλων του, με αποτέλεσμα συχνά να παραμελεί τον ίδιο του τον εαυτό. Επιβραβεύστε το για την αλτρουιστική συμπεριφορά του αλλά μάθε τε του και την αξία της ισορροπίας στις ανθρώπινες σχέσεις.

Ιχθύες

Συναισθηματικές ευαισθησίες!
Ο συναισθηματικός κόσμος του μικρού Ιχθύ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και χρειάζεται συνεχή ψυχική επαφή και τρυφερότητα. Η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Καρκίνου και σε όψη με τον κυβερνήτη του τον Ποσειδώνα αυξάνει την τάση του να δραπετεύει σε κόσμους παραμυθένιους και μειώνει την ικανότητα του ν' αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε λεκτική ή σωματική επίθεση των άλλων παιδιών. Μοιραστείτε το μαγικό του κόσμο του, κοιμήστε το με παραμύθια με νεράιδες και καλές μάγισσες.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved