Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 3 έως 9 Μαΐου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι αυτή η περίοδος είναι λίγο ξενέρωτη για τα δικά σου μέτρα και σταθμά καθώς τα γεγονότα σε αναγκάζουν να προσγειωθείς απότομα και να ασχοληθείς με πιο πρακτικά θέματα. Από την άλλη, πρέπει να επισημάνω ότι ο Δίας στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι όχι μόνο κρατάει τις ισορροπίες αλλά αφήνει κι ένα παράθυρο ανοικτό για καινούργιες γνωριμίες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του Απρίλη.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Ερμή στον τρίτο οίκο της ηλιακής σου οικοθεσίας να σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, θα έχεις την τάση να ξεσπάς τα νεύρα σου και να φέρεσαι απότομα με αυξημένους τους κινδύνους να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Προσπάθησε να προσέχεις λίγο για να μην δημιουργηθούν προβλήματα με πελάτες ή συναδέλφους.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα επηρεάσει τα οικονομικά μου. Σε συνδυασμό με τις όψεις του Ηλίου, φαίνεται ότι με το ένα χέρι θα εισπράττω και με το άλλο θα ξοδεύω. Ας περιορίσω, ωστόσο, τις υπερβολές στα έξοδά μου.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την αυγή της Δευτέρας στον άξονά σου θα επηρεάσει τα αισθηματικά σου καθώς, εκτός της ρομαντικής ατμόσφαιρας που θα δημιουργήσει, δεν αποκλείεται να ενισχύσει τη διάθεσή σου για φλερτ, καινούργιες γνωριμίες, διασκεδάσεις. Αν στην εξίσωση βάλουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία και το τρίγωνό του με τον Πλούτωνα, φαίνεται ότι το πάθος θα είναι κυρίαρχο και θα σε εξωθεί σε ασυνήθιστες για τον χαρακτήρα σου υπερβολές.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ερμής κινείται στους Διδύμους, το ζώδιο που σχετίζεται με τις οικονομικές σου υποθέσεις. Επειδή σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου απόφαση σχετικά με τη διαχείριση των πόρων σου γιατί μπορεί να είσαι έμπλεος/η υπεραισιοδοξίας και να κάνεις κάποιο λάθος. Από την άλλη, η Αφροδίτη που μέχρι την Πέμπτη θα βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον, θα είναι βοηθητική.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από την Παρασκευή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο, ζώδιο που με ευνοεί για να κάνω τις επαφές μου. Ας τις προγραμματίσω έγκαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, όψη που είναι πιθανό να προκαλέσει προβλήματα αν δεν προσέχεις, ωραιοποιείς τις καταστάσεις, παραμυθιάζεσαι. Πιο προσεκτικός/η πρέπει να είσαι αν γεννήθηκες στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ευτυχώς για σένα, ο Δίας από τον Λέοντα επιτρέπει τα φλερτ, τις διασκεδάσεις, τις εξόδους, τις καινούργιες γνωριμίες.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι πολύ συντηρητικές, να προσέχεις και να κρατάς μία πολύ συγκρατημένη στάση, ιδιαίτερα έναντι των κολάκων και αυτών που σου υπόσχονται εύκολα κέρδη. Το θετικό είναι ότι ο Δίας από τον Λέοντα σε ευνοεί, οπότε θα διατηρηθούν οι ισορροπίες. Αυτή την εβδομάδα ρίξε το βάρος σου στα ραντεβού, τις συζητήσεις, τις προσπάθειες να δημιουργήσεις τις συμμαχίες σου και να προβάλλεις τη δουλειά σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να προσέχεις γιατί δεν αποκλείεται να υπάρχει παρασκήνιο σε βάρος σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, θα φωτίσει τον άξονα των ερώτων σου. Το φεγγάρι θα σου χαρίσει ένα ρομαντικό περιβάλλον για να εκφράσεις τον έρωτά σου, να διασκεδάσεις, να απολαύσεις το τοπίο, να περάσεις καλά. Τώρα δεν αποκλείονται οι περιπέτειες, οι καινούργιες γνωριμίες και οι ανανεωτικές καταστάσεις. Ωστόσο, μην περιμένεις να διορθωθούν όλα ως δια μαγείας από μία Πανσέληνο που βλέπει θετικά το ζώδιό σου, ιδιαίτερα αν μέχρι αυτή τη στιγμή αντιμετώπιζες προβλήματα με το ταίρι σου. Μην ξεχνάς ότι ο Πλούτωνας και ο Ουρανός «βλέπουν» απειλητικά το ζώδιό σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Ουρανό στο ζώδιο της καριέρας σου, η αλήθεια είναι ότι θα υπάρχει αρκετή ένταση. Προσπάθησε να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά και, κυρίως, να μην ενδίδεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Ο Δίας από τον Λέοντα είναι θετικός για να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στον οικονομικό τομέα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω ποιους εμπιστεύομαι γιατί, με τον Ερμή στους Διδύμους, μπορεί να με κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη μου.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία στο ζώδιό σου, αναμένονται θετικές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Τώρα είναι πιθανές οι καινούργιες γνωριμίες, οι μεγάλοι έρωτες, οι υπερβολές, οι έξοδοι, οι διασκεδάσεις, οι ανανεώσεις όρκων, οι προτάσεις γάμων. Στη σφαίρα του πιθανού είναι να βρεις το κουράγιο να δώσεις τέλος σε καταστάσεις που σε κουράζουν, που συντηρούσες από ανασφάλεια, φόβο, ενοχή και να βιώσεις τη χαρά μέσα από την απελευθέρωση.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον άξονα καριέρας – οικογένειας, γεγονός που δείχνει ότι θα αναγκαστείς να εστιάσεις στους συγκεκριμένους τομείς, να αναλάβεις ευθύνες και αγγαρείες που συνεπάγονται κούραση, ένταση, πίεση. Προσπάθησε να τηρείς το πρόγραμμά σου για να μην βγεις εκτός τόπου και χρόνου λόγω κακής διαχείρισης.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες είναι καλές για να δημιουργήσω τις συμμαχίες μου, αρκεί να είμαι προσεκτικός/η, να αποφεύγω τους κόλακες, να αποδέχομαι ακόμη και τις σκληρές αλήθειες και να επιλέγω με ευθυκρισία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, είναι ευνοϊκή για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν μη τι άλλο, θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να βγεις και να διασκεδάσεις. Από την άλλη, οι θετικές επιδράσεις του Ήλιου και του Άρη από τον Ταύρο σε βάζουν στη δράση και δεν αποκλείουν τον συνδυασμό έρωτα και ταξίδια.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δημιουργικές ενασχολήσεις υπόσχεται αυτή η εβδομάδα. Αξιοποίησε τις περιστάσεις, προσπάθησε για το καλύτερο αλλά μη βιάζεσαι να δεις κέρδη κι αυτό επειδή ο Κρόνος από τον Τοξότη θέλει να σου δώσει το μάθημα της επιμονής και της υπομονής, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το τετράγωνο του κυβερνήτη μου Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να μου θολώσει τα νερά. Ας προσπαθήσω να βλέπω με αισιόδοξο μάτι τα γεγονότα και να μη χάσω την ευθυκρισία μου.

Παρακολούθησε σε βίντεο τις προβλέψεις της εβδομάδας από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ουρανό να βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεων σου, τον Δία να επηρεάζει τον άξονα που, μεταξύ άλλων, σχετίζεται με τους έρωτές σου, τον Άρη και τον Ήλιο στον Ταύρο (με τον Ήλιο σε όψη με τον Πλούτωνα), θα πρέπει να απελευθερωθείς από τους περιορισμούς του «εγώ» για να νιώσεις την ερωτική ευτυχία που αποζητάς. Θα πρέπει να μάθεις να μπαίνεις στη θέση του άλλου, να μην του κάνεις αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνει και να είσαι σε θέση να μπαίνεις πιο βαθιά στην ψυχή του, καθρεπτίζοντας και τον δικό σου εσωτερικό κόσμο. Αν είσαι εγκλωβισμένος/η στα δεσμά του εγωισμού και τις αντιπαλότητας, το πιο πιθανό είναι ότι θα περάσεις στενάχωρες καταστάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, των οικονομικών σου, μπορεί να εγκυμονεί έκτακτα έξοδα, ακόμη κι αν αυτά γίνουν επειδή θα θελήσεις να το ρίξεις έξω. Είναι προτιμότερο να προσέχεις για να έχεις και, αν μπορείς, να κάνεις λίγη οικονομία. Επίσης, αν έχεις χρέη, ίσως είναι η στιγμή να τα τακτοποιήσεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Ερμή στο ένατο ηλιακό μου σπίτι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, καλύτερα να προσέχω όταν ταξιδεύω και, γενικότερα, όταν μετακινούμαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Η αυγή της Δευτέρας θα φωτιστεί από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονά σου, γεγονός που θα επηρεάσει τις σχέσεις σου και δη τις αισθηματικές. Αξιοποίησε τη ρομαντική ατμόσφαιρα που δημιουργεί το φεγγάρι και τις θετικές όψεις των Φώτων με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα. Προσπάθησε να προσεγγίσεις το ταίρι σου, να μην ενδώσεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές –κόντρα στη τάση που σου δημιουργεί ο Άρης στον Ταύρο- και να περιορίσεις την κυκλοθυμία σου. Αν ψάχνεσαι, οι μέρες αυτές προσφέρονται για να φλερτάρεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι συνεργασίες σου και το πώς θα διευθετήσεις προβλήματα που δημιουργούνται ή το πώς θα ανανεώσεις τις συμφωνίες σου, θα είναι τα θέματα που θα σε απασχολήσουν αυτή την περίοδο. Ο Δίας από το ζώδιο της καριέρας σου υπόσχεται θετικές εξελίξεις, αρκεί να είσαι έτοιμος να πάρεις τα ρίσκα σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από την Παρασκευή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο, θέση από την οποία θα με διευκολύνει στις επαφές μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Μέχρι την Πέμπτη η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, θέση από την οποία σε πριμοδοτεί. Παράλληλα, ο Δίας από τον Λέοντα ανοίγει τους ορίζοντές σου γενικότερα ενώ σε βάζει και στο ερωτικό παιχνίδι ενώ ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, υπόσχεται ότι το απροσδόκητο θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον άξονα έκτου – δωδεκάτου της ηλιακής σου οικοθεσίας, Ταύρου – Σκορπιού, επηρεάζει την καθημερινότητά σου αλλά και θέματα υγείας ή ψυχολογικά, καλά κρυμμένα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκαστείς να επωμιστείς ένα πλήθος ευθυνών που θα σε αγχώσουν και ίσως σε αποδυναμώσουν ενεργειακά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Ερμή στους Διδύμους να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, καλά θα κάνω να προσέχω την κάθε μου κίνηση γιατί μπορεί να πέσω θύμα αυταπάτης ή απάτης και να παρασυρθώ σε συμφωνίες που θα με βλάψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας, επηρεάζει τον άξονα των ερώτων σου. Εννοείται ότι η ατμόσφαιρα θα είναι λίγο πιο ερωτική του συνηθισμένου όχι μόνο γιατί μπορείς να απολαύσεις το ρομαντικό, μαγιάτικο φεγγάρι με το ταίρι σου αλλά και επειδή θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να διασκεδάσεις. Τα φλερτ, οι καινούργιες γνωριμίες και οι περιπέτειες όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ερμής στο ζώδιο της καθημερινής σου εργασίας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και δεν αποκλείεται να σου προκαλέσει καθυστερήσεις (που θα οφείλονται σε νωχέλεια και αναβλητικότητα), κακή συνεννόηση, λάθη και –συνεπώς- άγχος. Όλα είναι πιθανά αλλά όλα αντιμετωπίζονται, αρκεί να μην παραφορτώνεις το πρόγραμμά σου, να έχεις πάντα το χρόνο για ύπνο και ξεκούραση. Από την άλλη, η περίοδος προσφέρεται για να μπεις στη δράση και να αξιοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και ταλέντα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες είναι καλές για να ασχοληθώ με συλλογικές δραστηριότητες ή να απολαύσω την παρέα των φίλων μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Σταθερή αξία εύνοιας στις σχέσεις σου αποτελεί ο Δίας στον Λέοντα καθώς σου επιτρέπει να κάνεις τις καινούργιες γνωριμίες σου, να φλερτάρεις και να ανανεώσεις όρκους λίαν επιτυχώς. Μέχρι την Πέμπτη θα βρίσκεται η Αφροδίτη στο ζώδιο των ερώτων σου, τους Διδύμους, θέση από την οποία θα ρίχνει την φως στους έρωτές σου. Της προσοχής σου χρήζει ο Ερμής από τους Διδύμους και το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα που μπορεί να σου καταλύσει την ευθυκρισία και να πάρεις λάθος αποφάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται το πρωί της Δευτέρας στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας και της καριέρας, δηλαδή τις βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεις το οικοδόμημα της ζωής σου. Είναι προτιμότερο να είσαι συντηρητικός/η σε κάθε σου κίνηση και – ει δυνατόν- να αποφύγεις τις τριβές τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες αυτές μου επιτρέπουν να ασχοληθώ με τα χόμπι μου και να βρω τις διεξόδους μου σε αυτά.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Η ανοιξιάτικη, ερωτική Πανσέληνος του Μάη πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που «βλέπει» ευνοϊκά το ζώδιό σου. Καιρός να απολαύσεις τις παρέες, τους φίλους, τις καινούργιες γνωριμίες, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις ή να βιώσεις την ανανέωση αν είσαι δεσμευμένος/η. Στις όποιες ερωτικές σου ενασχολήσεις συνεπικουρούν και οι όψεις του Ηλίου από τον Ταύρο.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με το τετράγωνο του Ερμή και του Ποσειδώνα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικό/η γιατί μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος που εκτός των καθυστερήσεων που θα προκαλέσει, θα «ανοίξει τα στόματα» των ατόμων που σε βλέπουν με «μισό μάτι» στη δουλειά. Από την άλλη, ο Ήλιος στον Ταύρο είναι ο θετικός αστρολογικός παράγοντας για να κάνεις αξιόλογες δημόσιες σχέσεις ή να διαφημιστείς.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα πρέπει να προσέχω στο σπίτι γιατί μπορεί να συμβεί κάποια ζημιά ή να υπάρξει κάποια παρεξήγηση με ένα άτομο της οικογένειάς μου.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved