Παιδική αστρολογία 4/5 - 10/5

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδική αστρολογία 4/5 - 10/5

Κριός

Λόγια σταράτα και καυστικά!
Ο μικρός Κριός λέει συνήθως αυτό που σκέπτεται σταράτα και χωρίς πολλές περιστροφές. Αυτή την εβδομάδα που ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων δεν αποκλείεται κάποιες φορές να γίνεται καυστικό αν κάτι δεν του αρέσει, και η περιέργεια του να φτάσει τα όρια της αδιακρισίας. Στο σχολείο αν δεν δείχνει εμφανώς ότι βαριέται θα διακόπτει συχνά το μάθημα με τις ερωτήσεις του. Καλό θα ήταν να μάθει από τώρα που είναι νωρίς την αξία της υπομονής.

Ταύρος

Η χρησιμότητα είναι το κλειδί της μάθησης!
Το Ταυράκι σας δεν είναι από τα παιδιά που είναι πρόθυμα να δοκιμάσουν νέες εμπειρίες. Ένας τρόπος να κεντρίσετε το μικρό σας για να μάθει οτιδήποτε ή ν' ασχοληθεί με κάποια δραστηριότητα είναι να καταλάβει τη χρησιμότητά της. Ο Άρης στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να του δημιουργήσει την επιθυμία να διευρύνει τα ενδιαφέροντα του ή να διαπρέψει σε αυτά που ήδη ασχολείται. Επικροτείστε κάθε διάθεσή του γι' αλλαγή.

Δίδυμοι

Σπιρτάδα και ετοιμολογία!
Ο μικρός Δίδυμος διακρίνεται για τη σπιρτάδα του μυαλού του και την ετοιμολογία του. Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή να κόβει βόλτες αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του, θα παρατηρήσετε ότι πρώτα κάνει κάτι και μετά να το σκέφτεται, χωρίς συνήθως να είναι ιδιαιτέρως συγκεντρωμένο ή να έχει την υπομονή να το ολοκληρώσει. Επειδή του είναι πιο εύκολο να μιλάει από ό,τι να ακούει όταν του μιλάνε, διακόπτει κάθε λίγο και λιγάκι το συνομιλητή του για να πει τη δική του άποψη.

Καρκίνος

Υπό την επήρεια του συναισθήματος!
Ο μικρός Καρκίνος βρίσκεται κάτω από την κυριαρχία της Σελήνης, γι' αυτό και ο τρόπος που βλέπει και αντιμετωπίζει κάθε τι που συμβαίνει γύρω του επηρεάζεται από τη συναισθηματική κατάσταση, τόσο τη δική του όσο και των άλλων. Η Αφροδίτη που στις 8 του μήνα μπαίνει στο ζώδιο του, απογειώνει τη φαντασία του και επαυξάνει τη ήδη δυνατή του μνήμη, το δυσκολεύει όμως να βγάλει συμπεράσματα που απαιτούν λογική και αντικειμενική προσέγγιση.

Λέων

Ισχυρογνωμοσύνη και ευθιξία!
Το μικρό Λιονταράκι σας διακρίνεται για το θάρρος της γνώμης και συνήθως ταυτίζεται με την άποψη που έχει για το κάθε τι. Με τον Άρη αυτή την εβδομάδα στο μεσουράνημα του η ισχυρογνωμοσύνη του αλλά και η ευθιξία του είναι ιδιαίτερα τονισμένες. Επειδή δεν αντέχει την αποτυχία πολύ εύκολα μεγαλοποιεί τα πράγματα και δραματοποιεί ασήμαντες καταστάσεις Έτσι όταν κάποιος δεν συμφωνεί με ό,τι λέει, το παίρνει κατάκαρδα, θεωρώντας ότι το απορρίπτει και το προσβάλει.

Fotolia 71223992 Subscription XXL

Παρθένος

Φιλομάθεια και εφευρετικότητα!
Ο μικρός Παρθένος διακρίνεται για την φιλομάθεια του, την ευστροφία να επεξεργάζεται πληροφορίες και την εφευρετικότητα του μυαλού του. Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή αυτή την εβδομάδα στο μεσουράνημα του η αγαπημένη του ασχολία είναι το διάβασμα και πολύ πιθανό να εκφράσει την επιθυμία ν' ασχοληθεί με μια ξένη γλώσσα. Περισσότερο επικοινωνιακό και ομιλητικό από ό,τι συνήθως, επιδιώκει να συμμετέχει σε συζητήσεις και χαίρεται όταν η γνώμη του δεν περνάει απαρατήρητη.

Ζυγός

Ευγένεια και συνεργασία!
Χάρη στην ευγενική συμπεριφορά και τη συνεργάσιμη φύση του ο μικρός Ζυγός κερδίζει επάξια τη φήμη του πιο αξιαγάπητου παιδιού του ζωδιακού. Με τον Ερμή αυτή την εβδομάδα στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων, το βλαστάρι σας διακρίνει με ευκολία τα υπέρ και τα κατά διαφόρων καταστάσεων και με το αίσθημα δικαιοσύνης που το διακρίνει αλλά και την ακρίβεια των λόγων του απομακρύνει τις εντάσεις. Η ηρεμία και η αρμονία είναι τροφή για τη συναισθηματική του ανάπτυξη.

Σκορπιός

Ένα ηφαίστειο που σιγοβράζει!
Ο συναισθηματικός κόσμος του μικρού Σκορπιού είναι σαν ένα ηφαίστειο που σιγοβράζει και ποτέ κανείς δεν ξέρει πότε θα εκραγεί. Με τον Ερμή στον όγδοο ηλιακό του οίκο η σκέψη του επηρεάζεται από αυτά που νοιώθει και δεν θα διστάσει, αν πυροδοτηθεί ο εκνευρισμός του, να χρησιμοποιήσει πικρόχολες λέξεις για να πληγώσει. Η εμμονή στις απόψεις του και η καχυποψία του θα μειωθούν σε ικανοποιητικό βαθμό μόνο αν κάποιος καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Τοξότης

Ένα περιπετειώδες ταξίδι!
Ο κυβερνήτης του ο Δίας, αλλά και το μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς που ανήκει το Τοξοτάκι σας το κάνουν να βλέπει τη μαθησιακή ζωή και όχι μόνο σαν ένα περιπετειώδες ταξίδι. Με τον Ερμή αυτή την εβδομάδα στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων το ανήσυχο πνεύμα του αντιδρά σε κάθε τι που θεωρεί ότι του περιορίζει την κίνηση και η βιασύνη του μπορεί εύκολα να προκαλέσει μικροτραυματισμούς. Οπλιστείτε με ψυχραιμία και κατανόηση και βοηθήστε το να καταλάβει τα οφέλη της υπομονής.

Αιγόκερως!

Ώριμο από κούνια!
Ώριμο από κούνια και μετρημένο το παιδί του Κρόνου προσέχει πολύ τα λόγια του πριν εκφράσει τη γνώμη του. Ο τρόπος αυτός τον βοηθάει ν' αποφεύγει την κριτική εις βάρος του. Με τον Ερμή αυτή την εβδομάδα στον έκτο ηλιακό του οίκο, για να καταφέρει να εκπληρώσει όλες του τις υποχρεώσεις, χωρίς ν' αγχώνεται, θα χρειαστεί ένα καθορισμένο πρόγραμμα. Επιβραβεύστε το για τα επιτεύγματά του όσο κι αν με τη συμπεριφορά του προσπαθεί να σας πείσει ότι οι έπαινοι το αφήνουν αδιάφορο.

Υδροχόος

Λογάκια που σοκάρουν!
Ο πρωτοποριακός τρόπος σκέψης του και η νοοτροπία που δεν μπαίνει σε καλούπια κάνουν το Υδροχοάκι σας να διαφέρει από τα περισσότερα παιδάκια της ηλικίας του. Ο Ερμής αυτή την εβδομάδα στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων του δημιουργεί αλλεργία στα «πρέπει» και τους κανόνες. Τα λογάκια του συχνά σοκάρουν ακόμα και αυτούς που γνωρίζουν τον εκκεντρικό χαρακτήρα του και την εύστροφη επιχειρηματολογία του. Βοηθήστε το να βάλει στόχους χωρίς να ψαλιδίσετε τα φτερά του.

Ιχθύες

Νέοι τρόποι έκφρασης!
Με τον Ερμή αυτή την εβδομάδα στο μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων το μικρό σας ανακαλύπτει νέους τρόπους έκφρασης και πλουτίζει το λεξιλόγιο του. Επικοινωνεί με κινήσεις και μορφασμούς και μιμείται με μεγάλη ευκολία ό,τι πέφτει στην αντίληψη του. Δεν είναι τυχαίο που οι Ιχθύες είναι οι καλύτεροι μίμοι. Η δυνατή του μνήμη το βοηθάει να μην ξεχνάει ό,τι μαθαίνει ή ακούει όσος καιρός και αν περάσει, γι' αυτό καλό θα ήταν να προσέχετε τι συζητάτε όταν είναι παρόν.

Διαβάστε εδώ τις Παιδικές Προβλέψεις για το 2015

Κατέβασε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved